Brouwers
- Sterke punten
- Goede service Mooie producten
Een prachtig mooie winkel met zeer goede service, een aanrader!
Erg fijn geholpen door Anne en Constantijn. Warm welkom en ook alle ruimte om zelfstandig door de prachtige winkel te kunnen rondkijken. Erg blij met de aanschaf van een Pastoe dressoir.
14 Jaar geleden al voor het eerst kennisgemaakt met Caroline, destijds een passend kleuradvies ontvangen en uitgevoerd. Nu in 2025 opnieuw advies gevraagd. Wat begon met een interieurvraag voor “een moeilijke hoek in de woonkamer” resulteerde in een compleet interieurplan. Caroline luistert, neemt wensen en huidige meubels mee in haar plan, wat leidt tot een warm en huislijke sfeer. Ze weet je op een fijne manier te overtuigen en je gedurfde acties te laten nemen. Een muur met behang en het plafond mee schilderen in dezelfde kleur. Het resultaat…. Top!
Een sofa van Ligne Roset gekocht samen met een tapijt en een salontafel met marmeren blad
Het bezoek aan Loft76 is in meerdere opzichten zeer de moeite waard. In een prachtig pand wordt je ontvangen door enthousiaste, creatieve en deskundige mensen. Er wordt alle tijd genomen, meubels bij elkaar gezet, meerdere combinaties neergezet. Je voelt je als klant werkelijk gezien en gehoord. Vandaag de stoelen ontvangen. Goede communicatie en service waardoor nóg enthousiaster over de gemaakte keuzes.
Prachtige artikelen en goede service.
We hebben bij Loft76 een salontafel en schilderij gekocht. Ze zitten in een prachtig pand waarin je een goede indruk krijgt van hoe de meubels in de ruimte staan. Je kunt in alle rust van kamer naar kamer lopen. We zijn erg onder de indruk.
Fraai collectie en kundig advies
Zeer kundige en fijne begeleiding. Snappen wat je wil en denken mee.
Snelle toffe mooie adviezen, goede communicatie, vriendelijke bejegening
Alles is mooi, meubels, muurkleuren en accessoires. Fijne service en super vriendelijke medewerkers die meedenken
Leuke winkel, mooie kwaliteitsproducten, eerlijk advies.
Fantastisch
Professioneel Vakkundig Plezierig Passie
Goed advies gekregen bij aankoop van dressoir
Loft76 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Loft76 heeft de volgende resultaten bereikt:
Een prachtig mooie winkel met zeer goede service, een aanrader!
Prachtige artikelen en goede service.
Fraai collectie en kundig advies
Zeer kundige en fijne begeleiding. Snappen wat je wil en denken mee.
Snelle toffe mooie adviezen, goede communicatie, vriendelijke bejegening
Leuke winkel, mooie kwaliteitsproducten, eerlijk advies.
Fantastisch
Professioneel Vakkundig Plezierig Passie