Ans Vissers
- Reviewtitel
- Tevredenheid
Zeer tevreden
Prima geholpen, alleen comunicatie vooraf was waardeloos wat veel extra tijd gekost heeft.
Je wordt goed geholpen.
Goede service gehad
Prima product, duidelijke uitleg en goed bereikbaar.
Prima geholpen en deskundig advies
Nvt
Beste heer George Coenraad, Hartelijk dank voor uw aanvraag, binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een afspraakbevestiging met daarin de door ons ingeplande datum en tijdstip. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven voorkeuren. Persoonsgegevens Geboortedatum Naam Email-adres coenraadfysio@gmail.com Telefoonnummer 0651993654 Woonplaats Amsterdam Verwijsbrief van arts N.v.t. Opmerkingen 4 augustus 2025 heeft u mij orthopedische schoenen aangemeten. U vroeg mij om op controle te komen. Ben in die tussen tijd 3 keer aan mijn voeten geopereerd. De schoenen zijn veel te ruim gebleken. Wilde er eerder op terug komen maar vanwege afspraken bij de orthopeed en de operaties is het er niet van gekomen Livit klant Ja
Altijd vriendelijk bij vragen Bij wisseling van kous ook geen probleem
Ik ben correct geadviseerd
top service
Met degene die de kousen opgemeten heeft en geleverd, goed contact gehad. Hopelijk kan ze mij adviseren met het afzakprobleem.
In prima overleg , tot goed resultaat.
Zeer positieve ervaring
Livit Orthopedie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Livit Orthopedie heeft de volgende resultaten bereikt:
Je wordt goed geholpen.
Goede service gehad
Prima product, duidelijke uitleg en goed bereikbaar.
Prima geholpen en deskundig advies
Nvt
Altijd vriendelijk bij vragen Bij wisseling van kous ook geen probleem
Ik ben correct geadviseerd
top service
In prima overleg , tot goed resultaat.
Zeer positieve ervaring
Livit Orthopedie heeft de volgende resultaten bereikt: