8.5 /10

checkbox92% beveelt Livit Orthopedie aan!

Ans Vissers

Zeer tevreden

Tevredenheid

Cok Duivenvoorden

SterSterSterSterLege ster

Prima geholpen, alleen comunicatie vooraf was waardeloos wat veel extra tijd gekost heeft.

Tijd geduurd wel prima resultaat

R willemse

Goede service gehad

Goede service

Wil Grunwald

Prima product, duidelijke uitleg en goed bereikbaar.

Reviewtitel
Livit, goede uitleg en werkt efficiënt.

Peter Vissers

Nvt

Heel moeilijke start,wat niet vriendelijke was

george coenraad fysiotherapie

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Beste heer George Coenraad, Hartelijk dank voor uw aanvraag, binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een afspraakbevestiging met daarin de door ons ingeplande datum en tijdstip. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven voorkeuren. Persoonsgegevens Geboortedatum Naam Email-adres coenraadfysio@gmail.com Telefoonnummer 0651993654 Woonplaats Amsterdam Verwijsbrief van arts N.v.t. Opmerkingen 4 augustus 2025 heeft u mij orthopedische schoenen aangemeten. U vroeg mij om op controle te komen. Ben in die tussen tijd 3 keer aan mijn voeten geopereerd. De schoenen zijn veel te ruim gebleken. Wilde er eerder op terug komen maar vanwege afspraken bij de orthopeed en de operaties is het er niet van gekomen Livit klant Ja

Reviewtitel
afspraak en contact beiden niet gelukt ondanks de beloften om met mij contact op te nemen om afspraak of afspraken te bevestigen. Zit nu met te grote schoenen
Product of service:

anoniem

top service

klasse service in alle vlakte

SterSterSterSterLege ster

Met degene die de kousen opgemeten heeft en geleverd, goed contact gehad. Hopelijk kan ze mij adviseren met het afzakprobleem.

Reviewtitel
Een goede accurate organisatie tot dusver. Ik hoop dat het afzakken opgelost kan worden.

Anoniem.

SterSterSterSterLege ster

In prima overleg , tot goed resultaat.

Reviewtitel
Goede resultaat . Voor erger te voor komen van .

Franny Smol

Zeer positieve ervaring

Comfort

Livit Orthopedie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Livit Orthopedie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 1 juli 2017

Livit Orthopedie

Zolang niets ons in de weg staat om te doen wat we willen, voelen we ons vrij. En wie zich vrij voelt, kan op zijn eigen manier genieten van het leven. Pas als onze vrijheid wordt beperkt, bijvoorbeeld door een probleem met bewegen of lichaamshouding, beseffen we hoe waardevol deze eigenlijk is. Wie zou er dan niet alles voor over hebben om die vrijheid, of tenminste een groot deel daarvan, terug te krijgen?

Ans Vissers

R willemse

Goede service gehad

Goede service

Wil Grunwald

Prima product, duidelijke uitleg en goed bereikbaar.

Reviewtitel
Livit, goede uitleg en werkt efficiënt.

Peter Vissers

top service

klasse service in alle vlakte

Anoniem.

SterSterSterSterLege ster

In prima overleg , tot goed resultaat.

Reviewtitel
Goede resultaat . Voor erger te voor komen van .

Franny Smol

Zeer positieve ervaring