8.5 /10

checkbox92% beveelt Livit Orthopedie aan!

Petra

SterSterSterHalve sterLege ster

Redelijk goed te bereiken, makelijk een afspraak maken Alleen te zakelijk aan de telefoon

Correct maar zakelijk

Aardige consulente

Pasvorm en materiaal

SterSterSterLege sterLege ster

Nieuwe ervaring

anoniem

SterSterHalve sterLege sterLege ster

volgens consulent kon u geen kousen leveren zonder naad andereen gestuurd die niet medisch aan bevolen woorden

verkeerde kousen aan bevolen

Telefonisch niet goed

DT als ik een declaratie nummer op geef begrijpen ze het niet

Martin

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik werd gebeld door Livit dat mijn steunzolen te laat klaar zouden zijn voor de afspraak die we hadden ingepland. Daarna ging ik met de klantenservice een nieuwe datum afspreken. Ik zou vijf minuten later terugbellen om de tijd door te geven van de afspraak. Vervolgens bel ik terug en zie ik een afspraakbevestiging in mijn mail – een afspraak die ik niet gemaakt heb. Ik bel terug en de klantenservice zet mij in de wacht om even iets na te vragen. In plaats van dat hij daarna de telefoon weer opnam, ben ik gewoon opgehangen. Ik bel terug en, na een hoop gedoe, eindelijk een nieuwe afspraak ingepland. Vervolgens, een week later, word ik weer door ze gebeld. Alleen deze keer heb ik niet opgenomen. Ik keek op mijn telefoon en zie dat er een afspraakbevestiging binnen is gekomen van een dag en tijd waar ik het nooit met het bedrijf over gehad had (en ik had al gewoon een afspraak ingepland). Nu weer teruggebeld, en mijn afspraak die ik wél zelf erin gezet heb, krijg ik niet meer terug. En de afspraak die zonder overleg erin is gezet, kunnen ze er niet zelf uithalen. Belachelijk dit bedrijf. Lijkt heel positief op het eerste gezicht, totdat je spullen bij hun besteld hebt.

Reviewtitel
Zonder overleg afspraken inplannen die ze er niet meer uit willen halen. NIET DOEN!
Product of service:
steunzolen

Danny

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Komen afspraken niet na. Pasvorm kous klopt niet, kous wegens beklemming alleen maar verslechterd. Na klacht, wel grote beloften, maar geen actie. Een waardeloze zooi is het.

Waardeloos

Ben zeer tevreden

steunkousen

Marco

Goede verbeteringen, met enkele uitzonderingen

Ik ben zeer tevreden over Livit wat betreft hun professionaliteit en vriendelijkheid. Maar ook goed materiaal.

Croon

Nico

Top

Livit Orthopedie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Livit Orthopedie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 1 juli 2017

Livit Orthopedie

Zolang niets ons in de weg staat om te doen wat we willen, voelen we ons vrij. En wie zich vrij voelt, kan op zijn eigen manier genieten van het leven. Pas als onze vrijheid wordt beperkt, bijvoorbeeld door een probleem met bewegen of lichaamshouding, beseffen we hoe waardevol deze eigenlijk is. Wie zou er dan niet alles voor over hebben om die vrijheid, of tenminste een groot deel daarvan, terug te krijgen?

Petra

Correct maar zakelijk