Prima geholpen, nemen ruim de tijd om de problemen in kaart te brengen en te adviseren
- Reviewtitel
- Hier wordt goed geluisterd en geadviseerd
Telefonisch contact maken is lastig. Als dat is gelukt loopt het verder keurig!
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen
een nieuwe stap voor mij een Brace die gaat zorgen dat ik stabieler en daardoor beter hoop te kunnen gaan lopen.
Zeer goed
Slecht telefonisch bereikbaar persoonel zeer goed
Mevrouw snapt het niet goed.
Op zich wel goed, maar nu er na de levering stagnatie in het contact optreed ben ik daar nu nog niet echt verder mee geholpen.
Als ik mijn naam moet spellen begint de telefoniste middenin over iets heel anders. Telefoonnummers en postcodes herhaald ze met de cijfers verwisseld.
Telefoniste heeft geen respect voor de gene aan de telefoon en meld afspraken af omdat iemand ziek is en dat hij zowiezo 3 dagen niet komt. Dat wist zij nu al te vertellen, maar misschien is diegene wel na 2 dagen weer op zijn werk. Heel apart.
Ik wordt altijd goed geholpen
UITSTEKEND
Bij binnenkomst ben ik heel vriendelijk ontvangen. De medewerker heeft van A tot Z alles duidelijk uitgelegd en wat precies de bedoeling is. Leuk team!
Super
Livit Orthopedie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Livit Orthopedie heeft de volgende resultaten bereikt:
Telefonisch contact maken is lastig. Als dat is gelukt loopt het verder keurig!
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen
Zeer goed
Slecht telefonisch bereikbaar persoonel zeer goed
Mevrouw snapt het niet goed.
Ik wordt altijd goed geholpen
UITSTEKEND