8.5 /10

checkbox92% beveelt Livit Orthopedie aan!

Prima geholpen, nemen ruim de tijd om de problemen in kaart te brengen en te adviseren

Hier wordt goed geluisterd en geadviseerd

Leen Kieboom

SterSterSterSterLege ster

Telefonisch contact maken is lastig. Als dat is gelukt loopt het verder keurig!

Reviewtitel
Moeilijk, maar toch wel goed.

Wesley

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Geweldig

Monique

Steunkousen

Ellen Verhagen

SterSterSterSterLege ster

een nieuwe stap voor mij een Brace die gaat zorgen dat ik stabieler en daardoor beter hoop te kunnen gaan lopen.

Zeer positief en vertrouwd

Slecht telefonisch bereikbaar persoonel zeer goed

Teo

SterSterSterHalve sterLege ster

Mevrouw snapt het niet goed.

Reviewtitel
Niet goed benaderd per mobiel.

SterSterSterLege sterLege ster

Op zich wel goed, maar nu er na de levering stagnatie in het contact optreed ben ik daar nu nog niet echt verder mee geholpen.

Reviewtitel
Onjuist materiaal voor mijn benen!

Arian Möhlmann

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Als ik mijn naam moet spellen begint de telefoniste middenin over iets heel anders. Telefoonnummers en postcodes herhaald ze met de cijfers verwisseld.

Moeilijke communicatie.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Telefoniste heeft geen respect voor de gene aan de telefoon en meld afspraken af omdat iemand ziek is en dat hij zowiezo 3 dagen niet komt. Dat wist zij nu al te vertellen, maar misschien is diegene wel na 2 dagen weer op zijn werk. Heel apart.

Reviewtitel
Vreemde manier van afspraken afzeggen.

Chris Moorman

Ik wordt altijd goed geholpen

Digitaal snel

F, ROSEBOOM.

UITSTEKEND

uitstekend

Astrid S.

Bij binnenkomst ben ik heel vriendelijk ontvangen. De medewerker heeft van A tot Z alles duidelijk uitgelegd en wat precies de bedoeling is. Leuk team!

Zeer gewaardeerd

Emmy Baten

Super

Top

Livit Orthopedie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Livit Orthopedie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 1 juli 2017

Livit Orthopedie

Zolang niets ons in de weg staat om te doen wat we willen, voelen we ons vrij. En wie zich vrij voelt, kan op zijn eigen manier genieten van het leven. Pas als onze vrijheid wordt beperkt, bijvoorbeeld door een probleem met bewegen of lichaamshouding, beseffen we hoe waardevol deze eigenlijk is. Wie zou er dan niet alles voor over hebben om die vrijheid, of tenminste een groot deel daarvan, terug te krijgen?

Hier wordt goed geluisterd en geadviseerd

Leen Kieboom

SterSterSterSterLege ster

Telefonisch contact maken is lastig. Als dat is gelukt loopt het verder keurig!

Reviewtitel
Moeilijk, maar toch wel goed.

Wesley

Zeer positief en vertrouwd

Slecht telefonisch bereikbaar persoonel zeer goed

Teo

SterSterSterHalve sterLege ster

Mevrouw snapt het niet goed.

Reviewtitel
Niet goed benaderd per mobiel.

SterSterSterLege sterLege ster

Reviewtitel
Onjuist materiaal voor mijn benen!

Arian Möhlmann

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Moeilijke communicatie.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Reviewtitel
Vreemde manier van afspraken afzeggen.

Chris Moorman

Ik wordt altijd goed geholpen