Floor
- Geen
Uitermate treurig
Zeer tevreden met mijn bestelling
Geen service, onprofessioneel
Ik was erg tevreden met de klantenservice. Ze hebben het probleem met de tv-kast die ik had ontvangen, opgelost. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen.
Super
Alles prima
De eetbank is een prachtig verlengstuk aan onze eettafel. We zijn tevreden en vinden het heel mooi bij het geheel staan. het in mekaar zetten was a piece off cake.
Het is een mooie bank. Montagehandleiding kan duidelijker. De bouten zouden iets makkelijker in de zitting kunnen gaan
Super ervaring voor meerdere meubels. Prettig geholpen in de showroom, kleurenstaaltje mee gekregen, bestelling op de site ging goed, klantcontact was erg prettig. Verzenden duurde iets langer maar wel voldoende info gekregen, de breng service was top!
Goede ervaring! Ik heb eerst 2 eetkamerstoelen besteld, maar ze zijn prachtig, mooie kwaliteit en ze zitten heerlijk. De andere 4 ga ik ook bestellen.
Prachtige stoelen geleverd, goede kwaliteit. Had 2 verschillende kleuren besteld, waarvan 1 een langere levertijd. Werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Goede service, vriendelijk en kundig personeel.
Ik heb 6 eetkamerstoelen besteld bij Livin24. Prima ervaring om bij Livin24 te bestellen, alleen jammer dat ik zelf contact moest opnemen om te horen wanneer mijn bestelling bezorgd zou worden omdat ik geen bericht van levering ontving. Toen bleek dat de stoelen niet op voorraad waren en Livin24 deze eerst nog moest bestellen. Het contact met de dame van klantenservice was overigens prima en prettig en toen de stoelen eenmaal bij Livin24 waren, zijn ze daarna stel bij mij thuis bezorgd.
Veel keuze,mooie meubels en snelle reactie via app en iemand v klantenservice zelf ipv geautomatiseerd antwoord.
Erg mooi meubel, goede communicatie.
LIVIN24 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LIVIN24 heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitermate treurig
Zeer tevreden met mijn bestelling
Geen service, onprofessioneel
Super
Alles prima
Erg mooi meubel, goede communicatie.
LIVIN24 heeft de volgende resultaten bereikt: