Ankie
Goede ervaring. Vriendelijk geholpen in de winkel. Mooie bank besteld. Netjes afgeleverd. De bank zit heerlijk!
- Verbeterpunten of tips
- Levertijd duurde langer dan verwacht.
De stoelen ,kan praChtig
Prima slaapbank
Snelle levering en super mooie bank! Heel tevreden.
Online een poef besteld. In werkelijkheid nog mooier dan op de foto’s en heel snel geleverd.
Bank besteld
Onze ervaring met Livin24 is erg positief. Fijn dat er een daadwerkelijke showroom is. Personeel is vriendelijk en dringt niet aan. leveringsdienst was ook erg vriendelijk en zeer op tijd. Bank was op voorraad dus werd binnen één werkweek geleverd.
Doe het niet! In de fysieke winkel zijn ze ontzettend vriendelijk, maar zodra je de bestelling hebt geplaatst, begint de ellende. De levertijd werd meerdere keren gewijzigd zonder enige communicatie. Pas toen ik op de dag van de geplande levering zelf om een update vroeg, kreeg ik te horen dat de levering keer op keer was vertraagd. Eerst omdat de stof ineens niet op voorraad bleek te zijn, wat opmerkelijk laat werd geconstateerd. Vervolgens kreeg ik te horen dat de online voorraad niet klopte, ook de dag dat hij bij de winkel geleverd zou worden. De klantenservice is vrijwel onbereikbaar. Telefonisch krijg je bijna nooit iemand te pakken. Op e-mails moest ik ruim anderhalve week wachten en via WhatsApp wacht ik inmiddels ook al twee weken op een inhoudelijke reactie. Daarnaast werd zowel in de winkel als op de website meerdere keren beloofd dat je zelf een werkdag voor de levering kunt kiezen. In werkelijkheid bleek dit niet te kloppen. Pas nadat ik zelf contact opnam met PostNL hoorde ik dat ik slechts uit twee werkdagen kon kiezen. Alsof dat nog niet genoeg was, werd de bank uiteindelijk geleverd met een gat in de onderkant. Toen ik hierover contact opnam, werd alleen op die schade gereageerd en werd een meubelmaker toegezegd. Ook dat is vervolgens nooit concreet ingepland, omdat het bedrijf wederom niet reageerde op mijn e-mails en WhatsApp-berichten en telefonisch onbereikbaar bleef. Wat begon als een positieve ervaring in de winkel is uiteindelijk uitgelopen op maanden van frustratie, slechte communicatie en het continu zelf moeten najagen van informatie. Voor mij nooit meer.
Klantenservice bij klacht kan echt een stuk beter EN sneller.
Bezorgers belde een half uur van te voren dat ze eraan kwamen, heel fijn. De Fauteuil ziet er precies zo uit als op de website. Heel blij mee.
Duidelijke website, juiste info en foto’s, nette levering, goede communicatie.
We zijn zeer tevreden.
Bestelling, levering en product een 10!
Besteld en binnen 4 dagen geleverd en netjes afgeleverd en tevreden hoe het ingepakt zat en zeer tevreden over de bank.
LIVIN24 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LIVIN24 heeft de volgende resultaten bereikt:
De stoelen ,kan praChtig
Prima slaapbank
Snelle levering en super mooie bank! Heel tevreden.
Bank besteld
Klantenservice bij klacht kan echt een stuk beter EN sneller.
Duidelijke website, juiste info en foto’s, nette levering, goede communicatie.
We zijn zeer tevreden.
Bestelling, levering en product een 10!
LIVIN24 heeft de volgende resultaten bereikt: