Reviews

9.3 / 10
18 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via little America?
9.4/10
In hoeverre heeft little America uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
9.2/10
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
9.4/10
Het gesprek met uw reisspecialist
9.4/10
De inhoud van uw reisvoorstel
8.6/10
Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
9.2/10
Uw reisbescheiden
9.2/10
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
9/10
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
9.2/10
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
9.2/10
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
9.2/10
Het advies van uw reisspecialist
9.2/10
Het reserveringsproces
9.4/10

18 Reviews

Arjan & Sasha

9/10

Flexibel, maatwerk en zeer klantvriendelijk

Wie was uw reisspecialist?

Bart

In welk jaar heeft u gereisd?

2022

Hoe vaak heeft u met little America gereisd?

1

Zou u little America aanbevelen?

Zeker!


Marcel Groeneweg

10/10

Leuk, persoonlijk en alles top geregeld!

Wie was uw reisspecialist?

Maurits van Swijndregt

In welk jaar heeft u gereisd?

2022

Hoe vaak heeft u met little America gereisd?

1x

Zou u little America aanbevelen?

Zeker


Patricia Kwakernaak

10/10

Wat een fantastische reis! Tot in de puntjes goed verzorgd! Na de goeie ervaring met het moederbedrijf Travelessence, heeft ook Little America goed naar onze wensen geluisterd en deze vertaald naar... Wat een fantastische reis! Tot in de puntjes goed verzorgd! Na de goeie ervaring met het moederbedrijf Travelessence, heeft ook Little America goed naar onze wensen geluisterd en deze vertaald naar een hele mooie route met fantastische kleinschalige boutique hotels en unieke B&B's op mooie locaties. En alle vouchers handig in een persoonlijk online portaal. Daarin ook de reistips met handige links naar Google maps. Kortom, super geregeld!

Wie was uw reisspecialist?

Ilona Venema

In welk jaar heeft u gereisd?

2022

Hoe vaak heeft u met little America gereisd?

1x en 1x met TravelEssence

Zou u little America aanbevelen?

Zeker! Met name de kleinschalige gastvrije accomodaties op unieke locaties, maar natuurlijk ook het plezierig contact met de medewerkers van Little America.


Denise Meijer

9/10

Wij hebben enorm genoten van deze prachtige reis. Het was perfect op maat gemaakt voor ons en de locaties waar wij verbleven waren ook heel mooi. Het hotel in Banff staat op een top locatie, ook... Wij hebben enorm genoten van deze prachtige reis. Het was perfect op maat gemaakt voor ons en de locaties waar wij verbleven waren ook heel mooi. Het hotel in Banff staat op een top locatie, ook Jasper was mooi maar het was jammer dat er veel bosbranden waren. Al heeft dat de pret niet mogen drukken. Ook de Big Bar Guest Ranch, wat een aparte mooie ervaring die wij niet hadden willen missen. Op bezoek bij Kurt & Tania (Clearwater), wat zijn dat aardige mensen. Het hotel in Whistler was ook weer top, mooie locatie en Whistler vonden wij ook heel leuk. Toen naar Victoria Island, Victoria vonden wij een mooie stad en het hotel was super daar.
Tofino, het hotel ligt daar op een prachtige locatie en het stadje was ook heel leuk en levendig. Prachtige stranden daar.

Al met al hebben we echt genoten en was het top geregeld, waarvoor dank!! Ook de contacten hebben wij als zeer prettig ervaren.

Wie was uw reisspecialist?

Maurits van Swijndregt

In welk jaar heeft u gereisd?

2022

Hoe vaak heeft u met little America gereisd?

1 keer

Zou u little America aanbevelen?

Ja.


Jeroen

6/10

Mooie accommodaties en een summier reisbescheiden

Wie was uw reisspecialist?

Ilona Venema

In welk jaar heeft u gereisd?

2022

Hoe vaak heeft u met little America gereisd?

1x

Zou u little America aanbevelen?

Hangt af van het reisgezelschap


Gitta Voigt

10/10

Het was een fantastische reis. Alles goed voorbereid. Heerlijke accommodaties. Prima auto's. Goede reisafstanden. Alles noodzakelijke informatie was juist voorhanden. Gelukkig zijn we ook nergens... Het was een fantastische reis. Alles goed voorbereid. Heerlijke accommodaties. Prima auto's. Goede reisafstanden. Alles noodzakelijke informatie was juist voorhanden. Gelukkig zijn we ook nergens tegen problemen aangelopen, want dan weet je pas echt goed of de reisorganisatie ook daarin goed zijn werk levert.

Wie was uw reisspecialist?

Cecile

In welk jaar heeft u gereisd?

2022

Hoe vaak heeft u met little America gereisd?

1x

Zou u little America aanbevelen?

Ja


Bastiaens Chris

8/10

Zeer goed voor accomodaties maar minder qua uitwerking van een totaalreis

Wie was uw reisspecialist?

Ilona

In welk jaar heeft u gereisd?

2022

Hoe vaak heeft u met little America gereisd?

Dit was de eerste keer. Ook al eens met Travel essence

Zou u little America aanbevelen?

Ja zeker


Carolien Voorvelt

9/10

Het was een hele fijne ervaring. Goed bereikbaar. Ik verwacht na deze ervaring zeker weer een keer die kant op te gaan en ik zal wederom bij little America uit gaan komen.

Wie was uw reisspecialist?

Ilona Venema

In welk jaar heeft u gereisd?

2021

Hoe vaak heeft u met little America gereisd?

Dit is de eerste keer.

Zou u little America aanbevelen?

Jazeker!


Klomp

9/10

We hebben een fantastische reiservaring gehad. We zijn heel blij via Little America geboekt te hebben. Mooie locaties, en accomodaties. Leuke en bijzonder activiteit. Alle accomodaties via de vaste... We hebben een fantastische reiservaring gehad. We zijn heel blij via Little America geboekt te hebben. Mooie locaties, en accomodaties. Leuke en bijzonder activiteit. Alle accomodaties via de vaste bookingspartners waren fantastisch. De overige Ad-hoc accommodaties waren goed maar anders en qua ligging en sfeer minder

Wie was uw reisspecialist?

Judi van der Biezen

In welk jaar heeft u gereisd?

2022

Hoe vaak heeft u met little America gereisd?

1

Zou u little America aanbevelen?

Ja


Wiete Hopperus Buma

10/10

Plezierig contact, professionele voorbereiding, goed advies

Wie was uw reisspecialist?

Judi vd Biezen

In welk jaar heeft u gereisd?

2022

Hoe vaak heeft u met little America gereisd?

1x

Zou u little America aanbevelen?

Jazeker