Suzanne Leenen
Snelle levering, duidelijke communicatie
97% beveelt Little Legends B.V. aan!
Snelle levering, duidelijke communicatie
Super fijne en snelle klantenservice. Denken mee en zijn heel vriendelijk. Ik ben heel tevreden en kom zeker terug!
Snelle verzending, mooi product
Gemaild over een klacht en ik kreeg er geen reactie over. SLECHT DUS!
Goed en vriendelijk. Mijn bestelling was niet meer mogelijk op voorraad. Dit is keurig opgelost met een alternatief.
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Little Legends. De klantenservice reageert snel, vriendelijk en professioneel. Je merkt dat ze echt aandacht hebben voor hun klanten en willen helpen waar nodig. Een betrouwbare en klantgerichte webshop!
Perfect!
Top! Snelle levering en mooi ingepakt
Super attent en meedenkend personeel. Snelle service en producten netjes verpakt. Breed assortiment en veel maten op voorraad tijdens Black Friday sale!
Super goede ervaring! Ik werd vriendelijk geholpen en er werd meteen meegedacht over een oplossing. Echt top hoe snel en klantgericht ze werken. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen!
Snelle levering, mooie stevige producten
Ontzettend goede service en een snelle verzending!
Super. Hele snelle verzending en erg tevreden met aankoop
Snel verzonden, mooie product
Excellent
Little Legends B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Little Legends B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Little Legends B.V.
Jan P Thijsseweg 13
2408 ER Alphen aan den Rijn
Snelle verzending, mooi product
Gemaild over een klacht en ik kreeg er geen reactie over. SLECHT DUS!
Perfect!
Top! Snelle levering en mooi ingepakt
Snelle levering, mooie stevige producten
Ontzettend goede service en een snelle verzending!
Super. Hele snelle verzending en erg tevreden met aankoop
Snel verzonden, mooie product