9.4 /10

checkbox97% beveelt Little Legends B.V. aan!

Nerea EB

Heel goed: ze zijn flexibel, klaar on goed te helpen en reageeren snel.

Jeannette Vermeulen

Super..😀

Catharina

Aanrader

Mevr van Bergeijk

Snelle levering, goede kwaliteit en een feestje om uit te pakken.

S

SterSterSterLege sterLege ster

Maten kloppen niet valt te klein uit De binnenkant is wel lekker zacht, misschien dat een maat groter prima is

Daniëlle van Manen

SterSterSterLege sterLege ster

Goede kwaliteit, alleen niet voor 16uur besteld volgende dag in huis!

Judith

Er ging iets fout met de bestelling, ik kreeg de verkeerde schoenen. Dat kan gebeuren! Maar wat belangrijk was: het werd heel goed en snel opgelost. Al voordat ik het verkeerde paar terugstuurde kreeg ik de goede toegestuurd. Superfijn en goede service. Bedankt!!

Lizzy Van Goozen

Snelle afhandeling en duidelijke commmunicatie

Zumra Coban

Fijn, levering kwam snel binnen!

Ida Antonissen

Goede kwaliteit en snelle levering. Heel tevreden dus

Deniz Akkarpuz

Heel goed!

Jaleesa Boldewijn

SterSterSterSterLege ster

Fijne klantenservice, snelle reactie. vandaag besteld morgen in huis helaas al 2x niet meegemaakt. Maar los daarvan fijne website!

I. van Ham

Wauw. In de avond pas laat besteld en vervolgens super snel geleverd! Zo fijn! De laarzen waren goed verpakt en dan ook in nette staat bij aankomst.

Angela Van der Veen - Postma

Leuke webshop.

Fleur Spies

Heel goed, snelle levering en fijne service.

Little Legends B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Little Legends B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 29 september 2017

Little Legends B.V.

Met deze site hopen wij een overzichtelijk aanbod te geven in de verschillende trendy kindersneakers en vrolijke accessoires. Wij zijn voortdurend opzoek naar labels die ons inspireren en die kinderen iets unieks bieden. Net even iets anders en een tikkeltje stoerder, dat is wat wij als modebewuste ouders, voor onze kleine legendes willen, toch?

Jan P Thijsseweg 13

2408 ER Alphen aan den Rijn

Nerea EB

Heel goed: ze zijn flexibel, klaar on goed te helpen en reageeren snel.

Jeannette Vermeulen

Super..😀

Catharina

Aanrader

Mevr van Bergeijk

Snelle levering, goede kwaliteit en een feestje om uit te pakken.

S

Daniëlle van Manen

SterSterSterLege sterLege ster

Goede kwaliteit, alleen niet voor 16uur besteld volgende dag in huis!

Judith

Lizzy Van Goozen

Snelle afhandeling en duidelijke commmunicatie

Zumra Coban

Fijn, levering kwam snel binnen!

Ida Antonissen

I. van Ham

Angela Van der Veen - Postma

Leuke webshop.

Fleur Spies

Heel goed, snelle levering en fijne service.

Little Legends B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10