8.7 /10

checkbox92% beveelt Lipoelastic B.V. aan!

Scm

SterSterSterSterLege ster

Prima, snel, goede materialen en makkelijke retour service.

Cath B

Nickel

Selie

SterSterSterLege sterLege ster

Op advies van de plastisch chirurg een bh besteld. Omdat het een borst betreft - later volgt de verkleining van nummer twee - was het lastig om de maat te bepalen. De klantenservice was op vrijdag niet bereikbaar middels chat of telefoon. Later op de middag werd ik teruggebeld; na opnemen werd de verbinding verbroken. De bestelde bh voelt op zich goed. Hopelijk voldoet het product na de operatie. Voor de tweede bh toch maar een ander firma gekozen.

Klara

Super goed niks op aan te merken

Marga

Hele fijne ervaring. Goed product die ik niet voel als ik het aan heb. Werd op tijd bezorgd en makkelijk bestellen. Maatvoering klopt precies

Mariska

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaringen ben telefonisch niet goed geholpen verkeerde maat gestuurd

Antwoord Lipoelastic B.V.

Beste Mariska, Bedankt voor uw bericht. We hebben ons best gedaan om u zo goed mogelijk te helpen, zowel telefonisch als bij het adviseren van de maat. Helaas kunnen we, ondanks onze inspanningen, niet altijd garanderen dat het gekozen product of de maat perfect aansluit bij de verwachtingen. We begrijpen dat dit vervelend is en denken uiteraard graag mee over een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Lipoelastic

Geantwoord op

Lipoeastic

Fijne communicatie. Vlugge reacties. Helpen heel fijn met het kiezen van de juiste maat en bij alle andere vragen. Levering is ook top en snel!

Martina

SterSterSterLege sterLege ster

Veel gedoe om een pakket gehad die niet geleverd was uiteindelijk wel geld terug gekregen

K. Bos

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik heb de Aarmkousen AP variant gekocht. Op zich ben ik er erg tevreden over, wel valt mij op dat de mouwen gaan oprollen na langer dragen en ik heb uit beide setjes die ik heb gekocht de okselpad zelf verwijderd. In plaats van het comfort dat het zou moeten geven, gaf het juist irritatie op de wonden in de oksel. Zonder pad zijn ze prettig om te dragen.

Jennifer stock

Superbe bonne qualité et très rapide niveau livraison .

Tessa

Snelle reactie op vragen en snelle levering.

K j

Zeer tevreden

Jose

Van ziekenhuis 1 sportbh met voorsluiting aangemeten gekregen. Kortingscode voor een tweede exemplaar. Aangezien ik voorlopig dag/nacht moet dragen nog een 3de besteld. Ze zijn comfortabel, goed steun en makkelijk in onderhoud. Vandaag besteld en morgen in huis geldt echt voor dit bedrijf. Heel erg tevreden en aanrader.

Mike M

Lipoelastic BV

Judith

Snelle levering, zachte BH die goed zit na een operatie.

Lipoelastic B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 20 mei 2018

Lipoelastic B.V.

LIPOELASTIC is sinds 2002 een vooraanstaand merk op het gebied van postoperatieve drukkleding en steunkousen. LIPOELASTIC a.s. behoort tot één van de grootste producenten ter wereld en is marktleider in Europa. Topspecialisten, gekwalificeerde medewerkers en een sterk R&D afdeling, maken de innovatieve ontwikkeling en productie van drukkleding mogelijk. LIPOELASTIC werkt uitsluitend met Europese materialen, daarnaast wordt alles met de hand vervaardigd. In meer dan 70 landen wordt deze populaire drukkleding door artsen aangeraden en met plezier door patiënten gedragen tijdens de post-operatieve fase. In 2010 werd het assortiment uitgebreid met de productie van steunkousen. LIPOELASTIC is vooruitstrevend als het gaat om de kwaliteit van haar producten. Het gebruik van innovatieve materialen, het brede productassortiment en de elegante ontwerpen heeft zich bewezen als de juiste aanpak.

Luchthavenweg 81

5657 EA Eindhoven

Scm

SterSterSterSterLege ster

Prima, snel, goede materialen en makkelijke retour service.

Cath B

Martina

K. Bos

SterSterSterHalve sterLege ster

Jennifer stock

Superbe bonne qualité et très rapide niveau livraison .

Tessa

Snelle reactie op vragen en snelle levering.

K j

Zeer tevreden

Jose

Mike M

Lipoelastic BV

Judith

Snelle levering, zachte BH die goed zit na een operatie.

Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10