Vandaag ben ik op prettige wijze geholpen bij Lipoelastic B.V. Het was waardevol om een pasafspraak te hebben in plaats van online te bestellen. Sowieso voor de juiste maat, maar ook om het verschil tussen twee opties te ervaren. Ik kreeg prettige uitleg en voelde me op mijn gemak.
K. H.- Mans
Ervaring bedrijf prima. Product, not so much. Ik ben 4 augustus 2026 geopereerd. Ik heb 2 van buikbanden gekocht, aanbevolen door Zh. Ik nader week 4 maar de banden pluizen heel erg en aan de rand onder beginnen er harde stukjes stof uit te steken. Nu heb ik gelukkig een body thuis liggen. Maar ik vind het wel zonde geld eerlijk gezegd. Na 3 weken al kapot. Grt k.
Annick
Goede kwaliteit en snelle levering !
Michelle
Hele fijne bh’s voor na een borst operatie.
Goede communicatie via mail en telefonisch contact.
Nahyde
Goed producten en snelle levering
Moonen
Na enkele verschoven afspraken, vandaag geweest, ontvangst was matig, we kwamen om een bh aan te meten en eventueel te kopen, maar, de maat werd genomen zonder opschrijven, er werd 1 bh gehaald, deze zat te strak, er werd een tweede bh gehaald, ook deze zat te strak, een derde bh werd gehaald en ook deze was niet te passen omdat hij ook niet voldeed aan de maat, een vierde werd na 10 minuten gehaald, ondertussen hebben we besloten om niet verder te passen en hebben we vriendelijk gezegd dat we afzien voor een verdere pasbeurd, de onervaren verkoopster was blijkbaar niet op de hoogte van maten en opgelucht dat we vertrokken, hebben verder geen aanbevelingen, jammer van de rit naar Eindhoven.
Els G.
Ik bestelde de Kplus buikband. De ondersteuning was voelbaar beter dan de ondersteuning met een simpele rechte buikband. En doordat je op meerdere plaatsen de druk kan regelen zit je ook niet met een losser deel of een uitstekende hoek als je de rechte buikband op alle plaatsen gelijke druk geeft. Wat voor mij de score van een 4.5 naar 5 zou laten gaan is een duidelijke instructie hoe je de band het beste aandoet (in welke volgorde aansluiten), mag ook online staan (hoeft niet per sé papier te zijn) én een andere oplossing voor de 2 verstevigingsbandjes langs de zijkanten (die doen na een tijdje pijn, maar ik ben wel een "princes op de erwt verhaal", ik voel ieder detail). Zou ik hem opnieuw kopen? Zeker wel.
Annelies
Snelle levering en goed advies. Vooral dat je de kleding echt moet passen, ook al lijkt het op het eerste oog veel te klein. 😉
Eigen gebruik
Prima, eerste contact via telefoon. Dit was prima en goed uitleg kregen. Daarna mail gestuurd met mijn vraag en mijn maten erbij. Volgende dag antwoord gekregen en het advies welk product ik het beste kon nemen. Was gewoon top
casandra
Ik vond de levering lang duren en jammer genoeg paste het niet en voldeed het niet aan mijn verwachtingen.
Dat het niet voldeed kan het bedrijf niks aan doen maar een lange levertijd daar is nog wel winst mee te behalen
Eef
Ruime keuze, redelijke klantenservice. Levering is helaas meestal niet de volgende dag, ook al zal een deel van de vertraging bij de bezorgdienst liggen. Laatste levering gelukkig wel op tijd. Nog even afwachten hoe het met de terugbetaling verloopt.
Carla
Ik wilde graag de Active legging had advies nodig over de maat voering omdat ik niet duidelijk in één maat val.
goed advies gekregen, past perfect.
Sport ermee en draag hem onder kleding is nu wel erg warm.
Meer kleuren zou ik fijn vinden bv een mooie huidskleur voor onder een jurk.
Monique
Snellr service mooie produkten van goede kwaliteit goede service en informatie top
Ellen
Zeer goed. Snelle levering. Mooi product.
Erica
Het ziekenhuis had vrij laat aangegeven dat ik een bh van Lipoelastic nodig had. Waardoor ik binnen 2,5 de bh binnen moest hebben en er zat ook nog een weekend tussen. Ik heb contact met ze gehad en ze bleven net zo netjes en vriendelijk, daarbij waren ze ook aan het meedenken. Ze hebben ze meteen opgestuurd waardoor ik ze op tijd binnen had en ze zelfs nog eerst kon wassen. Erg bedankt voor de goede vriendelijke serivice. Jullie hebben me echt uit de brand geholpen!
Lipoelastic B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemiddelde score: 8.7/10
407 verzamelde reviews
Eerste review geschreven op 20 mei 2018
Lipoelastic B.V.
LIPOELASTIC is sinds 2002 een vooraanstaand merk op het gebied van postoperatieve drukkleding en steunkousen.
LIPOELASTIC a.s. behoort tot één van de grootste producenten ter wereld en is marktleider in Europa. Topspecialisten, gekwalificeerde medewerkers en een sterk R&D afdeling, maken de innovatieve ontwikkeling en productie van drukkleding mogelijk. LIPOELASTIC werkt uitsluitend met Europese materialen, daarnaast wordt alles met de hand vervaardigd. In meer dan 70 landen wordt deze populaire drukkleding door artsen aangeraden en met plezier door patiënten gedragen tijdens de post-operatieve fase.
In 2010 werd het assortiment uitgebreid met de productie van steunkousen. LIPOELASTIC is vooruitstrevend als het gaat om de kwaliteit van haar producten. Het gebruik van innovatieve materialen, het brede productassortiment en de elegante ontwerpen heeft zich bewezen als de juiste aanpak.
K. H.- Mans
Annick
Goede kwaliteit en snelle levering !
Michelle
Hele fijne bh’s voor na een borst operatie.
Goede communicatie via mail en telefonisch contact.
Nahyde
Eigen gebruik
casandra
Eef
Carla
goed advies gekregen, past perfect.
Sport ermee en draag hem onder kleding is nu wel erg warm.
Meer kleuren zou ik fijn vinden bv een mooie huidskleur voor onder een jurk.
Monique
Ellen
Zeer goed. Snelle levering. Mooi product.
Erica
Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt: