8.7 /10

checkbox92% beveelt Lipoelastic B.V. aan!

Kawietje

Snel, vriendelijk

Kelly

Zeer positief

Iris

Snelle levering! Hele fijne pasvorm.

Bertha

Prima. Super leuk geholpen en goed advies gekregen.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo leuk bent geholpen en goed advies hebt gekregen! We doen er alles aan om iedereen met de beste zorg en aandacht te helpen. Dankjewel voor je lieve woorden! 💖 Liefs, Team LIPOELASTIC

Karin

Goede service

Antwoord Lipoelastic B.V.

Dank je wel voor je mooie compliment! We vinden het belangrijk om jou zo goed mogelijk te helpen, dus het is fijn om te horen dat je onze service waardeert. 💕 Groetjes, Team LIPOELASTIC

Marielle

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je review! 😊 We doen ons best om alles zo snel mogelijk bij je te krijgen — fijn dat dat gelukt is!💕 Liefs, Team LIPOELASTIC

Liesbet

Ik heb de Active legging vrijdag ontvangen en al heel het lange weekend aangehad:) Ik draag normaal compressiekousen klasse 3, tot in de lies, dus dit is eens een leuke afwisseling, ook al is dit enkel klasse 2 vergelijkbaar. Ook dat mijn voeten eens vrij blijven, voelt leuk en ik doe de legging zelfs onder lange broeken aan ipv steunkousen;) Voor mij dus een aanrader, absoluut! Geen geïrriteerde plaatsen in mijn lies door de band van de steunkousen, dus het ideale hulpmiddel om mee af te wisselen voor mijn lip-/ lymfoedeem.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent met de ACTIVE legging! Heerlijk dat je benen wat meer vrijheid hebben en je toch de ondersteuning krijgt die je nodig hebt! 🙌 Dank je wel voor je enthousiaste review, dit soort ervaringen zijn zó waardevol voor anderen met lip- of lymfoedeem. Fijn dat jij een mooie manier hebt gevonden om af te wisselen – hopelijk blijft het net zo prettig dragen! Liefs, Team LIPOELASTIC💕

Alice T

Active leggings. Heerlijke pasvorm. Goede compressie. Zowel na operatie als nu tijdens het sporten. Altijd deze leggings aan. Ben helemaal fan! Misschien een tip om ook active leggings te maken met een bredere band :).

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat een fijne review – dank je wel! 🥰 Geweldig om te horen dat de ACTIVE legging je zo goed bevalt, zowel na je operatie als tijdens het sporten. Dat je zegt “altijd deze leggings aan” – daar worden wij zó blij van! En superbedankt voor je tip over een bredere band – die nemen we zeker mee. We blijven altijd doorontwikkelen, dus wie weet wat de toekomst brengt 💗 Blijf vooral lekker in beweging en geniet van je favoriete legging! Liefs, Team LIPOELASTIC

Anja Demeulemeester

SterSterLege sterLege sterLege ster

Compressiehoofdband, de naden doen pijn, irriteren de huid

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! We hebben je inmiddels per e-mail benaderd om dit samen op te lossen, maar helaas hebben we daar vooralsnog geen reactie op mogen ontvangen. Mocht je alsnog contact met ons willen opnemen, dan staan we uiteraard klaar om met je mee te kijken en te helpen waar nodig! Liefs, Team LIPOELASTIC

Sena

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt voor uw review. We hebben inmiddels contact met u gehad over uw retourzending en daarbij uitgelegd waarom we het product helaas niet kunnen accepteren. Omdat het om een medisch hulpmiddel gaat, mogen wij retourzendingen alleen aannemen als het product compleet, ongebruikt én in de originele, gesloten verpakking zit — inclusief het plastic zakje met batchnummer. Dit is nodig voor de veiligheid en traceerbaarheid van onze producten en staat ook duidelijk vermeld op onze retourpagina. Met vriendelijke groet, Team LIPOELASTIC

Sam

Ging allemaal soepel

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt voor je mooie review! 🥰 Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen! Liefs, Team LIPOELASTIC

cindy

mijn bestelling bleek uitverkocht in het zwart. Ik werd persoonlijk opgebeld vanuit Eindhoven ivm mogelijke aanpassing van kleur of andere oplossing. Top service vond ik dat. BH zit prima.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat fijn om te horen dat onze persoonlijke service je zo is bevallen! 😊 Het klopt dat we je direct hebben gebeld om samen naar een mooie oplossing te zoeken. En natuurlijk top dat de BH ook goed zit! Bedankt voor je vertrouwen in ons. 💖 Liefs, Team LIPOELASTIC

M

SterSterSterSterLege ster

Ma gaine est très confortable. J'avais un peu de crainte par rapport au délai de livraison mais cela a été rapide.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Merci beaucoup pour votre retour ! 💕 Nous sommes ravis d’apprendre que votre gaine est confortable et que la livraison a été rapide malgré vos inquiétudes. À très bientôt, et n’hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions ! ✨📩 Avec amour, L’équipe LIPOELASTIC 💖

Laura Costa

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede materiaal, nodige uitleg, snel levering. Ik vind de nieuwe taillelijn prachtig. Ik heb geen dikke buik, maar bij de andere modellen ben ik aan het einde van de dag al dat elastiek zat. Ik heb voortdurend een tintelend gevoel. Ik zal zien of ik op de lange termijn resultaat zie. En het allerbelangrijkste: ze zitten heel comfortabel.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat fijn om te lezen – dank je wel voor je mooie review! 💬✨ We zijn blij dat je zo tevreden bent over het materiaal, de pasvorm én de nieuwe taillelijn. Dat tintelende gevoel klinkt herkenbaar bij langdurig dragen, dus goed dat je nu een comfortabeler model hebt gevonden. We duimen mee voor mooie lange termijnresultaten! 💖 Liefs, Team LIPOELASTIC

Cindy den adel

Super had 1 pak eerst gekocht Na de operatie gelijk een 2 de besteld volgende dag gelijk geleverd Op de operatie kamer waren me bandjes spoorloos aangegeven en nieuwe van jullie gekregen super service dank jullie wel

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat geweldig om te horen – dank je wel voor je lieve woorden! 🙏 Fijn dat je zo snel je tweede pak in huis had én dat we je meteen konden helpen met nieuwe bandjes. We wensen je een voorspoedig herstel toe en staan altijd voor je klaar als je ons nodig hebt! 💖💪 Liefs, Team LIPOELASTIC

Geantwoord op

Lipoelastic B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 20 mei 2018

Lipoelastic B.V.

LIPOELASTIC is sinds 2002 een vooraanstaand merk op het gebied van postoperatieve drukkleding en steunkousen. LIPOELASTIC a.s. behoort tot één van de grootste producenten ter wereld en is marktleider in Europa. Topspecialisten, gekwalificeerde medewerkers en een sterk R&D afdeling, maken de innovatieve ontwikkeling en productie van drukkleding mogelijk. LIPOELASTIC werkt uitsluitend met Europese materialen, daarnaast wordt alles met de hand vervaardigd. In meer dan 70 landen wordt deze populaire drukkleding door artsen aangeraden en met plezier door patiënten gedragen tijdens de post-operatieve fase. In 2010 werd het assortiment uitgebreid met de productie van steunkousen. LIPOELASTIC is vooruitstrevend als het gaat om de kwaliteit van haar producten. Het gebruik van innovatieve materialen, het brede productassortiment en de elegante ontwerpen heeft zich bewezen als de juiste aanpak.

Luchthavenweg 81

5657 EA Eindhoven

Kawietje

Snel, vriendelijk

Kelly

Zeer positief

Iris

Snelle levering! Hele fijne pasvorm.

Bertha

Prima. Super leuk geholpen en goed advies gekregen.

Karin

Goede service