Sandra
Heel erg tevreden. Telefonisch contact gehad omdat ik niet goed wist welke compressie bh te bestellen. Hartstikke goed geholpen. Blij mee!
Envoie très rapide et taille bonne. mais élastique pas du tout adapté au type de chirurgie ! L’élastique Comprime trop les cicatrices, l’élastique se retourne et me blesse, les coutures font mal. Pas du tout confortable suite à une réduction mammaire! Presque 90 euros jetés à la fenêtre !
Ik had wat twijfels over welk product ik nodig had voor na de behandeling aan een morel lavel laesie, dus gebeld met de klantenservice. Super fijn geholpen door de medewerker. Daarna kwam het product heel snel bezorgd, heel netjes verpakt, goede informatie erbij. En ook de retourzending heel goed en makkelijk uit te voeren. Retourzending omdat de behandeling niet door kon gaan wegens medische redenen. Prima bedrijf.
Zeer goede kwaliteit de VH/comfort goede compressie super met toevoeging van de k/pad . Deze combinatie zorgt voor de beste verkleving na liposuctie,veel minder kans op seroomvorming.
Alleen maar goede ervaringen. In de eerste instantie armkousen besteld met voorsluiting. Deze werden de volgende dag geleverd. Na mijn operatie op vrijdag nog 2 besteld. Zaterdag merkte ik dat ik de voorsluiting niet fijn vond. Maandagochtend gebeld of ik de bestelling kon wijzigen in armkousen met achtersluiting. Mijn bestelling werd uit de post gevist en de volgende dag kreeg ik de goede. Tijdens het aantrekken zag ik dat er een naadje los zat. Een foto mailen was voldoende en ik krijg nieuwe opgestuurd. De armkousen zitten fijn, geven goede compressie en de stof voelt prettig zacht. Contact met de klantenservice is laagdrempelig en er wordt meegedacht. Al met al, complimenten.
prima!
Zeer aan te raden ondanks de hoge prijs Voor na mijn operatie had ik compressiekleding nodig: een heel pak en een BH. Ik heb deze besteld en vond ze eerlijk gezegd erg prijzig, maar ik had ze echt nodig. Direct na mijn operatie heb ik alles aangedaan. Zo’n pak is in het begin best onhandig, maar wat was ik ontzettend opgelucht toen ik het eenmaal droeg. Het gaf meteen zoveel comfort en ondersteuning. Ondanks de hoge prijs heb ik van beide nog een extra set besteld, zodat ik dagelijks kon wassen en altijd een schone set had. En daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. De compressiekleding heeft enorm bijgedragen aan mijn herstel; ik ben echt opvallend snel hersteld. Kortom: duur, maar elke euro dubbel en dwars waard. Ik raad het iedereen aan die een operatie moet ondergaan.
Vlug geleverd, mooi verpakt. Zit perfect 🥰
Ik ben heel erg tevreden met de legging wat ik besteld heb, eigenlijk moet ik gewoon zeggen wat een super fijne snelle service en goede kwaliteit. En de legging paste goed!
Goed product, snelle levering, mensen met kennis van zakwn
Ik bestelde een buikband en gel voor de naverzorging voor het litteken . Die zalf/gel werd niet mee geleverd ! Ik stuurde een mail maar kreeg geen reactie ! Ook is de band heel nipt qua maat maar durf hem niet terugsturen want mijn operatie is volgende week en ik vrees dat ik tegen dan de juiste maat niet zal ontvangen want nu heeft het erg lang geduurd vooraleer ik geleverd werd ! En dan nog een onvolledige levering !
Goede ervaring in service en een goede kwaliteit. Ik zou als tip meegeven rekening te houden bij het opmeten dat er na de operatie zorgcompressen worden gebruikt waardoor je omtrek dus eigenlijk groter is dan opgemeten volgens de website waardoor de bh te strak zit rond je middel. Met als gevolg dat het duwt/snijdt op de wondgedeelte. Ik heb hier persoonlijk veel last van ondervonden en zou bij een volgende aankoop mij baseren op een grotere meting van de omtrek. Ik hoop dat de bh’s na de eerste herstelfase - wanneer de compressen achterwege gelaten kunnen worden - comfortabeler gaan aanvoelen. Ik vermoed van wel.
Goede stevige compressie bh Na mijn MRI geleide biopt gedragen en de borst is bijna niet blauw geworden in tegenstelling met de vorige gewone biopt afname Erg tevreden ik hoop dat de bh ook goed zijn werk doet na de operatie
Supersnel geleverd!
Aanbevolen door het ziekenhuis MST
Lipoelastic B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
prima!