Scm
Nickel
Op advies van de plastisch chirurg een bh besteld. Omdat het een borst betreft - later volgt de verkleining van nummer twee - was het lastig om de maat te bepalen. De klantenservice was op vrijdag niet bereikbaar middels chat of telefoon. Later op de middag werd ik teruggebeld; na opnemen werd de verbinding verbroken. De bestelde bh voelt op zich goed. Hopelijk voldoet het product na de operatie. Voor de tweede bh toch maar een ander firma gekozen.
Super goed niks op aan te merken
Hele fijne ervaring. Goed product die ik niet voel als ik het aan heb. Werd op tijd bezorgd en makkelijk bestellen. Maatvoering klopt precies
Slechte ervaringen ben telefonisch niet goed geholpen verkeerde maat gestuurd
Fijne communicatie. Vlugge reacties. Helpen heel fijn met het kiezen van de juiste maat en bij alle andere vragen. Levering is ook top en snel!
Veel gedoe om een pakket gehad die niet geleverd was uiteindelijk wel geld terug gekregen
Ik heb de Aarmkousen AP variant gekocht. Op zich ben ik er erg tevreden over, wel valt mij op dat de mouwen gaan oprollen na langer dragen en ik heb uit beide setjes die ik heb gekocht de okselpad zelf verwijderd. In plaats van het comfort dat het zou moeten geven, gaf het juist irritatie op de wonden in de oksel. Zonder pad zijn ze prettig om te dragen.
Superbe bonne qualité et très rapide niveau livraison .
Snelle reactie op vragen en snelle levering.
Zeer tevreden
Van ziekenhuis 1 sportbh met voorsluiting aangemeten gekregen. Kortingscode voor een tweede exemplaar. Aangezien ik voorlopig dag/nacht moet dragen nog een 3de besteld. Ze zijn comfortabel, goed steun en makkelijk in onderhoud. Vandaag besteld en morgen in huis geldt echt voor dit bedrijf. Heel erg tevreden en aanrader.
Lipoelastic BV
Snelle levering, zachte BH die goed zit na een operatie.
Lipoelastic B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Nickel
Super goed niks op aan te merken
Slechte ervaringen ben telefonisch niet goed geholpen verkeerde maat gestuurd
Superbe bonne qualité et très rapide niveau livraison .
Snelle reactie op vragen en snelle levering.
Zeer tevreden
Lipoelastic BV
Snelle levering, zachte BH die goed zit na een operatie.
Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt: