8.7 /10

checkbox91% beveelt Lipoelastic B.V. aan!

Paulien

Vandaag ben ik op prettige wijze geholpen bij Lipoelastic B.V. Het was waardevol om een pasafspraak te hebben in plaats van online te bestellen. Sowieso voor de juiste maat, maar ook om het verschil tussen twee opties te ervaren. Ik kreeg prettige uitleg en voelde me op mijn gemak.

K. H.- Mans

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ervaring bedrijf prima. Product, not so much. Ik ben 4 augustus 2026 geopereerd. Ik heb 2 van buikbanden gekocht, aanbevolen door Zh. Ik nader week 4 maar de banden pluizen heel erg en aan de rand onder beginnen er harde stukjes stof uit te steken. Nu heb ik gelukkig een body thuis liggen. Maar ik vind het wel zonde geld eerlijk gezegd. Na 3 weken al kapot. Grt k.

Annick

Goede kwaliteit en snelle levering !

Michelle

Hele fijne bh’s voor na een borst operatie. Goede communicatie via mail en telefonisch contact.

Nahyde

Goed producten en snelle levering

Moonen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na enkele verschoven afspraken, vandaag geweest, ontvangst was matig, we kwamen om een bh aan te meten en eventueel te kopen, maar, de maat werd genomen zonder opschrijven, er werd 1 bh gehaald, deze zat te strak, er werd een tweede bh gehaald, ook deze zat te strak, een derde bh werd gehaald en ook deze was niet te passen omdat hij ook niet voldeed aan de maat, een vierde werd na 10 minuten gehaald, ondertussen hebben we besloten om niet verder te passen en hebben we vriendelijk gezegd dat we afzien voor een verdere pasbeurd, de onervaren verkoopster was blijkbaar niet op de hoogte van maten en opgelucht dat we vertrokken, hebben verder geen aanbevelingen, jammer van de rit naar Eindhoven.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te lezen dat je bezoek aan onze boutique niet naar wens is verlopen, maar willen hier wel graag enige context bij geven. Het klopt dat je afspraak vooraf meerdere keren is verplaatst. Dit had te maken met ziekte en was ook voor ons helaas onvoorzien. We begrijpen dat dit vervelend is geweest, maar dit was geen situatie waar wij op dat moment invloed op hadden. Naar aanleiding van je review hebben wij dit intern besproken. Hieruit begrijpen we dat je op zoek was naar een BH voor dagelijks gebruik, bij voorkeur met een reguliere voorgevormde cup. In onze boutique adviseren en verkopen wij echter medische compressie-BH’s en postoperatieve BH’s. Deze producten zijn ontwikkeld voor ondersteuning na een ingreep en zitten daardoor anders en strakker dan reguliere lingerie. Ook zijn deze BH’s meestal niet voorgevormd zoals een reguliere voorgevormde BH dat is. Onze collega heeft tijdens de afspraak geprobeerd met je mee te denken binnen de mogelijkheden van ons assortiment. Omdat je wens niet aansloot bij de producten die wij aanbieden, heeft zij tussendoor zelfs nog overlegd met een collega om te kijken of er toch nog een passende optie mogelijk was. Dit overleg was juist bedoeld om je tóch zo goed mogelijk te kunnen helpen, niet omdat er sprake is van ondeskundigheid. Helaas kunnen we je geen product aanbieden dat wij niet verkopen. In dit geval bleek ons assortiment niet passend bij wat je zocht. We vinden het jammer dat dit heeft geleid tot deze ervaring en beoordeling. We hebben je inmiddels ook per e-mail benaderd om je ervaring verder te bespreken. We ontvangen graag je reactie, zodat we je feedback volledig en zorgvuldig kunnen meenemen. 😊 Liefs, Team LIPOELASTIC

Els G.

SterSterSterSterLege ster

Ik bestelde de Kplus buikband. De ondersteuning was voelbaar beter dan de ondersteuning met een simpele rechte buikband. En doordat je op meerdere plaatsen de druk kan regelen zit je ook niet met een losser deel of een uitstekende hoek als je de rechte buikband op alle plaatsen gelijke druk geeft. Wat voor mij de score van een 4.5 naar 5 zou laten gaan is een duidelijke instructie hoe je de band het beste aandoet (in welke volgorde aansluiten), mag ook online staan (hoeft niet per sé papier te zijn) én een andere oplossing voor de 2 verstevigingsbandjes langs de zijkanten (die doen na een tijdje pijn, maar ik ben wel een "princes op de erwt verhaal", ik voel ieder detail). Zou ik hem opnieuw kopen? Zeker wel.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat een fijne en uitgebreide review, dankjewel! 💗 Super om te lezen dat de KPlus buikband je merkbaar meer ondersteuning geeft dan een rechte buikband, en dat je vooral het kunnen aanpassen van de druk op meerdere plekken als prettig ervaart. Dankjewel ook voor je waardevolle feedback over de instructies. We begrijpen helemaal dat een duidelijke uitleg over de beste manier van aantrekken hierbij zou kunnen helpen, en nemen dit graag mee. Ook je opmerking over de verstevigingsbandjes aan de zijkant geven we intern door. Fijn om te lezen dat je de buikband ondanks deze aandachtspunten zeker opnieuw zou kopen. Veel draagplezier gewenst! Liefs, Team LIPOELASTIC

Annelies

Snelle levering en goed advies. Vooral dat je de kleding echt moet passen, ook al lijkt het op het eerste oog veel te klein. 😉

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat een fijne review, dankjewel! 💗 Super om te lezen dat je bestelling snel geleverd is en dat je goed advies hebt ontvangen. En inderdaad, compressiekleding kan er op het eerste gezicht soms verrassend klein uitzien, maar passen geeft vaak pas echt duidelijkheid over de maat en ondersteuning. 😉 Veel draagplezier gewenst! Liefs, Team LIPOELASTIC

Eigen gebruik

Prima, eerste contact via telefoon. Dit was prima en goed uitleg kregen. Daarna mail gestuurd met mijn vraag en mijn maten erbij. Volgende dag antwoord gekregen en het advies welk product ik het beste kon nemen. Was gewoon top

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 💗 Super dat je telefonisch goed geholpen bent en daarna ook snel een passend advies per mail hebt ontvangen. Fijn dat het zo duidelijk was welk product het beste bij je zou passen. Bedankt voor je vertrouwen en veel draagplezier gewenst! Liefs, Team LIPOELASTIC

casandra

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik vond de levering lang duren en jammer genoeg paste het niet en voldeed het niet aan mijn verwachtingen. Dat het niet voldeed kan het bedrijf niks aan doen maar een lange levertijd daar is nog wel winst mee te behalen

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt voor je eerlijke review. Wat jammer om te lezen dat het artikel niet goed paste en niet aan je verwachtingen voldeed. We zien dat je retour inmiddels is verwerkt door onze retourafdeling. Wat betreft de levering heb je helemaal gelijk: deze heeft inderdaad langer geduurd dan nodig. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen je feedback zeker mee en geven dit ook door aan onze vervoerders, zodat dit in de toekomst verbeterd kan worden. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Liefs, Team LIPOELASTIC

Eef

SterSterSterHalve sterLege ster

Ruime keuze, redelijke klantenservice. Levering is helaas meestal niet de volgende dag, ook al zal een deel van de vertraging bij de bezorgdienst liggen. Laatste levering gelukkig wel op tijd. Nog even afwachten hoe het met de terugbetaling verloopt.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat je ons aanbod waardeert! We begrijpen helemaal dat het vervelend is wanneer een levering langer duurt dan gehoopt. Bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 uur worden geplaatst en op voorraad zijn, verzenden wij dezelfde werkdag. Vanaf dat moment ligt de levering bij de vervoerder, waardoor het helaas soms langer kan duren dan wij én onze klanten zouden willen. Fijn dat je laatste levering wel op tijd was. Zodra je retourzending is ontvangen en verwerkt door onze retourafdeling, ontvang je altijd een e-mail met de creditnota en wordt de terugbetaling in gang gezet. We lezen ook dat je onze klantenservice als redelijk hebt ervaren. Omdat we graag willen dat onze klanten zich écht goed geholpen voelen, horen we graag of er iets is dat we hierin beter of duidelijker hadden kunnen doen. Bedankt voor je eerlijke feedback. Liefs, Team LIPOELASTIC

Carla

SterSterSterSterLege ster

Ik wilde graag de Active legging had advies nodig over de maat voering omdat ik niet duidelijk in één maat val. goed advies gekregen, past perfect. Sport ermee en draag hem onder kleding is nu wel erg warm. Meer kleuren zou ik fijn vinden bv een mooie huidskleur voor onder een jurk.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat een fijne en uitgebreide review, dankjewel! 💗 Super om te horen dat je goed geholpen bent met het maatadvies en dat de ACTIVE legging perfect past. Fijn dat je hem zowel tijdens het sporten als onder kleding draagt, al snappen we helemaal dat dit met warm weer soms wat minder comfortabel kan zijn. Dankjewel ook voor je suggestie over meer kleuren, zoals een mooie huidskleur voor onder een jurk. Die nemen we graag mee! Veel draagplezier gewenst. Liefs, Team LIPOELASTIC

Monique

Snellr service mooie produkten van goede kwaliteit goede service en informatie top

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat een fijne review, dankjewel! 💗 Super om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service, de kwaliteit van de producten én de informatie die je hebt ontvangen. Daar doen we het voor! Veel draagplezier gewenst. Liefs, Team LIPOELASTIC

Ellen

Zeer goed. Snelle levering. Mooi product.

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat fijn om te lezen, dankjewel! 💗 Super dat je bestelling snel geleverd is en dat je tevreden bent met het product. Veel draagplezier gewenst! Liefs, Team LIPOELASTIC

Erica

Het ziekenhuis had vrij laat aangegeven dat ik een bh van Lipoelastic nodig had. Waardoor ik binnen 2,5 de bh binnen moest hebben en er zat ook nog een weekend tussen. Ik heb contact met ze gehad en ze bleven net zo netjes en vriendelijk, daarbij waren ze ook aan het meedenken. Ze hebben ze meteen opgestuurd waardoor ik ze op tijd binnen had en ze zelfs nog eerst kon wassen. Erg bedankt voor de goede vriendelijke serivice. Jullie hebben me echt uit de brand geholpen!

Antwoord Lipoelastic B.V.

Wat een ontzettend mooie review, dankjewel! 💗 Wat fijn om te horen dat we je op zo’n korte termijn hebben kunnen helpen en dat de BH gelukkig op tijd binnen was, zelfs nog met genoeg tijd om deze eerst te wassen. We begrijpen heel goed dat het spannend kan zijn als je vlak voor een operatie nog iets nodig hebt, dus we denken dan graag zo goed mogelijk mee. Heel veel dank voor je lieve woorden over onze service en heel veel succes met je herstel gewenst! 💗 Liefs, Team LIPOELASTIC

Geantwoord op

Lipoelastic B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 20 mei 2018

Lipoelastic B.V.

LIPOELASTIC is sinds 2002 een vooraanstaand merk op het gebied van postoperatieve drukkleding en steunkousen. LIPOELASTIC a.s. behoort tot één van de grootste producenten ter wereld en is marktleider in Europa. Topspecialisten, gekwalificeerde medewerkers en een sterk R&D afdeling, maken de innovatieve ontwikkeling en productie van drukkleding mogelijk. LIPOELASTIC werkt uitsluitend met Europese materialen, daarnaast wordt alles met de hand vervaardigd. In meer dan 70 landen wordt deze populaire drukkleding door artsen aangeraden en met plezier door patiënten gedragen tijdens de post-operatieve fase. In 2010 werd het assortiment uitgebreid met de productie van steunkousen. LIPOELASTIC is vooruitstrevend als het gaat om de kwaliteit van haar producten. Het gebruik van innovatieve materialen, het brede productassortiment en de elegante ontwerpen heeft zich bewezen als de juiste aanpak.

Luchthavenweg 81

5657 EA Eindhoven

Paulien

K. H.- Mans

Annick

Goede kwaliteit en snelle levering !

Michelle

SterSterSterHalve sterLege ster

Carla

Monique

Ellen

Zeer goed. Snelle levering. Mooi product.

Erica

Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt: