Particulier
Zeer goede service, goed te bereiken en goede adviezen. Geen problemen met retour zenden. Wel lastig om de juiste maat te bepalen.
Goede service, heel erg goed broekje
Pak te klein besteld. Zelfde dag nog terug gestuurd. Zelf de retour moeten betalen en krijg mijn geld helaas niet terug omdat ik verpakking niet mee had gestuurd. Ze zouden mijn pak terug sturen, maar deze heb ik niet gekregen! Nu ben ik mijn geld en mijn pak kwijt!
Was tevreden goed met uitleg.Maar nu toch minder!Er is een bh onderweg? Enkele keren gebeld krijg te horen wordt bezorgd.Vandaag nog tot heden niets Postcode 5831bb nr 22 teBoxmeer
Blij!
Compressiebeha besteld, zeer goede kwaliteit, merkelijk beter dan de beha die ik had van een ander merk. Ook zeer snelle levering. Ben heel tevreden.
Het is een heel onhandig pak als je net liposuctie gehad hebt. Je hebt pijn en kan moeilijk bukken of bewegen. Dus ga dan maar is haakjes vastmaken, niet te doen in je eentje. Rits gaat bollen en doordat je beurs bent kan je daar niet op liggen en druk die in je zij. Het is waarschijnlijk ontworpen door een man
Super!
Duurt heel lang om geleverd te worden. Doen ze heel moeilijk om terugsturen
Heb in de afgelopen 15 maanden 8 operaties gehad. Via de kliniek drukpakken van lipoelastic gekregen. Zeer tevreden over. Erg fijn materiaal. Nu voor het eerst zelf besteld bij lipoelastic. Omdat m’n pakje te groot was en z’n werk niet meer deed. Dus een maat kleiner besteld, maar het pak dat ik had, stond niet op de site. Dus iets vergelijkbaars besteld. Deze was te klein. Terug gestuurd en een nieuwe besteld. Beiden waren er binnen 2 dagen. Hele snelle levering. Maar de ritsen aan de zijkant irriteerden en deden zeer. Dus helaas ook het tweede pak terug gestuurd. Tot dusver tevreden over de snelle reacties en leveringen. Ik kreeg netjes mn geld terug. Jammer dat ik voor deze operatie niet het juiste drukpak voor mij heb gevonden. Maar alle andere drukpakken. En dat zijn er heel wat, zeer tevreden.
Ik had een compressiebroek besteld en dacht de verkeerde maat te hebben besteld. Meteen gemaild en gevraagd of ik langs mocht komen om de juiste maat te krijgen. Dat was geen probleem en werd heel prettig geholpen en kreeg uitleg hoe ik het pak het beste aan kon trekken. Zo blij met de fijne service. Dus ja ik raad jullie aan!
Hele goede service. Flow legging is echt fantastisch.
Snelle service! Ik heb de Active legging en de Flow legging. De pasvorm van de Flow legging is nog beter!
Voor de eerste keer besteld, dus is nog wat zoeken. Na paar uurtjes dragen bleek de legging toch te groot. Wel aangenaam gevoel. Nu eens extra opmeten en hopelijk past ze beter dan. Snelle levering
Ben hier prima geholpen met de juiste keuze te maken. Dank daarvoor
Lipoelastic B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service, heel erg goed broekje
Blij!
Super!
Duurt heel lang om geleverd te worden. Doen ze heel moeilijk om terugsturen
Hele goede service. Flow legging is echt fantastisch.
Ben hier prima geholpen met de juiste keuze te maken. Dank daarvoor
Lipoelastic B.V. heeft de volgende resultaten bereikt: