Loes Oostinga
Al 30 jaar klant hier; heel tevreden
99% beveelt Linnenverhuur Schiermonnikoog aan!
99% beveelt Linnenverhuur Schiermonnikoog aan!
Al 30 jaar klant hier; heel tevreden
Geweldig om dit te kunnen huren.
Fijn contact en goede kwaliteit
Prima service
Prima service. Heel betrouwbaar
Prima!
Ervaring is prima
Zonder meer goed geregeld!
zeer goed
Die lakens! Zo zacht! Ik wil ze thuis ook:-)
spullen zijn op tijd geleverd, goede kwaliteit linnen en handdoeken
online bestellen kostte wat moeite Alle handdoeken zijn wit waardoor je met meerdere mensen de handdoeken niet uit elkaar kunt houden Tip: zorg voor verschillende gekleurde of handdoeken met verschillende strepen
Goed verzorgd linnenpakket jammer dat het comfortpakket er niet bij was. Na een berichtje via email werd dit snel in orde gebracht.
Linnenverhuur Schiermonnikoog verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Linnenverhuur Schiermonnikoog heeft de volgende resultaten bereikt:
Linnenverhuur Schiermonnikoog
Reddingsweg 28
9166 PD Schiermonnikoog
Al 30 jaar klant hier; heel tevreden
Geweldig om dit te kunnen huren.
Fijn contact en goede kwaliteit
Prima service
Prima service. Heel betrouwbaar
Prima!
Ervaring is prima
Zonder meer goed geregeld!
zeer goed
Die lakens! Zo zacht! Ik wil ze thuis ook:-)
spullen zijn op tijd geleverd, goede kwaliteit linnen en handdoeken
Linnenverhuur Schiermonnikoog heeft de volgende resultaten bereikt: