Goeder service. Alles stond al klaar. En wat ontbrak, werd later netjes bezorgd. Top.
99% beveelt Linnenverhuur Schiermonnikoog aan!
99% beveelt Linnenverhuur Schiermonnikoog aan!
Fijne service voor een goede prijs
Aanvraag linnen goed tijdens verblijf op het eiland
Prima reserveringssysteem en alles prima geleverd
Uitstekend
Zeer goed bevallen, schone was stond klaar voor gebruik, hoe gemakkelijk wil je het hebben??
Prima!
Heel erg goed en attent. Dank
Prima. Stond keurig klaar
We gingen zelf de bestelling ophalen en kunnen bij vertrek alles in de tas achterlaten. Helemaal prima en het linnen is fijn!
Zoals altijd goede service en ze doen wat ze beloven
Schoon vriendelijk
Zeer goed
Super organisatie. Geen klachten.
Het linnengoed zag er goed verzorgd uit en was op tijd gratis afgeleverd. Er was alleen iets misgegaan met de hoeveelheid linnengoed. Er was 1 set teveel geleverd. Ik heb u daar eerder over de mail bericht.
Linnenverhuur Schiermonnikoog verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Linnenverhuur Schiermonnikoog heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima. Stond keurig klaar
Zoals altijd goede service en ze doen wat ze beloven
Schoon vriendelijk
Zeer goed
Super organisatie. Geen klachten.
Linnenverhuur Schiermonnikoog heeft de volgende resultaten bereikt:
Linnenverhuur Schiermonnikoog