Gerd Scheidt
- Product of service:
- Smeg Kaffeemühle
Goede merken, gunstige prijzen
Betrouwbaar en scherp geprijsd
Na een bestelling geplaatst te hebben, kwam ik erachter dat ik dat product toch niet wilde afnemen. Direct contact opgenomen met Like2Cook. Na wat e-mails heen en weer belde de klantenservice (in dit geval Britt), met de vraag of ze de levering moesten tegenhouden. Een directe actie die zowel mij alsook Like2Cook extra energie en geld bespaard heeft. Daar kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Prima, snel, zoals ik hoopte
Tot nu toe onbekend bedrijf met verrassende performance.
GOED
Uitstekend
Zeer fijn snelle service
Perfect
Zeer goede ervaring met het bedrijf.
Snel, duidelijk, origineel product eerlijke prijs
Like2Cook verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Like2Cook heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede merken, gunstige prijzen
Betrouwbaar en scherp geprijsd
Prima, snel, zoals ik hoopte
Tot nu toe onbekend bedrijf met verrassende performance.
GOED
Uitstekend
Zeer fijn snelle service
Perfect
Zeer goede ervaring met het bedrijf.
Snel, duidelijk, origineel product eerlijke prijs
Like2Cook heeft de volgende resultaten bereikt: