9.1 /10

checkbox97% beveelt Lijstentoko aan!

Hans van Zwieten

Prima bedrijf. Op mails krijg je snel antwoord en de lijsten zijn mooi.

Beschrijf hier uw ervaring:
Ik zocht een lijst voor een olieverf schilderij dat ik van onze dochter maakte. Dat berg je niet op achter glas. Dus msilde ik of het ook zonder kon. Ik kreeg snel antwoord en kocht er daarna meteen drie. Een beetje een gok maar het antwoord van het bedrijf bleek een goed advies te zijn.

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring:
Ik heb 4 lijstjes besteld bij Lijstentoko.nl, waarvan er helaas 2 licht beschadigd aankwamen. Na contact met Pieter via e-mail kreeg ik zonder problemen 2 nieuwe lijstjes toegestuurd. De communicatie was vriendelijk, de reacties waren snel en ook de levering was vlot. Heel netjes opgelost en ik ben tevreden over de service.

Jan Hekhuis

Helemaal top!

Beschrijf hier uw ervaring:
Bestellen ging makkelijk en de volgende werkdag al thuis bezorgd.

Jan Hordijk

goede kwaliteit en heel goed verpakt en op tijd! Ik ben fan van jullie

Ellen A.

zeer goed product, snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring:
product zorgvuldig verpakt, is belangrijk. zeer tevreden over alles. Aan te bevelen !!

Sandra VE

Goed product, snelle verzending

Beschrijf hier uw ervaring:
Goed product, snelle verzending!

Renske Mutsaerts

SterSterSterSterLege ster

Bestelling Bol.com vreselijk, lag vnl aan DHL die mij forceerde het pakket in de binnenstad van Deventer op te halen. Geen optie in autoluw gebied, voor een persoon die niet autorijdt en via een taxi of anderen lastig te vallen het pakket in bezit had moeten krijgen. Aangevraagd adres, bezorging Karwei, was met de rollator te doen!

Beschrijf hier uw ervaring:
Heb het dus moeten laten lopen en zie mijn betaling via Bol.com tegemoet!!! Het de bestelling opnieuw geplaatst bij lijstentoko en twee dagen later in huis. Dit ging veel beter, waarvoor dank.

Gerda van Kerkhof

Fantastich. Snelle persoonlijke reacties op vragen en supersnelle bezorging

Uitermate tevreden

Francis

Mooie kwaliteit lijsten

Beschrijf hier uw ervaring:
Goed geholpen met vragen over lijst maten.

Annelies Windhoud

Snelle levering en mooie lijsten

Beschrijf hier uw ervaring:
Zocht al heel lang twee mooie lijsten. En opeens zag ik Lijstentoko voorbij komen met exact de goede maten. De volgende dag gelijk geleverd, het was heel goed verpakt en het zijn hele mooie lijsten.

Ronald

Snelle leveringen

Beschrijf hier uw ervaring:
Prima service. Adresgegevens klopte niet keurig snel door hun opgepakt.

Lijstentoko verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lijstentoko heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 12 december 2012

Lijstentoko

Lijstentoko.nl is een specialistische webshop op het gebied van fotolijsten. Ze bieden een ruim aanbod fotolijsten, multi fotolijsten en vierkante fotolijsten. Alles snel en voordelig geleverd.

Spaarnwoudelaan 73

5035HP Tilburg

Hans van Zwieten

Prima bedrijf. Op mails krijg je snel antwoord en de lijsten zijn mooi.

Zeer goed

Jan Hekhuis

Helemaal top!

Beschrijf hier uw ervaring:
Bestellen ging makkelijk en de volgende werkdag al thuis bezorgd.

Jan Hordijk

zeer goed product, snelle levering

Sandra VE

Goed product, snelle verzending

Beschrijf hier uw ervaring:
Goed product, snelle verzending!

Renske Mutsaerts

Gerda van Kerkhof

Fantastich. Snelle persoonlijke reacties op vragen en supersnelle bezorging

Uitermate tevreden

Francis

Mooie kwaliteit lijsten

Beschrijf hier uw ervaring:
Goed geholpen met vragen over lijst maten.

Annelies Windhoud

Snelle levering en mooie lijsten

Ronald

Snelle leveringen

Beschrijf hier uw ervaring:
Prima service. Adresgegevens klopte niet keurig snel door hun opgepakt.

Lijstentoko heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10