9 /10

checkbox98% beveelt Life-Maxx aan!

Maria Janson

Goede service

Ik had een buikband besteld. Deze was te groot. Ik heb het product teruggestuurd en binnen enkele dagen had ik de andere maat in huis. Er wordt snel op mijn email gereageerd.
Buikband

anonymous

De wekker bell-2 is fantastisch. Eindelijk een vriendelijke wekker gevonden, fijne wekgeluiden, volume instelbaar, licht even aan te zetten. Vlotte bezorging

wekker bell-2

William de Wit

Pas gekocht. Ik ben niet heel veel gewend van headphones. Maar ik was best onder de indruk van het mooie geluid. Hopelijk kan ik er lang gebruik van maken.

Anti straling.
Anti-straling headphone, over-ear.

anonymous

Ik kocht een anti stralingshoesje voor mijn telefoon, omdat mijn oude was versleten: geprolongeerd wegens succes dus.

Anti stralings telefoonhoesje

Mevr. Schra

Goed en heel vriendelijk

Bestelling voor me aangemaakt via telf. Ik heb geen computer noch een mobiele telefoon. Gewoon factuur via de post.
poncho en 2x shirt

Snel en duidelijk

Anti straling doek voor laptop

E. Zegers

SterSterSterSterLege ster

Snelle verwerking van de bestelling.

Telefoonstickers, stekkerdozen

textiel

Connie Vroegop

Pro54

Willy Gielen vd Moosdijk

Ik gebruik deze tent in de camper. Geen stralingsklachten. Genoeg bewegingsvrijheid.

Gemaakt van stevige stof. Staat strak. Dus geen doek wat over je gezicht hangt.
Popup antistralingstent

SterSterSterSterLege ster

Correcte afhandeling van bestellingen.

Begrip bij onverwacht uitstel van afronden bestelling en betaling door omstandigheden, waarvoor oprechte dank!
Aardingsset voor antistralingsbehang en antistralingsverf

anonymous

Erg snelle levering! Ik zou er zeker vaker bestellen. De producten zijn heel goed

Kwaliteit, snelheid
Telefoonhoes, straling sticker

Johan Bloemberg

SterSterSterSterLege ster

De ervaring was wel oké. Ze reageren wel maar niet altijd snel. Maar de problemen met het product zijn wel opgelost. Ik zou mijn geld terug krijgen. Maar ik kreeg een kortingscode die het totaal bedrag vergoede. Was op zich wel oké. Zou je life-maxx aanraden ja maar met een twijfel.

Uiteindelijk problemen met slechte kwaliteit van product opgelost.
Wekker

Life-Maxx verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Life-Maxx heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juni 2015

Life-Maxx

🇬🇧 English reviews ---- Life-Maxx Bescherming tegen Elektromagnetische Straling Life-Maxx bestaat inmiddels meer dan 19 jaar en heeft het anti-straling assortiment aanzienlijk uitgebreid. In het kader van duurzaamheid en milieu bewustzijn hebben we ervoor gekozen om onze nieuwe producten in ons eigen atelier in Nederland te maken. Life-Maxx staat voor high class producten, enkel het beste van het beste. Maximum protection for you and your loved ones

Marssteden 21

Snel en duidelijk

Anti straling doek voor laptop

E. Zegers

SterSterSterSterLege ster

Snelle verwerking van de bestelling.

Telefoonstickers, stekkerdozen

textiel

Connie Vroegop

Pro54

Willy Gielen vd Moosdijk

Gemaakt van stevige stof. Staat strak. Dus geen doek wat over je gezicht hangt.
Popup antistralingstent

SterSterSterSterLege ster

Correcte afhandeling van bestellingen.

Aardingsset voor antistralingsbehang en antistralingsverf

Kwaliteit, snelheid
Telefoonhoes, straling sticker

Johan Bloemberg

SterSterSterSterLege ster

Uiteindelijk problemen met slechte kwaliteit van product opgelost.
Wekker

Life-Maxx heeft de volgende resultaten bereikt: