Beijersbergen
Zeer tevreden met zowel het onderhoud als een snelle reactie om de WTW te “verhangen”
- Zwakke punten/verbeteringen
- Geen
- Sterke punten
- Snelheid en betrouwbaarheid gecombineerd met vakmanschap
Grote reinige
Alles prima volgens afspraak gedaan
Service goed, monteur rommelig
Snelle levering , perfecte montage , Scherpe prijs
In tweede instantie positief
Initially response and Quote is fast. Probably due to a new customer.
Heel goed.
Redelijk tevreden
Aanvraag offerte is zeer snel, afspraak ook zeer snel, uitvoering ook lekker vlot. Ben zeer tevreden over Lieshout en prijstechnisch ook top. Een egte aanrader. (Jongens nog bedankt).
Ventilatiebox laten vervangen, snelle communicatie, duidelijke prijzen, nette monteurs
Onlangs de WTW laten vervangen.
Uitstekend behandeld. Storing opgelost en groot onderhoud gepleegd, met een nota die overeen komt met wat tevoren was afgesproken
Super!
Lieshout Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lieshout Service heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles prima volgens afspraak gedaan
Service goed, monteur rommelig
Snelle levering , perfecte montage , Scherpe prijs
In tweede instantie positief
Initially response and Quote is fast. Probably due to a new customer.
Heel goed.
Redelijk tevreden
Onlangs de WTW laten vervangen.
Super!
Lieshout Service heeft de volgende resultaten bereikt: