Evelien
- Sterke punten
- Erg aardige medewerker, kwam op tijd, heeft de klus keurig en snel gedaan. Complimenten!
- Zwakke punten/verbeteringen
- Geen
Redelijk tevreden
Aanvraag offerte is zeer snel, afspraak ook zeer snel, uitvoering ook lekker vlot. Ben zeer tevreden over Lieshout en prijstechnisch ook top. Een egte aanrader. (Jongens nog bedankt).
Ventilatiebox laten vervangen, snelle communicatie, duidelijke prijzen, nette monteurs
Onlangs de WTW laten vervangen.
Uitstekend behandeld. Storing opgelost en groot onderhoud gepleegd, met een nota die overeen komt met wat tevoren was afgesproken
Super!
Service en overleg en kennis
Ondeskundige ervaring door slechte organisatie
Net bedrijf, alles keurig uitgelegd, werken schoon en maken foto's voor en na
Super
afgesproken was 2 monteurs er was er slecht 1 met alle gevolgen van dien een scheur in het frame aan de boven kant.
Meedenken met de situatie en goed en snel geholpen met ons WTW
Engaged with Lieshout Service to upgrade outdated roof ventilation system. Company gave adevise and proposed ventilation that most suits our needs. Everything was delivered and professionally installed at reasonable price.
Bij het (voor de eerste keer) schoonmaken van onze Renovent ventilatie-installatie werden we door de monteur verrast toen hij met de trommel uit het apparaat naar onze badkamer stapte om daar de die trommel met de handdouche af te spoelen. De trommel liet hij daar achter om uit te lekken. Omdat het een inloopdouche is, werden echter de onderkanten van zijn schoenen nat. Maar evengoed ging de goede man met die natte schoenen weer terug door het huis naar de ruimte waar het Renovent-toestel staat. Om na een kwartiertje de trommel op te halen. Wat opnieuw vuile plekken opleverde van de natte schoenen. Hadden we van die aktie geweten, dan hadden we bijvoorbeeld een handdoek of zo neer kunnen leggen voor de schoenen. Of nog beter, wellicht had de monteur een doek mee kunnen nemen ...... Daarnaast lijkt het ons gebruikelijk om eerst even met de bewoner af te stemmen of te vragen als een monteur een privé-ruimte in wil.
Lieshout Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lieshout Service heeft de volgende resultaten bereikt:
Lieshout Service
De Wadi 5
3343LK Hendrik Ido Ambacht
Redelijk tevreden
Onlangs de WTW laten vervangen.
Super!
Service en overleg en kennis