8.7 /10

checkbox92% beveelt Lieshout Service aan!

Aart

Intake netjes uitgevoerd.

Op tijd en de duur conform de opgave
Zwakke punten/verbeteringen
De monteur ingepland zonder echt contact. Kwam toevallig prima uit.

C van Dijl

Snelle service. Service gerichte monteurs.

Snel. Duidelijk. Service gericht.
Zwakke punten/verbeteringen
Klantgerichtheid kan wat beter door met klant afspraak te maken in plaats van zonder overleg met klant een datum en tijd voor de montage te prikken.

J, van Buuren

uitstekend

Zwakke punten/verbeteringen
snelle afhandeling en open voor vragen en monteur geeft goede uitleg over de installatie

Joseph

Good support
Quick calls

F.A. van Mil

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Storing 1200 in Flair 400. Bypassklep defect. Zouden op 22/5 langskomen. Zonder bericht niet geweest. Na bellen opnieuw ingepland voor 3/6, afgebeld omdat verkeerde onderdeel werd geleverd. Weer nieuwe afspraak voor 13/6 waarbij geen tijd werd vermeld. Na diverse mails en telefoongesprekken geen enkel antwoord of bericht. Ook niet na aandringen bij telefoniste.

Zwakke punten/verbeteringen
Zie mijn ervaring, hopelijk nemen ze nog contact op.
Helaas geen

Ouwerkerk

aardig behulpzaam personeel op kantoor en op de werkvloer bij de cliënt

weten waar ze het over hebben en een zeer goede service!
kan ik zo niet verzinnen

Zwart

Uitvoering werk positief, maken afspraak lastig

Zwakke punten/verbeteringen
Het maken van een afspraak. Wordt eenzijdig (en laat) door Lieshout gewijzigd, zonder overleg.
Het werk is professioneel uitgevoerd

Vendeloo

SterSterSterLege sterLege ster

Verkoop en installatie liepen voorspoedig. Helaas heb ik een paar weken na installatie echter nog niet wat mij beloofd was.

Zwakke punten/verbeteringen
Na de installatie bleek dat de voor mij belangrijke vochtsensor (nog) niet zorgde voor het automatisch schakelen naar de hoogste stand. Hierover contact opgenomen, maar helaas na een aantal weken nog geen inhoudelijke reactie. Door dit laatste kan ik helaas het bedrijf nog niet aanbevelen. Misschien dat dit nog veranderen gaat als er alsnog inhoudelijk gereageerd gaat worden op mijn probleem.
Na mijn eerste contact en een vrijblijvende offerte werden mijn vragen snel beantwoord en ook de afspraak voor de installatie was heel snel geregeld.

Rene van Beers

heel fijn

Korte communicatie, klein team, met kennis van zaken

edwin kramer

Korte lijnen en goede uitvoering

Elzard Bos

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

een all in onderhoudsbeurt geboekt voor onze wtw installatie. monteur is langs geweest en alle kanalen bekeken en schoongemaakt + wtw installatie. vervolgens alles netjes betaald. achteraf ben ik de all in beschrijving is gaan nalezen welke taken allemaal uitgevoerd zou moeten worden. toen bleek er dat er 3 taken niet waren uitgevoerd. opgebeld, nieuwe datum gepland. de datum werd geannuleerd vanuit Lieshout vanwege personeel tekort. sindsdien niets meer vernomen in enige vorm ook na email verkeer. zeer slechte service behandeling

vertrouwen is zwaar geschaad door de slechte ervaring
afspraken na komen en de ingekochte onderhoudsbeurten compleet uitvoeren

Rob ten Westenend

Fijn bedrijf. Duidelijke afspraken, eerlijk advies en uitermate plezierig en vakkundig persoon welke de boel kwam installeren. Werkte vlot, schoon en legde daarna alles zeer goed uit.

Vakkundig en duidelijk
Heb niets kunnen ontdekken

Lieshout Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lieshout Service heeft de volgende resultaten bereikt:

Aart

Intake netjes uitgevoerd.

Op tijd en de duur conform de opgave
Zwakke punten/verbeteringen
De monteur ingepland zonder echt contact. Kwam toevallig prima uit.

C van Dijl

Snelle service. Service gerichte monteurs.

Snel. Duidelijk. Service gericht.

J, van Buuren

Good support
Quick calls

F.A. van Mil

Zwakke punten/verbeteringen
Zie mijn ervaring, hopelijk nemen ze nog contact op.
Helaas geen

Ouwerkerk

aardig behulpzaam personeel op kantoor en op de werkvloer bij de cliënt

weten waar ze het over hebben en een zeer goede service!
kan ik zo niet verzinnen

Zwart