Hugo Scheurwater
- Geen
- Sterke punten
- Klantvriendelijk
Prima service
De WTW unit is netjes geplaatst en de buizen plus ventielen zijn goed gereinigd. De monteur denkt met je mee en heeft een kapotte afzuigventiel gratis vervangen. De monteurs zijn heel vriendelijk, werken erg netjes en ruimen alles op. En daarbij korte duidelijke uitleg gegeven.
Een afspraak maken ging 2 x mis maar 3 x was scheepsrecht. Lorenzo was heel professioneel en aardig. En heeft alles helder uitgelegd.
Betrokken met klanten. Flexibel, en communicatiefoutjes worden wél meteen rechtgezet. Coulance als daar een reden voor is.
De eerste ervaring was een slechte, in tweede instantie een veel betere..( na het oplossen van minpunten ).
zeer slechte communicatie, onzorgvuldigheid monteurs
Een ervaring die je niet snel vergeet - of aanbeveelt 😉
Prima ervaring
Scherpe offertes, duidelijke afspraken en snelle service.
Geen contact mee te krijgen!!!
Nette vent om onderhoud te doen
Vandaag is er een aardige/meedenkende monteur geweest om de uitgebreide wtw onderhoudsparket uit te voeren. Nam de tijd en heeft alles netjes achter gelaten.
Wij hebben een wtw installatie laten verni
SLECHT!
Over het algemeen goed
Lieshout Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lieshout Service heeft de volgende resultaten bereikt:
Lieshout Service
De Wadi 5
3343LK Hendrik Ido Ambacht
zeer slechte communicatie, onzorgvuldigheid monteurs
Een ervaring die je niet snel vergeet - of aanbeveelt 😉
Prima ervaring
Scherpe offertes, duidelijke afspraken en snelle service.
Geen contact mee te krijgen!!!
Nette vent om onderhoud te doen
Wij hebben een wtw installatie laten verni