9 /10

checkbox100% beveelt Liefdestalen.nl aan!

mo

verrassende vragen die je elkaar zonder dat spel niet zomaar stelt
Hoe hebben de gesprekskaarten jullie geholpen?
gesprekken op gang gekomen die anders niet of later pas zouden hebben plaatsgevonden!
Heb je nog verbeterpunten?
nope

Nellie

SterSterSterSterLege ster

Interessant

Wat vond je van onze kaartenset?
Ik heb het Kado gegeven
Niet ons hoop de geever
Heb het niet inhoudelijk gelezen

Liefdestalen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Liefdestalen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 februari 2026

Liefdestalen.nl

Wil je meer diepgang & plezier in je relatie? Wij helpen mensen om sterke relaties te bouwen met behulp van de liefdestalen.

mo

verrassende vragen die je elkaar zonder dat spel niet zomaar stelt
Hoe hebben de gesprekskaarten jullie geholpen?
Heb je nog verbeterpunten?
nope

Nellie

SterSterSterSterLege ster

Interessant

Wat vond je van onze kaartenset?
Ik heb het Kado gegeven
Niet ons hoop de geever