Britt
- Goede kwaliteit en betaalbaar
- Designs en collectie:
- Mooie 3D kaart
Hele mooie geboorterouwkaart besteld.
Ik wil iedereen die een uniek leuk geboorte kaartje wilt lief leuk & eigen echt aanraden. Een ontzettend fijn bedrijf met fijne mensen die je altijd willen helpen. Ze denken ook zelf heel erg met je mee dat je kaartje nóg mooier word. Heel erg dankjewel voor ons mooie kaartje!
Ontzettend leuke designs om uit te kiezen, wel wat moeilijk om je eigen ontwerp op te slaan. We kopieerden m uiteindelijk 3 keer en dat maakte dat we hem konden bewaren.
Zeer positieve ervaring, leuke kaartjes en snel in huis na bestellen. Ik werd vriendenlijk en snel geholpen na benaderen klantenservice
Een zeer positieve ervaring, de kaartjes zijn precies zoals verwacht en de service perfect
Super
Dankzij jullie heb ik de mooiste geboortekaartjes gemaakt die ikzelf ooit heb gezien! Kreeg ook complimenten ervoor van anderen. Toen het formaat dat ik wilde niet standaard op de website beschikbaar was, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Jullie waren heel vriendelijk en zorgden er snel voor dat het gewenste formaat in mijn account beschikbaar was.
Super mooi en gave Safari geboortekaartjes laten bedrukken. Echt goede kwaliteit! Ontzettend tevreden!
Goed! Mooie kaartjes en snelle service
Goed snelle levering. Denken mee en mailen netjes als er iets aangepast moet worden
Uitstekend!! De vriendelijkheid van de medewerkers, de al beschikbare patronen. LOVE IT.
In 1 woord: “FANTASTISCH”
Super!!
Hele mooie geboortekaartjes van mooie kwaliteit. We zijn heel blij met het eind resultaat. Er stond nog een fout op het kaartje na het drukken. Dit hebben ze heel netjes en snel opgelost. We krijgen veel complimenten over het geboortekaartje.
Lief Leuk & Eigen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lief Leuk & Eigen heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Goed! Mooie kaartjes en snelle service
In 1 woord: “FANTASTISCH”
Super!!
Lief Leuk & Eigen heeft de volgende resultaten bereikt: