Lisanne
- Designs en collectie:
- Origineel
- Sterke punten
- Goede klantenservice, duidelijke instructies en men zorgt ervoor dat de klant up to date blijft
Spijtig dat je 6 euro moet betalen voor een zogezegde gratis proefafdruk
Erg goed, goede en snelle service en onwijs leuke kaartjes
Zeer tevreden
Top!
Wat een originele geboortekaartjes, heel blij mee.
Ook lief, leuk & eigen
Snel, gemakkelijk en mooie keuzes
Veel keuze, makkelijk te ontwerpen kaartjes en nog een leuke poster in hetzelfde thema als het geboortekaartje cadeau.
Goed. Na een drukfout die deels bij mij lag en deels bij Lief Leuk & Eigen kreeg ik direct zonder problemen een gratis nieuwe druk.
Ik ben heel tevreden. Goede, snelle en klantvriendelijke service.
Mooie, speciale kaartjes
Wij zijn hele tevreden. We hadden op vragen super snel een reactie, er werd met ons meegedacht en het team is zeer klantvriendelijk. Onze geboortekaartjes moesten heel snel worden afgedrukt, maar door een ander formaat, kregen we de foto's van de drukker, zodat we zeker wisten dat het goed kwam qua tekst etc. We ontvingen eerst de enveloppen, super handig om alvast de adressen op te schrijven en daarnaast was er een zeer snelle levering van de geboortekaartjes, heel fijn.
Wat een super service en wat zijn we ontzettend blij met het resultaat van de geboortekaartjes! Er werd heel fijn mee gedacht om de kwaliteit van de kaartjes zo goed mogelijk te laten zijn bij het drukken. Erg positief onder de indruk van de persoonlijke service en vriendelijkheid!
Fijne ervaring. Snelle reactie en denken ook goed mee. Kaartje wordt gecontroleerd wat heel fijn was
Lief Leuk & Eigen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lief Leuk & Eigen heeft de volgende resultaten bereikt:
Spijtig dat je 6 euro moet betalen voor een zogezegde gratis proefafdruk
Erg goed, goede en snelle service en onwijs leuke kaartjes
Zeer tevreden
Top!
Wat een originele geboortekaartjes, heel blij mee.
Ook lief, leuk & eigen
Snel, gemakkelijk en mooie keuzes
Ik ben heel tevreden. Goede, snelle en klantvriendelijke service.
Mooie, speciale kaartjes
Lief Leuk & Eigen heeft de volgende resultaten bereikt: