9.2 /10

checkbox98% beveelt Lief Leuk & Eigen aan!

Bestelgemak:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10
Reactiesnelheid:

Lisanne

Heel goed!

Origineel
Goede klantenservice, duidelijke instructies en men zorgt ervoor dat de klant up to date blijft

V

Goede service.

Ariska

Zeer tevreden

Unieke designs
Via whatsapp kun je erg gemakkelijk contact met ze opnemen en hier reageren ze erg snel op!

Stephan

Top!

Service en betrokkenheid, meedenken!
Designs en collectie:
Uitgebreid en van hoge kwaliteit.

Rowena

Wat een originele geboortekaartjes, heel blij mee.

- Hele mooie originele kaartjes (heel veel complimentjes gekregen over 3D jungle kaartje) - 2 gratis proefkaartjes - service prima - 3 kaartjes waren beschadigd, netjes opgelost en nieuwe kaartjes ontvangen
Prachtig en voldoende keuze

Snel, gemakkelijk en mooie keuzes

Mooie keuzes en alles naar eigen wens toepasbaar
Andere designs dan de meeste aanbieders

Patrick Lemmens

Veel keuze, makkelijk te ontwerpen kaartjes en nog een leuke poster in hetzelfde thema als het geboortekaartje cadeau.

Designs en collectie:
Enorm veel keuze, voor ieder wat wils.
Snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden via de mail.

Marloes

Goed. Na een drukfout die deels bij mij lag en deels bij Lief Leuk & Eigen kreeg ik direct zonder problemen een gratis nieuwe druk.

Klantenservice
Leuk!

Karlijn

Ik ben heel tevreden. Goede, snelle en klantvriendelijke service.

Designs en collectie:
Heel speciaal en mooi. Krijg hele leuke reacties op het kaartje dat het heel leuk en speciaal is.
Uniek

Dian

SterSterSterSterLege ster

Mooie, speciale kaartjes

Mooie speciale producten
Goede collectie

de Groot

Wij zijn hele tevreden. We hadden op vragen super snel een reactie, er werd met ons meegedacht en het team is zeer klantvriendelijk. Onze geboortekaartjes moesten heel snel worden afgedrukt, maar door een ander formaat, kregen we de foto's van de drukker, zodat we zeker wisten dat het goed kwam qua tekst etc. We ontvingen eerst de enveloppen, super handig om alvast de adressen op te schrijven en daarnaast was er een zeer snelle levering van de geboortekaartjes, heel fijn.

Heel mooi!
Snelle reactie, snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar, er wordt met je meegedacht.

Anneroos

Wat een super service en wat zijn we ontzettend blij met het resultaat van de geboortekaartjes! Er werd heel fijn mee gedacht om de kwaliteit van de kaartjes zo goed mogelijk te laten zijn bij het drukken. Erg positief onder de indruk van de persoonlijke service en vriendelijkheid!

Heel klantvriendelijk Persoonlijke aandacht Prachtige kwaliteit kaartjes Snelle reacties bij vragen
Perfect!

Amanda De Groot

Fijne ervaring. Snelle reactie en denken ook goed mee. Kaartje wordt gecontroleerd wat heel fijn was

Mooi design en fijne klantenservice
Heel mooi!

Lief Leuk & Eigen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lief Leuk & Eigen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 november 2016

Lief Leuk & Eigen

De leukste collectie geboortekaartjes en trouwkaarten, met de fijnste service. Je kan alle kaartjes zelf direct aanpassen of helemaal je eigen kaartje ontwerpen. Ook voor een kaartje op maat. We denken met jullie mee, vertalen jullie wensen zo goed mogelijk en zorgen ervoor dat jullie prachtige kaartjes ontvangen.

Trompet 1918

Zeer tevreden

Unieke designs

Stephan

Top!

Service en betrokkenheid, meedenken!
Designs en collectie:
Uitgebreid en van hoge kwaliteit.

Rowena

Wat een originele geboortekaartjes, heel blij mee.

Prachtig en voldoende keuze

Mooie keuzes en alles naar eigen wens toepasbaar
Andere designs dan de meeste aanbieders

Patrick Lemmens

Designs en collectie:
Enorm veel keuze, voor ieder wat wils.
Snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden via de mail.

Marloes

Klantenservice
Leuk!

Karlijn

Ik ben heel tevreden. Goede, snelle en klantvriendelijke service.

Uniek

Dian