C. Westland
- Sterke punten
- Prachtig afgewerkte lijst, zal zeker nog een keer bestellen.
99% beveelt Lichtendonk Lijsten aan!
Snelle levering en prettig contact na een email berichtje van mij.
Pakket ontvangen met lichte transportschade. Na dit per mail doorgegeven te hebben werd gelijk aangeboden het om te ruilen. Verzending op door mij gewenste dag. Perfecte service.
Goed!
Prima service!
Nou toen ik mijn lijst thuis kreeg dacht ik alleen maar wow wat een mooie lijst ben zeer tevreden
Snel geleverd, accuraat op maat, netjes verpakt
Prima! Goede klantenservice
Prettig
Zeer klantvriendelijk en klantgericht
Mooie lijst ontvangen en een snelle levertijd.
Prima service
Keurig geleverd
Wat een service , na wat uitleg over het acrylglas hoe die precies moest is alles uitstekend geslaagd ? Ook nog gespiegeld acrylglas besteld zo kan ik kijken wat het mooist is , dankjewel
Had een spoedje voor een foto met fotolijst voor een uitvaart. Nadat ik besteld had toch even gebeld of de levertijd gehaald kon worden. De vriendelijke dame heeft meteen mijn order erbij gepakt en deze direct in behandeling genomen voor een verzending dezelfde dag. Op en top service.
Wat een geweldige en vriendelijke service. Vlotte hulp van medewerker die het snapt. Voorbeeld voor andere bedrijven!
Lichtendonk Lijsten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lichtendonk Lijsten heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel geleverd, accuraat op maat, netjes verpakt
Prima! Goede klantenservice
Prettig
Zeer klantvriendelijk en klantgericht
Mooie lijst ontvangen en een snelle levertijd.
Prima service
Keurig geleverd