Co glas
- Sterke punten
- Goede snelle levering.
99% beveelt Lichtendonk Lijsten aan!
Heel goed
Sterk geprijsd en uitstekende kwaliteit!
Vlot geleverd, prima handleidingen erbij.
Al verschillende keren lijsten besteld en het is altijd goed. Netjes en zorgvuldig verpakt en een snel lelevering.
Verrassend mooie manier om schilderijen opnieuw in te lijsten
Top
Top! Heel erg tevreden
Top bedrijf, levert prachtige passe-partouts. Snelle verzending en erg goede klantenservice. Als je per ongeluk een verkeerde maat opgeeft, wordt er contact met je opgenomen om hier zeker van te zijn. Heel fijn!
Prettig
Alles correct toegelicht en geleverd.
Uitstekend
Bij mijn bestelling hield ik onvoldoende rekening met een te smal passe-partout. Gelukkig kreeg ik vervolgens vriendelijk en deskundig advies, waar ik zeer over te spreken ben. De bestelling werd daarna snel gereedgemaakt en verzonden. De kwaliteit van de geleverde producten – een op maat gemaakte passe-partout en een fotolijst – is uitstekend!
De baklijst die ik had besteld is heel snel bezorgd. Dat was heel fijn.
Lichtendonk Lijsten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lichtendonk Lijsten heeft de volgende resultaten bereikt:
Lichtendonk Lijsten
Galvanistraat 10
7903 AE Hoogeveen
Heel goed
Sterk geprijsd en uitstekende kwaliteit!
Vlot geleverd, prima handleidingen erbij.
Verrassend mooie manier om schilderijen opnieuw in te lijsten
Top
Top! Heel erg tevreden
Prettig
Alles correct toegelicht en geleverd.
Uitstekend
De baklijst die ik had besteld is heel snel bezorgd. Dat was heel fijn.
Lichtendonk Lijsten heeft de volgende resultaten bereikt:
Lichtendonk Lijsten