8.7 /10

checkbox95% beveelt Lichtcentrum Hengelo aan!

Thessa Rook

Heel goed. Vriendelijk personeel en goede service

Miriam

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Tijdens eerste winkelbezoek, afgesproken dat ik binnen een week wordt gebeld ivm een bestelling. Na 2 weken nog niks. Na 2 weken persoonlijk opnieuw langs geweest in winkel. “Konden zogenaamd niks vinden over deze afspraak” Vervolgens een lampenkap en voetstuk besteld. Dit zou de laatste zijn in de winkel. Dus verzocht om showroomprijs. Was niet nodig, want ze kunnen nieuwe bestellen. Ik gaf aan dat ik dat liever heb, dus ter plekke volledige prijs betaald en door medewerker, bestelling geplaatst. Na een paar dagen, telefoontje dat voetstuk niet meer bestelbaar zou zijn. Dat ik dus de huidige artikelen in de huidige staat, kan ophalen. Ik gaf toen aan dat het dus een showroommodel is en gevraagd om korting. Klopt. Korting zou echter niet mogelijk zijn maar ze gaan proberen te kijken wat ze kunnen doen. Enkel 10% mogelijk. Ik heb aangegeven dit niet te willen. Ik kon op de e-mail het verzoek om terugbetaling zetten. Gedaan. Op 11-11 e-mail verstuurd. 10 dagen verder. Nog steeds geen terugbetaling. Heb meerdere keren geprobeerd telefonisch contact te krijgen met ze. Ze nemen telefoon niet op.

An de Vreugd

Heel tevreden, het is en doet zoals beschreven

SterSterSterLege sterLege ster

Verzenddoos mag van mij kleiner voor kleine producten, er zat nu 80% opvulplastic in.

Antwoord Lichtcentrum Hengelo

Goedemiddag, Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze verzending, onze excuses hiervoor. Wij hergebruiken altijd onze inpakdozen, helaas hebben wij dan ook niet altijd het juiste formaat liggen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de juiste doos bij het juiste product te vinden, maar dit lukt/kan (helaas) niet áltijd. We zullen er bij een volgende keer rekening mee houden. Met vriendelijke groet, Klantenservice Lichtcentrum Hengelo

Geantwoord op

Geert-Jan Korthout

Super tevreden

Jaap de Vos

Zeer goede en snelle service Hele mooi kwaliteit al eerder daar een lamp gekocht en we zijn daar dus weer terug gekomen Zeker een aanrader

Particulier

Top geleverd, groot assortiment

Rob Vink

Een klantvriendelijke winkel. Voor een klein bedrag iets besteld. Toch gaat de zaak tot het uiterste om service te verlenen. Waarvoor dank.

Gea V

Prima webshop

Silvia Zijlstra

Snelle levering. Goede verpakking. Zeer tevreden resultaat van product.

Durkje Postma

Als er iets is staan zeker met raad en daad terzijde. Super

mia Schreurs

zeer snel geleverd heb medewerkster gesproken snel en vriendelijk geholpen

Ruud

We zijn zeer goed geholpen bij het maken van een lichtplan. Ook het ophangen en instellen verliep keurig volgens plan. Na een week bleek dat 2 lampen niet helemaal goed werkten via de app. Nadat ik dit had doorgegeven kreeg ik telefonische ondersteuning om de instellingen aan te passen. Dit bleek goed te werken. Kortom, een tevreden klant!

Ad

redelijke prijzen en snel verstuurd

Paul

Goede service!

Lichtcentrum Hengelo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lichtcentrum Hengelo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 23 mei 2017

Lichtcentrum Hengelo

Lichtcentrum Hengelo is de grootste verlichtingsspeciaalzaak van Oost-Nederland met meer dan 2000m² aan verkoopoppervlakte. Daarom kunnen wij óók via onze webshop de kwaliteit en service bieden die u van ons als fysieke winkel gewend bent! We bestaan inmiddels meer dan 30 jaar en dat is ook de reden dat u bij ons aan het juiste adres bent voor al uw verlichting. Heeft u nog vragen of twijfelt u nog over een lamp? Aarzel niet en komt u langs voor vrijblijvend advies. De koffie staat ten aller tijde voor u klaar! Heeft u toch moeite met het uitzoeken van de juiste lamp in elk vertrek? Wij staan graag voor u klaar met het geven van lichtadvies. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Pasmaatweg 36

Rob Vink

Gea V

Prima webshop

Silvia Zijlstra

Snelle levering. Goede verpakking. Zeer tevreden resultaat van product.

Durkje Postma

Als er iets is staan zeker met raad en daad terzijde. Super