Bestelgemak / easy ordering
Klantvriendelijkheid / Customer service
Productinformatie / Product information

Chrisje de Roo

R.V.

Gewoon goed, snel, vriendelijk en betaalbaar.

annemiek

SterSterSterLege sterLege ster

de (dames)brillen waren te groot voor mij; vallen van mn hoofd.

Antwoord Lezen123

Goedemiddag mevrouw den Uil, Hartelijk dank voor het schrijven van uw review over onze leesbrillen webshop lezen123.nl. We waarderen feedback enorm en doen er ook echt iets mee. Wat jammer te lezen dat beide brillen te groot zijn voor uw hoofd. Ergens misschien ook een compliment 😉 De afmetingen worden middels een afbeelding bij de foto weergegeven, maar door een storing werkt dit momenteel helaas niet goed. U mag de brillen uiteraard naar ons retourneren mits u de originele verpakking nog heeft. We vergoeden de brillen dan d.m.v. een terugbetaling of omruiling, wat u wenst. We helpen u graag! Met vriendelijke groet, Ilja Namens team lezen123

Coen van Aarle

CathyAnne EILSTEIN

great experience!

David Nieuwendijk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Beide brillen zijn van zeer slechte kwaliteit. Een bril was binnen 3 dagen kapot en tweede bril na 10 dagen. Schroeven van de pootjes van beide brillen zaten los wardoor de bril opeens uit elkaar valt.

Antwoord Lezen123

Beste David, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat de brillen zo snel kapot zijn gegaan. Onze excuses voor het ongemak! Uiteraard gaan wij dit graag voor u oplossen. Wij zullen vandaag nog 2 nieuwe brillen kosteloos naar u opsturen onder service. Daarnaast laten wij deze brillen extra controleren. Wij hebben niet eerder klachten ontvangen over dit model, maar gaan dit wel aan de fabrikant doorgeven. Wens ik u nog een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Neeltje Lezen123.nl

Barry Hofland

goed en duidelijk

Fred de Jager

Helemaal tevreden na meerdere bestellingen

Pattu Sprenkeler

Erg prettig

Erik Vermeulen

Bestellen was eenvoudig en de levering per post was vlot.

Carla Markus

Vlotte levering

Oliver Verzuu

Zeer attent en servicegericht

Mary Muilman

Geweldige bril.

Lezen123 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lezen123 heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 24 november 2016

Lezen123

Als een leesbril onvermijdelijk wordt, moet dat een leuke zijn. De kans is groot dat je meerdere leesbrillen wilt hebben, dus is het mooi meegenomen als de keus groot is en ze niet al te veel kosten. Dat vind je bij lezen123.nl! De leukste leesbrillen tegen de scherpste prijzen! Kies uit trendy, klassiek, kleurrijk of metaal.

Marconilaan-Noord 52

4614 HB Bergen op Zoom

Bestelgemak / easy ordering
Klantvriendelijkheid / Customer service
Productinformatie / Product information

Chrisje de Roo

R.V.

Gewoon goed, snel, vriendelijk en betaalbaar.

annemiek

SterSterSterLege sterLege ster

de (dames)brillen waren te groot voor mij; vallen van mn hoofd.

Coen van Aarle

Helemaal tevreden na meerdere bestellingen

Pattu Sprenkeler

Erg prettig

Erik Vermeulen

Bestellen was eenvoudig en de levering per post was vlot.

Carla Markus

Vlotte levering