Bestelgemak / easy ordering
Productinformatie / Product information

John Keveling

Al jaren ervaring met lezen123

Jac

Betrouwbaar en zeer goed op alle punten.

Wim Smeyers

Vlot

Jaap de Hoog

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Kwaliteit van de Youp bril is zeer matig. Schroefjes waarmee de poten bevestigd zijn zitten al los bij levering. Voorzichtig aandraaien heeft geen zin. Draaien gewoon door. Door de jaren heen al vele Youp brillen versleten. Zijn gelukkig niet duur, maar betere kwaliteit zou toch wel fijn zijn. Jammer dat er geen oordeel wordt gevraagd over de kwaliteit van de bril, maar alleen over de service van het bedrijf.

Antwoord Lezen123

Beste Jaap, Hartelijk dank voor het schrijven van uw review via the feedback company over uw aankoop bij lezen123. Wat jammer te lezen dat de schroefjes van de Youp brillen snel loskomen en niet aan te draaien zijn. We hopen dat dit slechts een kleine batch is, en zouden u graag onder service 2 nieuwe toe willen sturen. (Uw laatste order van 28 juli jl. leveren we opnieuw uit) We vragen het magazijn de brillen te controleren en indien nodig briefen we de fabriek. Excuses voor het ongemak! Ik verwacht dat de nieuwe brillen maandag verzonden worden. Fijn weekend! Met vriendelijke groet | Mit freundlichen Grüßen| Kind regards, Ilja Quirijns Namens team lezen123

Geantwoord op

Koen Meessens

Gemakkelijk uit te zoeken te betalen en thuis te krijgen

Henry Bierman

prima

Jeroen Sprenger

SterSterSterSterLege ster

Beste mensen, ik heb bij u een "druppelbril" besteld, bedoeld voor tweemaal daags een druppel cosopt in het rechteroog, om de oogdruk te verlagen.

M K

SterSterSterHalve sterLege ster

Even snel een leesbrilletje bestellen.

Anneke Dekker

Geweldige service

X

SterSterSterSterLege ster

uitstekend alleen is het selecteren van meerdere brillen pas mogelijk in het veld winkelwagen

CA Vagter van Ahee

voldoende keuze, nette prijzen, snelle verzending

Jose Paats

Top

T Vos

Was iets fout gegaan bij Post.nl wat prima is opgelost.

Ireen Gootjes

Al meer dan tien jaar koop ik - tot grote tevredenheid - mijn brillen bij Lezen123.

BotjesFotookes

Zeer tevreden over Lezen123! De communicatie via e-mail was snel en vriendelijk. Ik kreeg goed advies en er werd echt meegedacht om de beste oplossing te vinden. Ook het omruilen van mijn bril verliep zonder problemen en werd snel geregeld. Uitstekende service, klantvriendelijk en betrouwbaar. Zeker een aanrader!

Lezen123 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lezen123 heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 24 november 2016

Lezen123

Als een leesbril onvermijdelijk wordt, moet dat een leuke zijn. De kans is groot dat je meerdere leesbrillen wilt hebben, dus is het mooi meegenomen als de keus groot is en ze niet al te veel kosten. Dat vind je bij lezen123.nl! De leukste leesbrillen tegen de scherpste prijzen! Kies uit trendy, klassiek, kleurrijk of metaal.

Marconilaan-Noord 52

4614 HB Bergen op Zoom

Bestelgemak / easy ordering
Klantvriendelijkheid / Customer service
Productinformatie / Product information

John Keveling

Al jaren ervaring met lezen123

Jac

Betrouwbaar en zeer goed op alle punten.

Wim Smeyers

prima

Jeroen Sprenger

M K

SterSterSterHalve sterLege ster

Even snel een leesbrilletje bestellen.

Anneke Dekker

Geweldige service

X

CA Vagter van Ahee

voldoende keuze, nette prijzen, snelle verzending

Jose Paats

Top

T Vos

Was iets fout gegaan bij Post.nl wat prima is opgelost.

Ireen Gootjes

BotjesFotookes