John Keveling
Al jaren ervaring met lezen123
Betrouwbaar en zeer goed op alle punten.
Vlot
Kwaliteit van de Youp bril is zeer matig. Schroefjes waarmee de poten bevestigd zijn zitten al los bij levering. Voorzichtig aandraaien heeft geen zin. Draaien gewoon door. Door de jaren heen al vele Youp brillen versleten. Zijn gelukkig niet duur, maar betere kwaliteit zou toch wel fijn zijn. Jammer dat er geen oordeel wordt gevraagd over de kwaliteit van de bril, maar alleen over de service van het bedrijf.
Gemakkelijk uit te zoeken te betalen en thuis te krijgen
prima
Beste mensen, ik heb bij u een "druppelbril" besteld, bedoeld voor tweemaal daags een druppel cosopt in het rechteroog, om de oogdruk te verlagen.
Even snel een leesbrilletje bestellen.
Geweldige service
uitstekend alleen is het selecteren van meerdere brillen pas mogelijk in het veld winkelwagen
voldoende keuze, nette prijzen, snelle verzending
Top
Was iets fout gegaan bij Post.nl wat prima is opgelost.
Al meer dan tien jaar koop ik - tot grote tevredenheid - mijn brillen bij Lezen123.
Zeer tevreden over Lezen123! De communicatie via e-mail was snel en vriendelijk. Ik kreeg goed advies en er werd echt meegedacht om de beste oplossing te vinden. Ook het omruilen van mijn bril verliep zonder problemen en werd snel geregeld. Uitstekende service, klantvriendelijk en betrouwbaar. Zeker een aanrader!
Lezen123 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lezen123 heeft de volgende resultaten bereikt:
Lezen123
Marconilaan-Noord 52
4614 HB Bergen op Zoom
Al jaren ervaring met lezen123
Betrouwbaar en zeer goed op alle punten.
Vlot
Gemakkelijk uit te zoeken te betalen en thuis te krijgen
prima
Even snel een leesbrilletje bestellen.
Geweldige service
voldoende keuze, nette prijzen, snelle verzending
Top
Was iets fout gegaan bij Post.nl wat prima is opgelost.
Lezen123 heeft de volgende resultaten bereikt:
Lezen123