MC Steenbeeke
snel verzonden
Hier blijf ik klant!
Alles naar wens verlopen
zoals je mag verwachten
Helaas tot tweemaal toe de verkeerde kleur montuur ontvangen. Inplaats van lichtblauw, heeft dit bedrijf mij inktblauw gegeven, vind ik een grove fout als je prachtige monturen presenteert.
Snelle bezorging
Goeie bestelmogelijkheid en vlotte verzending.
Uitermate tevreden over de hulp, en de mogelijkheid om het pakket te verzenden naar Frankrijk.
Great company. Great service. Once a package got lost, but as a regular customer they solved it for me quick an easy. THumbs UP!
Het zou fijn zijn om een orderbevestiging te ontvangen in mijn mailbox. Nu was ik even in het ongewisse of de order goed was ontvangen. Maar de levering kwam gelukkig vrij vlot.
Jarenlang tevreden klant.
Via mijn oogarts uw bedrijf leren kennen
Top service
Lezen123 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lezen123 heeft de volgende resultaten bereikt:
Hier blijf ik klant!
Alles naar wens verlopen
zoals je mag verwachten
Snelle bezorging
Goeie bestelmogelijkheid en vlotte verzending.
Jarenlang tevreden klant.
Via mijn oogarts uw bedrijf leren kennen