Bestelgemak / easy ordering

Willem Strijbosch

zoals je mag verwachten

Henny de Jong- van Dijk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas tot tweemaal toe de verkeerde kleur montuur ontvangen. Inplaats van lichtblauw, heeft dit bedrijf mij inktblauw gegeven, vind ik een grove fout als je prachtige monturen presenteert.

Antwoord Lezen123

Beste Henny, dank voor uw review en het contact naar aanleiding van uw bestelling. De gekozen bril bestaat helaas niet in lichtblauw. We ontvangen de bril graag retour zodat we het voor u kunnen crediteren :) Hopelijk vind u snel uw favoriete leesbril! Met vriendelijke groet, Team Lezen123

Geantwoord op

Monique Michael

Snelle bezorging

Martin Schotkamp

SterSterSterSterLege ster

Goeie bestelmogelijkheid en vlotte verzending.

Ronald Haak

Uitermate tevreden over de hulp, en de mogelijkheid om het pakket te verzenden naar Frankrijk.

Johanz Westerman

Great company. Great service. Once a package got lost, but as a regular customer they solved it for me quick an easy. THumbs UP!

Dennis Nanoha

SterSterSterHalve sterLege ster

Het zou fijn zijn om een orderbevestiging te ontvangen in mijn mailbox. Nu was ik even in het ongewisse of de order goed was ontvangen. Maar de levering kwam gelukkig vrij vlot.

Cobi Roep

Jarenlang tevreden klant.

Claude De Smeth

Via mijn oogarts uw bedrijf leren kennen

Lenaers

Top service

Lezen123 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lezen123 heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 24 november 2016

Lezen123

Als een leesbril onvermijdelijk wordt, moet dat een leuke zijn. De kans is groot dat je meerdere leesbrillen wilt hebben, dus is het mooi meegenomen als de keus groot is en ze niet al te veel kosten. Dat vind je bij lezen123.nl! De leukste leesbrillen tegen de scherpste prijzen! Kies uit trendy, klassiek, kleurrijk of metaal.

Marconilaan-Noord 52

Monique Michael

Snelle bezorging

Martin Schotkamp

SterSterSterSterLege ster

Goeie bestelmogelijkheid en vlotte verzending.

Ronald Haak

Johanz Westerman