Reviews

9.6 / 10
97 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Zou u opnieuw voor Mr. van Dijk kiezen?
9.6/10
Hoe waardeert u de prijs in verhouding tot de kwaliteit?
9.4/10
Hoe waardeert u de informatie op de website van Mr. Van Dijk?
9.4/10
Hoe waardeert u het nakomen van gemaakte afspraken?
9.6/10
Hoe waardeert u de uitvoering van de opdracht?
9.6/10
Hoe waardeert u de bereikbaarheid van Mr. Van Dijk en zijn kantoor?
9.8/10
Zou u Mr. van Dijk aanbevelen bij een relatie of vriend?
9.6/10
Hoe waardeert u de deskundigheid van Mr. Van Dijk?
9.6/10

97 Reviews

Maricia de Man

9/10

Mijn ervaring met het bedrijf zijn zeer positief


A. Hathout/ chronotax

10/10

Professionele en betrouwbaar, wat een unieke ervaring geeft.
Uitstekende bedrijf.


Karin en Tony Meurs/Vink

10/10

Zeer goed geholpen met de afwikkeling van de schade van mijn vrouw.


Toesja Klein

10/10

Goede service, vana het begin al vertrouwen en commitment ervaren. Thomas heeft zelf steeds toenadering gezocht, ondanks het soms lang uitblijven van een reactie vanuit mijn kant. Heldere en... Goede service, vana het begin al vertrouwen en commitment ervaren. Thomas heeft zelf steeds toenadering gezocht, ondanks het soms lang uitblijven van een reactie vanuit mijn kant. Heldere en transparante communicatie en professionele, fijne benadering. Ik heb de samenwerking als heel erg goed ervaren, waarvoor dank!!


G. j van Musscher

8/10

Wij hebben een goed ervaring


R. Koc

10/10

Mr. van Dijk gaf mij een vertrouwd gevoel en gaat zeer professioneel te werk.


M. Rode namens W.M. Hooghiemstra

10/10

Mijn echtgenote is eind 2011 betrokken geweest bij een ernstig verkeersongeval met een zeer stugge schadebehandeling door de betrokken verzekeraar. Op gegeven moment de letselschadebehandeling... Mijn echtgenote is eind 2011 betrokken geweest bij een ernstig verkeersongeval met een zeer stugge schadebehandeling door de betrokken verzekeraar. Op gegeven moment de letselschadebehandeling overgeheveld naar de heer van Dijk die de afwikkeling met grote voortvarendheid en professionalisme oppakte. Altijd tijdige en heldere communicatie. Heb hem hiervoor uiteraard bedankt, maar nooit een recensie geschreven. Bij deze. Ik kan mij van harte aansluiten bij de vele positieve recensies die nadien door andere slachtoffers zijn geschreven!


Boedhoe

10/10

Ik ben heel goed geholpen door de heer van Dijk en goed advies gekregen.


L de Regt

8/10

Ik had geen enkele ervaring met inschakelen letselschade advocaat. Na onderzoek op internet kon ik kiezen voor wat lijkt de grote bedrijven maar uiteindelijk gekozen voor lokaal advocaten kantoor... Ik had geen enkele ervaring met inschakelen letselschade advocaat. Na onderzoek op internet kon ik kiezen voor wat lijkt de grote bedrijven maar uiteindelijk gekozen voor lokaal advocaten kantoor met als belangrijke reden naast de deur en persoonlijk contact

Mijn gebeurtenis was dat ik als fietser ben aangereden door auto. Fiets onder de auto en ik flinke smak tegen de grond gemaakt. Ter plekke inclusief getuigen die het ongeval had gezien werden de formulieren in orde gemaakt en de automobilist bekende direct schuld en wilde dat mijn schade zo snel mogelijk door zijn verzekerings bedrijf zou worden opgelost en opgepakt. Mijn fiets was totaal kapot, wat lichamelijke schade, in nek en hoofd, en andere kleine materielle schade.

Wat ik belangrijk vond en eerst niet snapte hoe het werkte als je een letselschade advocaat inschakeld of je de kosten van de advocaat moet betalen, dit is niet duidelijk. In dit geval had de tegenpartij volledig schuld bekent en ondertekend en dat betekent dan de uren en kosten van advocaat ook worden vergoed en daarmee is de letsel schade advocaat betaald

Nadat de heer van Dijk zowel telefonisch en schriftelijk bevestigde na het zien van de schade formulieren dat ik geen kosten zou krijgen doorbelast voor advocaat ondersteuning

Afspraak gemaakt en de heer van Dijk heeft de zaak opgepakt waarbij ik moet aangeven dat volledig vertrouwde op zijn ervaringen en advies en dus daarmee mij liet leiden.

De heer van dijk heeft de zaak netjes en goed opgepakt, formeel en correct en na eerst een voorschot te hebben ontvangen voor de reparatie van de fiets heeft de heer van dijk na 6 maanden de zaak afgehandeld en het dossier gesloten.

De uitkomst van de financiele vergoeding, zoals materiele schade als mede smartegeld is prima geregeld.


N. Sabetian

10/10

Uitstekende begeleiding en advies