Reviews

9.7 / 10
73 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Zou u opnieuw voor Mr. van Dijk kiezen?
9.8/10
Hoe waardeert u de prijs in verhouding tot de kwaliteit?
9.4/10
Hoe waardeert u de informatie op de website van Mr. Van Dijk?
9.6/10
Hoe waardeert u het nakomen van gemaakte afspraken?
9.8/10
Hoe waardeert u de uitvoering van de opdracht?
9.8/10
Hoe waardeert u de bereikbaarheid van Mr. Van Dijk en zijn kantoor?
9.8/10
Zou u Mr. van Dijk aanbevelen bij een relatie of vriend?
9.8/10
Hoe waardeert u de deskundigheid van Mr. Van Dijk?
9.6/10

73 Reviews

Peter Fils / Up Side Down Productions

10/10

Contact goed , Duidelijk en erg vakkundig , Prettig in omgang !


S. van Klaveren

10/10

Zeer goed, zeer fijn geholpen


Ujurawan

9/10

Als patient heb ik stressloos ervaren, de zaak sireus op gang genomen.
Met een goede resultaat.
Dank u meneer Vandijk.


Narayanayoga

10/10

Veel ervaring, goede begeleiding en persoonlijke aandacht


Harald Wassink

10/10

Vriendelijk, betrokken, duidelijk en medelevend. Tom van Dijk heeft ons daadkrachtig geholpen en een mooi eindresultaat bewerkstelligd waardoor we een mindere periode goed hebben kunnen afsluiten.


BO

10/10

Vakkundige professionals. Zeker een aanrader voor iedereen


M. Bergervoet

10/10

Altijd reactie op mail, werd altijd dezelfde dag terug gebeld wanneer wij vragen hadden. Goede vriendelijke uitleg van de stand van zaken. Meneer van Dijk heeft ons goed geholpen.


Advocatenkantoor Thomas van Dijk

10/10

Ik ben erg dankbaar met de hulp die ik heb gekregen, er werd erg aandachtig en constant communicatie gelegd tussen de advocaat en mij. Ik ben erg blij dat meneer V.D mij heeft geholpen en mijn... Ik ben erg dankbaar met de hulp die ik heb gekregen, er werd erg aandachtig en constant communicatie gelegd tussen de advocaat en mij. Ik ben erg blij dat meneer V.D mij heeft geholpen en mijn letselschade procedure heeft afgehandeld.


Advocatenkantoor Thomas van Dijk

10/10

Ik ben erg dankbaar met de hulp die ik heb gekregen, er werd erg aandachtig en constant communicatie gelegd tussen de advocaat en mij. Ik ben erg blij dat meneer V.D mij heeft geholpen en mijn... Ik ben erg dankbaar met de hulp die ik heb gekregen, er werd erg aandachtig en constant communicatie gelegd tussen de advocaat en mij. Ik ben erg blij dat meneer V.D mij heeft geholpen en mijn letselschade procedure heeft afgehandeld.


Reina Celestina-Halley

9/10

De heer van Dijk is zeer professioneel. Hij neemt alles goed uit handen en heeft verstand van zaken.Ook is hij eerlijk over hoe de zaak ervoor staat. Hij reageert snel op emails en en... De heer van Dijk is zeer professioneel. Hij neemt alles goed uit handen en heeft verstand van zaken.Ook is hij eerlijk over hoe de zaak ervoor staat. Hij reageert snel op emails en en telefoontjes.Mijn man hebben veel aan zijn steun en advies gehad en de zaak is naar volle tevredenheid afgewikkeld.