Bianca Smit
- Product of service:
- Hang geraniums en lavendel
👍
Super tevreden over de de bloemen en ook de snelheid van levering!!!
Ruime keus. Snelle levering. Thanks
Meer dan uitstrkend
Gebeld om wat vragen beantwoord te krijgen. De heer Leopold zelf gaf prima advies en is zeer goed bereikbaar. Daarom direct 2 mooie laurierplanten besteld, die kwamen spoedig en goed verpakt binnen.
Top service
goed, alleen de bloemen van de plant waren niet wit maar licht-crème van kleur. In een witte pot vind ik dat niet zo mooi
Mooie planten voor buiten
Onwijs blij met mijn plantenbakken met daarin de blauwe lavendel met buxus. Ze lijken net echt en ze zijn onwijs mooi afgewerkt. Ze zijn prijzig maar het is je geld meer dan waard. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste. Heel erg bedankt!
Het boompje wat we besteld hebben ziet er bij ontvangst net zo mooi uit zoals op de site te zien is. De bestelling is snel en zonder problemen geleverd.
Super
Uitstekend! Zeer professioneel, vriendelijk en zeer goede kwaliteits producten !
Super goed
Prima!
LeopoldFlora.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LeopoldFlora.com heeft de volgende resultaten bereikt:
👍
Super tevreden over de de bloemen en ook de snelheid van levering!!!
Ruime keus. Snelle levering. Thanks
Meer dan uitstrkend