Frans Groenen
- Product of service:
- Geraniums
Super
Prima producten, mooie kunstplanten, mooie kleur, zeer UV bestendig zoals beschreven. Zien er precies uit als op de foto. Huis en balkonnen vol met deze planten. Prima levering. Kortom: heel blij en tevreden.
Geleverd volgens afspraak.
Kwaliteit van de planten is top! Zeker en vast voor aankoop in de toekomst.
Mooie planten goede kwaliteit.
Erg goed. Prima kwaliteit,echt zonbestendig
Mooie kunst geraniums voor buiten. Ik hoop alleen dat het assortiment kunst bloeiende buitenplanten wel groter wordt. De keuze is nog heel beperkt.
Uitstekend
Zeer goede kwaliteit buitenkunstplanten, is ruim drie jaar geleden, nog steeds mooi en door alle weersinvloeden niet verkleurd!!
Prima service tevens mooie plant met een mooie prijs.
Schitterende buitenplantjes. Zeer tevreden.
Mooie producten
Prima service en een mooi product
Vlot en netjes
Een prachtige plant, van een echte niet te onderscheiden
LeopoldFlora.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LeopoldFlora.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Geleverd volgens afspraak.
Kwaliteit van de planten is top! Zeker en vast voor aankoop in de toekomst.
Mooie planten goede kwaliteit.
Erg goed. Prima kwaliteit,echt zonbestendig
Uitstekend
Prima service tevens mooie plant met een mooie prijs.
Schitterende buitenplantjes. Zeer tevreden.
Mooie producten
Prima service en een mooi product