Bert Dielissen
- Product of service:
- Bamboe plant. Of hij kleurecht is kan ik nog niet bepalen.
Levering was vlot en transport op de opgegeven tijd geleverd.
Mooie kunstplanten snel geleverd en goed verpakt alles voor zeer redelijke prijzen.
het is de eerste keer, dus we zien of het zo zou blijven?
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf
Vlotte afhandeling
Snelle levering. Goed verpakt
Fantastisch
Super. Heel goede ervaring. Service is top
Vooral een voordeel is de super snelle levering! Verder is de kunstplant niet van echt te onderscheiden. Ik ben echt benieuwd of die niet gaat verkleuren, het voelt een beetje onwerkelijk, maar het staat prachtig. Ben er echt super blij mee :)
Top!!
Hele mooie plant. Heeft een fijne plek gekregen in de serre
Ontzettend mooie boompjes die niet van echt te onderscheiden zijn. We zijn er super blij mee en een snelle levering! Ik raad iedereen aan om bij jullie te kopen. Top kwaliteit:-)
Oprecht zeer goede ervaring na ons onverwachts bezoek. Enthousiaste informatievee geduldige ondernemer, die na ons telefoontje meteen naar de zaak kwam. Betaling na aankopen vlot verlopen, zeer duidelijke factuur in de mailbox. Zo moet het! Bedankt!
Toch duur voor wat het is
Vlotte levering en mooi product
LeopoldFlora.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LeopoldFlora.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Levering was vlot en transport op de opgegeven tijd geleverd.
het is de eerste keer, dus we zien of het zo zou blijven?
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf
Vlotte afhandeling