Jeroen Haverkamp
niet tevreden naar 2 dagen gestopt, jammer van het geld
Betrouwbaar
Duurde wel wat langer voor dat ik het in huis had, maar verder geen problemen. Voor zover ik kon zien ook de goedkoopste.
Prima, snelle levering voor een goede prijs.
Super service en goede en snelle communicatie!
Prima product, lange levertijd.
Ben heel tevreden. Heb lenzenvloeistof gekocht voor een prima prijs. Er was een fout gemaakt bij de verzending maar dit werd na mijn melding meteen en soepel opgelost. En bij de nazending zat een cadeautje :-)
Zeer snelle en correcte service en levering.
Gemakkelijk bestellen en keurig geleverd.
Snel en goed
Supersnel verzonden
Het is soepel verlopen.
Lens2day verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lens2day heeft de volgende resultaten bereikt:
niet tevreden naar 2 dagen gestopt, jammer van het geld
Betrouwbaar
Prima, snelle levering voor een goede prijs.
Super service en goede en snelle communicatie!
Prima product, lange levertijd.
Zeer snelle en correcte service en levering.
Gemakkelijk bestellen en keurig geleverd.
Snel en goed
Supersnel verzonden