Anna Van Velde
perfect
Deze keer niet briljant, duurde erg lang voordat ik de lenzen binnen had.
goed geprijsd en snelle levering
Trage bezorging
Positief. Snelle afhandeling.
Prima en snel geleverd , ik heb torische lenzen nodig en evengoed kan lens2day die snel en voordelig leveren , zeer tevreden .
Snel geleverd
Hele goede service
Snelle verzending en goede prijs
Correcte levering maar even moeten wachten zonder bericht van leveringsdatum.
Ik heb de verkeerde lenzen besteld ,kanis ongeopende doosjes terug sturen
Vond het deze keer langs duren
Lens2day verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lens2day heeft de volgende resultaten bereikt:
perfect
Deze keer niet briljant, duurde erg lang voordat ik de lenzen binnen had.
goed geprijsd en snelle levering
Trage bezorging
Positief. Snelle afhandeling.
Snel geleverd
Hele goede service
Snelle verzending en goede prijs
Correcte levering maar even moeten wachten zonder bericht van leveringsdatum.
Ik heb de verkeerde lenzen besteld ,kanis ongeopende doosjes terug sturen
Vond het deze keer langs duren