Lindhout
Zeer goed, direct, effectief, en vakkundig de punten uitgelegd en nagelopen
Supergoed geholpen. Lek aan afvoer onder kruipruimte binnen 15 minuten ontdekt. Monteur legde goed uit hoe en wat. Vriendelijk contact en goede service.
Zeer snelle service bij onverwachtte lekkage keuken. Ondanks ' laatste klus na een lange dag' was de monteur opgewekt en slagvaardig. Lek snel gevonden en goed advies over vervolgstappen.
Goed!
Prima service en goede communicatie
Snelle service en konden snel langs komen. Duidelijk uitleg aan de telefoon en daarna op locaties goeie uitleg over wat ze hebben gecheckt en hoe.
Top! Snel, accuraat, kundig en vriendelijk. Gaat niet weg voor de onderste steen boven is.
Wij hadden lekkage ze konden de volgende dag meteen komen, wij zijn zeer tevreden ook met het rapport. Offertes van andere bedrijven kwamen op het zelfde uit.
De lekdetectiecentrale vond het echte probleem van mijn lekkende dakgoot (verbinding van de regenpijp met de dakgoot) in tien minuten, waar ik eerder drie dakdekkers had laten langskomen die het niet nodig vonden om in de regenpijp te kijken en onnodige grote vervanging van de dakgoot adviseerden. De monteur beantwoorde al mijn vragen en legde het probleem goed uit.
Bedrijf zou iemand sturen en van 10-14 uur zitten wachten. Om 14:05 telefoon dat zij niet konden en kreeg via mail mogelijkheid nieuwe afspraak te maken. Niet gedaan en nu beweren zij dat ik heb geannuleerd terwijl zij zelf de oorspronkelijke afspraak hebben geannuleerd. Ik krijg nu een rekening van € 543,00 die ik dus nooit gaat betalen. Zij zijn degene die hun afspraak niet na zijn gekomen. Ruikt naar makkelijk geld verdienen.
Heel erg tevreden! Professioneel en grondig gecontroleerd. Goede uitleg gegeven over wat er speelt.
Sam kwam vrolijk binnen en heeft er alles aan gedaan om onze lekkage op te sporen. Hij gaf niet op en heeft ons duidelijkheid gegeven en we weten nu waar we aan toe zijn. Zeer vriendelijk en kundig in het contact
Goed en gezellig
Hartelijke expert die echt meedenkt om het lek op te sporen. Heel tevreden!
Lekdetectiecentrale verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lekdetectiecentrale heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed, direct, effectief, en vakkundig de punten uitgelegd en nagelopen
Goed!
Prima service en goede communicatie
Goed en gezellig
Hartelijke expert die echt meedenkt om het lek op te sporen. Heel tevreden!
Lekdetectiecentrale heeft de volgende resultaten bereikt: