Mireille
Vriendelijk en professioneel, ik ben gerustgesteld. vind het wel prijzig.
Het gaat er niet om dat een bedrijf nieuw is, maar dat de medewerkers ervaren zijn. Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde lekdetectie en leidingtest. De service was snel en professioneel. Ik kan dit bedrijf met een gerust hart aanbevelen.
Snel en goed geholpen, gelukkig viel het allemaal mee
Ik ben snel, deskundig en op een vriendelijke manier geholpen. De service was efficiënt en professioneel. Zeker een aanrader!
Top!
Telefonisch goed bereikbaar, snelle service, professioneel en verder gekeken dan alleen de vraag. En heel vriendelijk
Snel en perfect geholpen. Kreeg zelfs hulp om probleem bij opbouwapparatuur te vinden
Great service from Essam and Danny! They were able to come out quickly and did a very thorough job!
Goed werk
Super goed geholpen. Snelle reactie, goed personeel, goede oplossing
Zeer goed geholpen, vriendelijke monteurs.
Duidelijke communicatie en lekker op tijd inclusief opbellen vooraf. Rustig en professionele benadering.
De volgende dag al een afspraak, de monteur was vriendelijk en vakkundig .
Goed advies bij lastige vraag.
Lekdetectiecentrale verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lekdetectiecentrale heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en goed geholpen, gelukkig viel het allemaal mee
Top!
Goed werk
Super goed geholpen. Snelle reactie, goed personeel, goede oplossing
Zeer goed geholpen, vriendelijke monteurs.
De volgende dag al een afspraak, de monteur was vriendelijk en vakkundig .
Goed advies bij lastige vraag.
Lekdetectiecentrale heeft de volgende resultaten bereikt: