8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox85% beveelt Lekdetectiecentrale aan!

Geef een score over de diensten die zijn uitgevoerd door dit bedrijf?

Jasper

Goed, snel en duidelijk. We wisten niet waar we moesten beginnen en hebben nu concrete handvatten om mee verder te kunnen.

Tom

Lange tijd last gehad van lekkage bij onderburen, zonder duidelijke oorzaak. Onderburen wouden in eerste instantie geen detectie laten uitvoeren, maar dankzij geduld en duidelijke uitleg van de monteur toch overgehaald. Lekdetectie zelf was snel en zonder problemen, ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Kees van der Woude

Ben erg professioneel geholpen door de monteur. Met zijn advies hebben we het lek snel weten te vinden.

Evers

Wij zijn super tevreden.

Damien

Snel beschikbaar en alomvattend onderzoek. De monteur was erg behulpzaam en meedenkend voor het opsporen van onze lekkage in de muur. Uiteindelijk was alles snel gevonden en weten we wat me moeten doen.

Lindhout

Top werk! Oorzaak gevonden !

Maike Harting

Zeer goed, direct, effectief, en vakkundig de punten uitgelegd en nagelopen

Gerhard Smit

Supergoed geholpen. Lek aan afvoer onder kruipruimte binnen 15 minuten ontdekt. Monteur legde goed uit hoe en wat. Vriendelijk contact en goede service.

Schroder

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer snelle service bij onverwachtte lekkage keuken. Ondanks ' laatste klus na een lange dag' was de monteur opgewekt en slagvaardig. Lek snel gevonden en goed advies over vervolgstappen.

L.

Goed!

Laura

Prima service en goede communicatie

Thomas

SterSterSterSterLege ster

Snelle service en konden snel langs komen. Duidelijk uitleg aan de telefoon en daarna op locaties goeie uitleg over wat ze hebben gecheckt en hoe.

M. van Zoelen

Top! Snel, accuraat, kundig en vriendelijk. Gaat niet weg voor de onderste steen boven is.

Jose

Wij hadden lekkage ze konden de volgende dag meteen komen, wij zijn zeer tevreden ook met het rapport. Offertes van andere bedrijven kwamen op het zelfde uit.

Frans de Vries

De lekdetectiecentrale vond het echte probleem van mijn lekkende dakgoot (verbinding van de regenpijp met de dakgoot) in tien minuten, waar ik eerder drie dakdekkers had laten langskomen die het niet nodig vonden om in de regenpijp te kijken en onnodige grote vervanging van de dakgoot adviseerden. De monteur beantwoorde al mijn vragen en legde het probleem goed uit.

Lekdetectiecentrale verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lekdetectiecentrale heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 14 maart 2025

Lekdetectiecentrale

Lekdetectiecentrale is een bedrijf volledig gericht op het lokaliseren van lekkages. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde techniek en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel iedere lekkage op te sporen. Dankzij onze vakkundige aanpak is het niet nodig om te hakken of breken om het lek te vinden. U hoeft hierdoor geen kosten te maken voor het slopen van muren, vloeren, leidingen of plafonds, en het achteraf weer repareren hiervan. Daarnaast vergoedt uw verzekeraar in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

Geef een score over de diensten die zijn uitgevoerd door dit bedrijf?

Jasper

Tom

Kees van der Woude

Evers

Wij zijn super tevreden.

Damien

Lindhout

Top werk! Oorzaak gevonden !

Maike Harting

Zeer goed, direct, effectief, en vakkundig de punten uitgelegd en nagelopen