Dewi
vriendelijke man, op tijd aanwezig, na onderzoek. wist meteen wat de oplossing was.
Vriendelijke monteurs en ze vonden relatief snel een lek, maar stopten daarna direct met zoeken. Toen de dakdekker later het lek kwam repareren, ontdekte hij binnen een paar minuten nog twee grote lekken die bij de lekdetectie niet waren gevonden. Daarnaast vielen de kosten veel hoger uit dan verwacht: €800 voor ongeveer een uur werk. Ondanks deze hoge prijs waren dus niet alle lekken opgespoord en werd het uiteindelijk ook niet vergoed door de verzekering.
Great service
Vante voren een duidelijke email gehad met wat ik kon verwachten en hoelaat de monteur zou komen. De monteur heeft alles duidelijk uitgelegd en de test afgenomen. Alles werd tussendoor goed overlegd ivm de kosten. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Goed geholpen
Hartstikke goed geholpen!! Keurig op tijd en vriendelijke monteur.
We zijn heel goed geholpen vriendelijke en snelle service.
We hebben een geweldige ervaring gehad, zeer professionele service - ze hebben de oorzaak van ons mysterieuze lek direct gevonden.
Hele goeie ervaring, medewerker was zeer vriendelijk en hulpzaam
Is zeer goed uitgevoerd en mee gedacht. Aardige mensen en vakkundig.
Ben zeer tevreden over dit bedrijf ontzettend fijne kerel die kwam , netjes gewerkt en duidelijk uitgelegd waar de lekkage ontstaat.
Met het maken van de afspraak versus de bevestiging, niet een al te goede ervaring. Goede indruk van monteur Henk, deskundig, gedreven en veel informatie gegeven!
Henk the leak detection specialist is very experience, precise and practical while performing the inspection. He did a good job in identifying the cause of leakage, and make good recommendation for a path forward. Will recommend his service.
De lek snel en goed gesetecteerd. Vriendelijke behandeling
Goed opgelost. Lekkage is gevonden
Vandaag inspectie gehad van lekdetectie ivm lekkages badkamer. Meneer had al snel gezien wat de oorzaak was en gesprak open en eerlijk hoe e.e.a. op te lossen. Hij gaf aan hierdoor niet met de camera onderzoek te moeten doen. Dacht met ons mee hoe we tijdelijk op een veilige manier toch kunnen douchen om de schade zoveel mogelijk te beperken. Advies was nuttig. Meneer gaf aan dat hij een duidelijk rapport gaat opmaken waar ik mee naar de verzekering kan. Blij dat we nu duidelijkheid hebben en kunnen vervolgstappen zetten omtrent aanpassing badkamer.
Lekdetectiecentrale verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lekdetectiecentrale heeft de volgende resultaten bereikt:
Great service
Hartstikke goed geholpen!! Keurig op tijd en vriendelijke monteur.
We zijn heel goed geholpen vriendelijke en snelle service.
Hele goeie ervaring, medewerker was zeer vriendelijk en hulpzaam
Is zeer goed uitgevoerd en mee gedacht. Aardige mensen en vakkundig.
De lek snel en goed gesetecteerd. Vriendelijke behandeling
Goed opgelost. Lekkage is gevonden