Dhr.simon
Top vaklui hebben mij alles fijn uitgelegd en probleem helder aangetoond
We zijn zeer tevreden over de Lekdetectiecentrale. De medewerker heeft zeer zorgvuldig de lekkage ontdekt . Hij legde alles goed uit. Na afloop heeft hij zelf de rommel opgeruimd. En we hebben het rapport na twee dagen al ontvangen.
Lekdetectie AANRADER!
Prime tevreden over de lekdetectie, goede uitleg gegeven dat is fijn. Top bedrijf!
Hoi, Goed bedrijf en had een goed detectie materiaal bij hen. Ze hebben uiteindelijk het probleem weten te vinden, waardoor wij weer verder kunnen. Aardige personeel die met je meedenken. Dus, echt aan te bevelen!
Heel snel was de druk verloren, er had iemand naar gekeken. Heeft het probleem gevonden waar hij nieteens naar op zoek was. Heel aardige man, en een top bedrijf.
Erg prettig geholpen. Duidelijk onderzoek en inzichtelijk in de kosten.
Lekkage gevonden
Heel goed, geen onvoorziene kosten. lek snel gevonden, hoeften niet lang te wachten op afspraak
Snelle service vriendelijke man en duidelijke uitleg!
Uitstekende service
Prima, snel ingepland en snel uitgevoerd.
Goeie service
Snel en accuraat
Geweldig en proffesioneel en hulpvaardig
Lekdetectiecentrale verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lekdetectiecentrale heeft de volgende resultaten bereikt:
Lekdetectie AANRADER!
Erg prettig geholpen. Duidelijk onderzoek en inzichtelijk in de kosten.
Lekkage gevonden
Snelle service vriendelijke man en duidelijke uitleg!
Uitstekende service
Prima, snel ingepland en snel uitgevoerd.
Goeie service
Snel en accuraat