Van Eendenburg
Heel fijn geholpen. Super vriendelijke en deskundige professional.
Perfect service, good comunication, the leak was found.
De monteur van Lekdetectiecentrale is bij ons langsgekomen vanwege een waterlekkage in het plafond. Hij was zeer professioneel en vriendelijk in de omgang. Daarnaast werkte hij snel en vakkundig: de oorzaak van het probleem werd snel gevonden en hij bood direct een passende oplossing aan. Wij zijn erg tevreden over de service en raden Lekdetectiecentrale zeker aan!
Monteur was snel ter plekke en vriendelijk. Het probleem is goed onderzocht en passend advies ontvangen om de lek op te lossen.
Medewerker/ specialist heeft vandaag de lekkage gevonden. Heeft me continu op de hoogte gehouden van zijn werkzaamheden. Had naar mijn idee veel expertise en naar volle tevredenheid de klus afgehandeld.
Prima werk
Goed geholpen. Leuke vent
Heel goede ervaring, aardige monteur en deskundig geholpen! Zeker een aanrader wanneer je een lekkage hebt en niet precies weet waar het zit.
Geen lekkage kunnen vinden. 1 plek konden ze niet onderzoeken dus gingen er vanuit dat het v dat zal zijn. Wel ruim 500 euro moeten betalen voor een bezoek van 1 uur. Brandstoftoeslag 24.95, is ook bizar bij elke klant.
Zeer goede ervaring. Kundige monteur en zeer vriendelijk! Fijn dat je zo ontzorgd wordt.
Zeer tevreden over dit lekdetectiebedrijf. Snel een afspraak kunnen maken en prettig contact vanaf het begin. De specialist werkte professioneel en legde alles duidelijk uit. Met moderne apparatuur werd het lek nauwkeurig opgespoord zonder onnodig breekwerk. Ook het rapport was helder en direct bruikbaar voor de verdere afhandeling. Zeker een aanrader bij lekkageproblemen!
Fijne gozer, netjes een belletje van te voren en heeft duidelijk iedere controle die uitgevoerd is onderbouwd. Gisteren gebeld vandaag een monteur op locatie!
De uitvoering van het werk was prima. De kosten bleken achteraf echter meer dan twee keer zo hoog als vooraf telefonisch gemeld. Daarmee is dit bedrijf niet alleen veel duurder dan vergelijkbare bedrijven maar wordt je dus verkeerd voorgelicht waardoor je als klant ontevreden achterblijft. Ik zou voortaan een ander kiezen.
Goede service
Super goede service en eerlijk advies
Lekdetectiecentrale verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lekdetectiecentrale heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel fijn geholpen. Super vriendelijke en deskundige professional.
Perfect service, good comunication, the leak was found.
Prima werk
Goed geholpen. Leuke vent