8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox84% beveelt Lekdetectiecentrale aan!

Geef een score over de diensten die zijn uitgevoerd door dit bedrijf?
8.2/10

Dewi

SterSterSterHalve sterLege ster

vriendelijke man, op tijd aanwezig, na onderzoek. wist meteen wat de oplossing was.

Wisse Bemelman

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Vriendelijke monteurs en ze vonden relatief snel een lek, maar stopten daarna direct met zoeken. Toen de dakdekker later het lek kwam repareren, ontdekte hij binnen een paar minuten nog twee grote lekken die bij de lekdetectie niet waren gevonden. Daarnaast vielen de kosten veel hoger uit dan verwacht: €800 voor ongeveer een uur werk. Ondanks deze hoge prijs waren dus niet alle lekken opgespoord en werd het uiteindelijk ook niet vergoed door de verzekering.

Great service

Elisa

Vante voren een duidelijke email gehad met wat ik kon verwachten en hoelaat de monteur zou komen. De monteur heeft alles duidelijk uitgelegd en de test afgenomen. Alles werd tussendoor goed overlegd ivm de kosten. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Goed geholpen

Raymond

Hartstikke goed geholpen!! Keurig op tijd en vriendelijke monteur.

Barbara kegels

We zijn heel goed geholpen vriendelijke en snelle service.

Dominic Lenzi

We hebben een geweldige ervaring gehad, zeer professionele service - ze hebben de oorzaak van ons mysterieuze lek direct gevonden.

Lloyd Korm

Hele goeie ervaring, medewerker was zeer vriendelijk en hulpzaam

Rick

Is zeer goed uitgevoerd en mee gedacht. Aardige mensen en vakkundig.

R. Slobbe

Ben zeer tevreden over dit bedrijf ontzettend fijne kerel die kwam , netjes gewerkt en duidelijk uitgelegd waar de lekkage ontstaat.

Fam. Van Zon

SterSterSterHalve sterLege ster

Met het maken van de afspraak versus de bevestiging, niet een al te goede ervaring. Goede indruk van monteur Henk, deskundig, gedreven en veel informatie gegeven!

Sim

Henk the leak detection specialist is very experience, precise and practical while performing the inspection. He did a good job in identifying the cause of leakage, and make good recommendation for a path forward. Will recommend his service.

Leo van der Stelt

De lek snel en goed gesetecteerd. Vriendelijke behandeling

Vlad

Goed opgelost. Lekkage is gevonden

G. Van Buren

Vandaag inspectie gehad van lekdetectie ivm lekkages badkamer. Meneer had al snel gezien wat de oorzaak was en gesprak open en eerlijk hoe e.e.a. op te lossen. Hij gaf aan hierdoor niet met de camera onderzoek te moeten doen. Dacht met ons mee hoe we tijdelijk op een veilige manier toch kunnen douchen om de schade zoveel mogelijk te beperken. Advies was nuttig. Meneer gaf aan dat hij een duidelijk rapport gaat opmaken waar ik mee naar de verzekering kan. Blij dat we nu duidelijkheid hebben en kunnen vervolgstappen zetten omtrent aanpassing badkamer.

Lekdetectiecentrale verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lekdetectiecentrale heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 14 maart 2025

Lekdetectiecentrale

Lekdetectiecentrale is een bedrijf volledig gericht op het lokaliseren van lekkages. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde techniek en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel iedere lekkage op te sporen. Dankzij onze vakkundige aanpak is het niet nodig om te hakken of breken om het lek te vinden. U hoeft hierdoor geen kosten te maken voor het slopen van muren, vloeren, leidingen of plafonds, en het achteraf weer repareren hiervan. Daarnaast vergoedt uw verzekeraar in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

Geef een score over de diensten die zijn uitgevoerd door dit bedrijf?
8.2/10

Dewi

Wisse Bemelman

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Great service

Elisa

Raymond

Hartstikke goed geholpen!! Keurig op tijd en vriendelijke monteur.

Barbara kegels

We zijn heel goed geholpen vriendelijke en snelle service.

Dominic Lenzi

Lloyd Korm

Hele goeie ervaring, medewerker was zeer vriendelijk en hulpzaam

Rick

Is zeer goed uitgevoerd en mee gedacht. Aardige mensen en vakkundig.

R. Slobbe

Fam. Van Zon