8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox83% beveelt Lekdetectiecentrale aan!

Geef een score over de diensten die zijn uitgevoerd door dit bedrijf?
8.2/10

Van Eendenburg

SterSterSterSterLege ster

Heel fijn geholpen. Super vriendelijke en deskundige professional.

Radosław Pszczółkowski

Perfect service, good comunication, the leak was found.

Lilian

De monteur van Lekdetectiecentrale is bij ons langsgekomen vanwege een waterlekkage in het plafond. Hij was zeer professioneel en vriendelijk in de omgang. Daarnaast werkte hij snel en vakkundig: de oorzaak van het probleem werd snel gevonden en hij bood direct een passende oplossing aan. Wij zijn erg tevreden over de service en raden Lekdetectiecentrale zeker aan!

Jason

Monteur was snel ter plekke en vriendelijk. Het probleem is goed onderzocht en passend advies ontvangen om de lek op te lossen.

N. Van Waas

Medewerker/ specialist heeft vandaag de lekkage gevonden. Heeft me continu op de hoogte gehouden van zijn werkzaamheden. Had naar mijn idee veel expertise en naar volle tevredenheid de klus afgehandeld.

Smits

Prima werk

Sjollema

Goed geholpen. Leuke vent

Carien

Heel goede ervaring, aardige monteur en deskundig geholpen! Zeker een aanrader wanneer je een lekkage hebt en niet precies weet waar het zit.

Lekdetectie centrale

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen lekkage kunnen vinden. 1 plek konden ze niet onderzoeken dus gingen er vanuit dat het v dat zal zijn. Wel ruim 500 euro moeten betalen voor een bezoek van 1 uur. Brandstoftoeslag 24.95, is ook bizar bij elke klant.

Antwoord Lekdetectiecentrale

Geachte mevrouw Uljee uit Dordrecht, We vinden het opmerkelijk dat u een review plaatst waarin u aangeeft dat we geen lekkage hebben waargenomen. We hebben tijdens het onderzoek en lekkage waargenomen bij u in de hoek van de keuken en wilde dit vastleggen middels een traceergas onderzoek, echter doordat u voor dit onderzoek niet wilde betalen hebben we dit niet voor u kunnen uitvoeren. Het is dus niet zo gelegen dat we het niet konden opsporen en of wilde opsproen maar heeft het in uw geval toch echt te maken gehad dat u geen etar onderzoek wenste uit te voeren.

Shahin

Zeer goede ervaring. Kundige monteur en zeer vriendelijk! Fijn dat je zo ontzorgd wordt.

Michael Gode

Zeer tevreden over dit lekdetectiebedrijf. Snel een afspraak kunnen maken en prettig contact vanaf het begin. De specialist werkte professioneel en legde alles duidelijk uit. Met moderne apparatuur werd het lek nauwkeurig opgespoord zonder onnodig breekwerk. Ook het rapport was helder en direct bruikbaar voor de verdere afhandeling. Zeker een aanrader bij lekkageproblemen!

Aram

Fijne gozer, netjes een belletje van te voren en heeft duidelijk iedere controle die uitgevoerd is onderbouwd. Gisteren gebeld vandaag een monteur op locatie!

Jasper

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

De uitvoering van het werk was prima. De kosten bleken achteraf echter meer dan twee keer zo hoog als vooraf telefonisch gemeld. Daarmee is dit bedrijf niet alleen veel duurder dan vergelijkbare bedrijven maar wordt je dus verkeerd voorgelicht waardoor je als klant ontevreden achterblijft. Ik zou voortaan een ander kiezen.

Antwoord Lekdetectiecentrale

Greachte heer Verstand uit Oosterbeek, Op de eerste plaats vinden we het zeer teleurstellend dat u als oud wethouder van Oosterbeek leugens in uw review publiceert. We hebben uw intake gesprek teruggeluisterd en ook aan u gezonden waarin onze medewerker u duidelijk de tarieven benoemd. Ook heeft u na het telefoongesprek van 3:49 nog een opdrachtbevesteging gelregen waar alles nogmaals in stond vermeld, zou u het niet eens zijn met onze tarieven en voorwaarden dan had u de opdracht ook kunnen aannuleren. Ook zien we in een artikel van de krant de Gelderlander uit 2020 onder de vermelding Beschuldigingen van fraude en intimidatie rond binnenhalen Horsa Glider dat het u misschien niet vreemd is om uw eigen gelijk te halen ook al heeft u dat niet. Wij vinden een s;lechte review nooit prettig echter als deze terrecht is dan moeten we kijken hoe we dit kunnen oplossen, in uw geval is de review van u beseerd op leugens en onwaarheden en delen we graag het intake gesprek met andere klanten zodat die kunnen horen dat u weldegelijk op een correcte wijze bent ingelicht.

Doyna

Goede service

Bernadette

Super goede service en eerlijk advies

Lekdetectiecentrale verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lekdetectiecentrale heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 14 maart 2025

Lekdetectiecentrale

Lekdetectiecentrale is een bedrijf volledig gericht op het lokaliseren van lekkages. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde techniek en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel iedere lekkage op te sporen. Dankzij onze vakkundige aanpak is het niet nodig om te hakken of breken om het lek te vinden. U hoeft hierdoor geen kosten te maken voor het slopen van muren, vloeren, leidingen of plafonds, en het achteraf weer repareren hiervan. Daarnaast vergoedt uw verzekeraar in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

Geef een score over de diensten die zijn uitgevoerd door dit bedrijf?
8.2/10

Van Eendenburg

SterSterSterSterLege ster

Heel fijn geholpen. Super vriendelijke en deskundige professional.

Radosław Pszczółkowski

Perfect service, good comunication, the leak was found.

Lilian

Jason