erik pras
- Product of service:
- Verdeler vloerverwarming
98% beveelt Leghetzelf Vloerverwarming aan!
98% beveelt Leghetzelf Vloerverwarming aan!
Zeer goed, snelle service
Zeer snel, netjes en goede service
Heel positief en meegaand
Snelle levering, fijn bedrijf!
Prijs kwaliteit is goed, bereikbaarheid telefonisch mag verbeteren
Goed. Webwinkel is duidelijk.
Vlotte levering duidelijke spullen met goede handleiding. Vlotte hulp aan de telefoon
Snelle bezorging, goede prijzen, prima kwaliteit
Prima website met info over de verschillende mogelijkheden. Mijn pakket met noppenplaat systeem snel en compleet geleverd. Goede communicatie per mail en per telefoon.
Snel duidelijk en service
Goed geholpen en snelle levering.
Helemaal top, Veel hulp bij het opzetten van het plan en voldoende spullen geleverd. Helaas is een van de stroppers stuk gegaan tijdens het plaatsen, maar gelukkig waren er 2 geleverd en hebben we alles binnen 1 dag kunnen leggen.
Goede producten. Goede service en uitleg. Hulpzaam bij vragen.
Leghetzelf Vloerverwarming verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Leghetzelf Vloerverwarming heeft de volgende resultaten bereikt:
Leghetzelf Vloerverwarming
Weiland 6
6666MH Heteren
Zeer goed, snelle service
Zeer snel, netjes en goede service
Heel positief en meegaand
Snelle levering, fijn bedrijf!
Prijs kwaliteit is goed, bereikbaarheid telefonisch mag verbeteren
Goed. Webwinkel is duidelijk.
Snelle bezorging, goede prijzen, prima kwaliteit
Snel duidelijk en service
Goed geholpen en snelle levering.
Goede producten. Goede service en uitleg. Hulpzaam bij vragen.
Leghetzelf Vloerverwarming heeft de volgende resultaten bereikt:
Leghetzelf Vloerverwarming