Reinoud
- Sterke punten
- Service
- Product of service:
- Divers
97% beveelt Leerentveld Vrijetijd aan!
Prettig met aandacht voor de (vaste) klant
Positief
Snelle en correcte service
Goede informatie
Specialist op outdoor gebied
bestelling verloopt soepel, product is wat het belooft, wordt snel en correct geleverd. terugsturen is geen probleem en er wordt correct terugbetaald.
Good
De door mij bestelde Vaude 90L roltrap op wieltjes werd geleverd in een enorme kartonnen doos maar bleek desondanks toch opgevuld te zijn met een enorme hoeveelheid plastic verpakkingsmateriaal van andere producten die Leerentveld in z’n assortiment heeft. Het voelde bij mij een beetje zo van “daar zijn wij tenminste vanaf. De klant zal het plastic wel (netjes?) afvoeren.”
Goede ervaring
online aankoop, prima aankoop na check ivm nepsite
vriendelijk en deskundig personeel
Snelle levering zoals beloofd, faire prijs.
Leerentveld Vrijetijd verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Leerentveld Vrijetijd heeft de volgende resultaten bereikt:
Good
Goede ervaring
online aankoop, prima aankoop na check ivm nepsite
vriendelijk en deskundig personeel
Snelle levering zoals beloofd, faire prijs.
Leerentveld Vrijetijd heeft de volgende resultaten bereikt:
Leerentveld Vrijetijd