Leo
- Verbeterpunten of tips
- Zorg voor meer handjes, levertijden die 5 - 10 dagen uitlopen is slecht management. Het gaat hier om het inpakken!!
- Sterke punten
- Communicatie
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Bewust verkeerder levertijden hanteren, 1 dag nooit niet
Ik ben erg tevreden over de levering, ondanks de drukke decembermaand. Ook de kwaliteit van de solar buitenlampen die ik kocht is prima.
Levertijden kloppen totaal niet
Lange levertij
Zeer betrouwbaar bedrijf
De service blijkt toch wat minder dan belooft als er dingen mis gaan. Ik kocht hier recent een complete set trapverlichting. De set is prima en de kwaliteit lijkt goed. Helaas ging er bij het monteren 1 stripje stuk, dus die moest ik nabestellen. Deze zou de volgende dag bezorgd worden. Helaas de volgende dag een mailtje dat er vertraging was en dat dit maximaal 1 dag zou zijn. We zijn inmiddels nog 4 dagen verder en het blijkt dat mijn bestelling nog niet eens is verzonden en dat het waarschijnlijk nog eens 5 dagen gaat duren. Klantenservice beweert dat ik daarover geïnformeerd zou zijn, maar dat is helaas niet zo. Ik heb hier zelf contact over opgenomen, om vervolgens te horen dat ze er echt niets aan kunnen doen omdat ze er zelf voor gekozen hebben de logistiek volledig uit te besteden aan een partij die daartoe blijkbaar onvoldoende in staat is en dat wordt dan vervolgens mijn probleem. Geen enkel gebaar om de pijn te verzachten, geen oplossing behalve; ik kan de bestelling voor je annuleren. Typisch gevalletje; “Computer says no”. En als je dan aan de klantenservice uitlegt hoe dat op je overkomt (zonder een onvertogen woord) en zegt dat je dat erg onfatsoenlijk vindt, dan krijg je te horen; ja je reageert zelf niet vriendelijk, dus waarom zou ik dan wel klantvriendelijk moeten zijn (geparafraseerd). Ik had meer verwacht van een bedrijf dat op haar website schermt met termen als “Koning in service” en “ Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uitdagingen aan te gaan. Om problemen op te lossen en om service te verlenen. Om u iedere keer weer positief te blijven verbazen!”.
Ledlicht ga kortsluiting na een uur gewerkt te hebben
De hulp die ik nodig om het juiste te bestellen was top, snel en duidelijk. Ze nemen ruim de tijd voor je
Lang wachten zonder informatie
Top , mijn probleempje was snel opgelost
Goed geregeld na fijn overleg. Mijn vraag naar ledverlichting voor mijn vitrinekast werd helemaal berekend en een plan gemaakt. Besteld en binnen de norm geleverd. Zeer tevreden met de dienstverlening.
Komt sterk over op Internet
Uitgebreide website. Goede service
LedKoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LedKoning heeft de volgende resultaten bereikt:
LedKoning
Rietveldenweg 49D
5222AP Den Bosch
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Levertijden kloppen totaal niet
Lange levertij