9.1 /10

checkbox98% beveelt LedKoning aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Aftersales

Cdg

Telefonische ondersteuning bij keuze maken was buitengewoon adequaat, behulpzaam en vriendelijk.

Compleet aanbod

Kievit

Goede en duidelijke website. Duidelijke communicatie.

Duidelijke uitleg met foto's

Patrick

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Klantenservice reageert niet, slechte ervaring niet kopen

Product werd geleverd, maar met vragen over compatibiliteit wordt je niet geholpen
Geprobeerd via whatsapp, mail en telefoon. Geen reactie

Antwoord LedKoning

Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses dat je het gevoel hebt gekregen dat we niet op je berichten reageren. Op dit moment zijn we volop bezig met de verhuizing naar ons nieuwe magazijn. Daarnaast ervaren we door onvoorziene drukte een flinke toename van het aantal vragen bij onze klantenservice, waardoor onze reactietijd helaas langer is dan je van ons mag verwachten. We begrijpen dat dit vervelend is en doen er alles aan om de achterstand zo snel mogelijk weg te werken. Gelukkig kunnen we zien dat je inmiddels goed door ons bent geholpen en dat je vraag is opgelost. We hopen hiermee alsnog naar tevredenheid te hebben geholpen. Bedankt voor je geduld en nogmaals onze excuses voor de ontstane vertraging. Met vriendelijke groet, Daniëlle

G de B

Super

Veel keuze, veel en duidelijke informatie en scherpe prijzen. De vooraf samengestelde kits zijn super handig 👌

Bas K.

Geweldige service en goede producten

Hele goede service

Barbara

SterSterLege sterLege sterLege ster

Matig. Had goeie reviews gelezen maar valt erg tegen

Beter, sneller en efficiënter reageren: ze bieden chatfunctie. Maar als t product defect wordt afgeleverd dan kan dit niet via chat. Verkorten vd actietijd; gaan dagen overheen vwb reactie whatsapp, mail heb ik nog altijd geen reactie gehad. Plus: snelle(re) oplossing bieden bij problemen.
Nog niet v toepassing

Antwoord LedKoning

Hartelijk dank voor uw review. Je hebt helemaal gelijk dat we bij een defect product sneller moeten reageren en zo snel mogelijk naar een oplossing moeten toewerken. Dat dit via WhatsApp en e-mail meerdere dagen heeft geduurd, is uiteraard niet zoals het hoort. Door onze verhuizing naar een nieuw magazijn is er helaas een achterstand ontstaan in het behandelen van vragen via chat en e-mail. Hierdoor hebben we je niet de snelle service kunnen bieden die je van ons mag verwachten. Onze oprechte excuses hiervoor. We zijn inmiddels weer bezig de achterstand weg te werken en onze reactietijden te verbeteren. Fijn dat we jouw situatie inmiddels hebben kunnen oplossen. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback. Deze nemen we zeker mee om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Daniëlle

Bruinaars

goed

duidelijk en overzichtelijk veel producten en bijna alles op voorraad

Van der louw

Zeer go6

Beter vermelden dat je de stekker er ook nog los bij moet kopen.
Het is fijn dat je de ledstrip op elk stuk kunt afknippen dat je maar wilt.

Martha Patricia P. Angel

Heel mooie en praktische lampen! De lampen zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Ik vind vooral de verschillende lichtstanden erg leuk en praktisch. Met de schakelaar kun je gemakkelijk tussen de verschillende kleuren/lichtstanden wisselen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en geven een gezellige sfeer. Ik ben zeer tevreden over de aankoop en ook over de snelle en efficiënte service van Ledkoning. Zeker een aanrader!

Mooie en praktische producten. Bovendien zijn ze op zonne-energie, wat een goede manier is om energie te besparen.

Colpaert

Snelle levering Goede kwaliteit Veel en aangenaam licht

Snelle levering Goede kwaliteit

Ligtermoet

Top

Aan geven bij 24v kader (geen adapter inbegrepen)
Net verpakt

Belooft wat besteld
?..

Evers

Goed.

Ik heb lasdoosjes (voordeelaanbieding) aangeschaft. De doosjes zijn prima. Het kroonsteentje ziet er niet al te betrouwbaar uit. Dat ga ik vervangen door WAGO lasclips.
Beter kroonsteentje meeleveren of meteen lasclips.

Robert

Top service.Prima materialen en supersnelle verzending. Aanrader

Snelle levering en vragen kan je direct stellen via de chatbox of per mail

LedKoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LedKoning heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 16 september 2013

LedKoning

De LedKoning is niet alleen specialist op het gebied van LED verlichting, maar ook op het gebied van kwaliteit en prijs. U bent bij ons aan het juiste adres voor goede producten tegen een scherpe prijs. In onze gespecialiseerde winkels treft u een uitgebreid en uitgekiend assortiment aan. Heeft u specifieke wensen of ideeën? Wij denken graag met u mee en beantwoorden met plezier al uw vragen. Niet voor niets zijn wij Koning in Prijs, Kwaliteit én Service!

Rietveldenweg 49D

5222AP Den Bosch

Aftersales

Cdg

Compleet aanbod

Kievit

Goede en duidelijke website. Duidelijke communicatie.

Duidelijke uitleg met foto's

goed

duidelijk en overzichtelijk veel producten en bijna alles op voorraad

Van der louw

Zeer go6

Beter vermelden dat je de stekker er ook nog los bij moet kopen.
Het is fijn dat je de ledstrip op elk stuk kunt afknippen dat je maar wilt.

Martha Patricia P. Angel

Colpaert

Snelle levering Goede kwaliteit Veel en aangenaam licht

Snelle levering Goede kwaliteit

Ligtermoet

Top

Aan geven bij 24v kader (geen adapter inbegrepen)
Net verpakt

Belooft wat besteld
?..

Evers

Goed.

Beter kroonsteentje meeleveren of meteen lasclips.

Robert

Top service.Prima materialen en supersnelle verzending. Aanrader