9.1 /10

checkbox98% beveelt LedKoning aan!

Aftersales

Kessels

SterSterSterHalve sterLege ster

Kan beter, klantenservice is wel top!

Magazijn/inpakkers! Eerste bestelling was niet compleet. En kwam erachter dat de ledstrip zonder adapter werd geleverd (eigen schuld) dus het artikel wat ze vergeten waren netjes opgestuurd en de adapter ook erbij besteld. (Heeft de klantenservice netjes opgelost) Echter krijg ik een kapotte adapter opgestuurd. Dit hadden ze in het magazijn moeten zien wat de complete verpakking was kapot en de gehele adapter ook (pinnen scheef etc). Terwijl de doos waarin hij verstuurd was gewoon netjes eruit zag. Dus het was sowieso geen transport schade. Wederom heeft de klantenservice dit netjes opgelost.
Klantenservice

Telefonisch contact

Martine

Geen lange wachttijden

Kind & Tienerpraktijk 't Schild

Ik heb supergoede ervaringen met dit bedrijf . Ik heb een paar jaar geleden al, mooie ledstrips van goede kwaliteit en voorzien van goede service mogen ontvangen en we zijn hier echt heel blij mee met het resultaat! Zeer strak in o.a. mooie profielen en absoluut geen rotzooi maar ged kwaliteit! Nu heb ik weer van alles besteld maar helaas kwam dit in mijn kast niet uit maar er is een ander soort strip van hun collectie beter voor de job geschikt. Die ga ik binnenkort bestellen. Ondanks dat alles terug moest hierdoor blijft de vriendelijkheid en de professionaliteit van het bedrijf afstralen. Niets is teveel gevraagd als je zelf van geen toeten of blazen afweet en niet technisch zelf bent ingesteld.Ik ben dus heel erg tevreden en raad dit bedrijf zeker erg graag aan!

Zeer vriendelijk, professioneel en hulpvaardig.

Van Steennis

Super service, bestelling netjes en compleet bezorgd!

Zeer goede hulp bij het uiztzoeken van de strips.

Chris Boothof

Fijne winkel die waarmaken wat zij zeggen. 2x iets besteld en idd de volgende dag geleverd.

De snelle levering en de kwaliteit van de artikelen.

Albers

Zeer goede ervaring. Order werd niet compleet geleverd maar na fijn en snel contact werd het missende onderdeel snel en kosteloos nagestuurd.

Goede informatie, makkelijk bestellen, prettige klantenservice

RonE

zondagmiddag besteld en maandag al in huis..post via tracking op de hoogte gesteld via email..zag post.nl letterlijk parkeren voor de deur en afgeleverd!!petje af wat n service..nogmaals bedankt en gr RonE

snelle service i.e. verkoop inpakken en wegwezen ;-) tracking via post nl....keurig op de hoogte gehouden via email...top

Baars

Super

Probeer meer kleur aan te brengen
De kleur van het logo en de opbouw van de site

Marjolein Ridderbos

Het ophangen is al leuk, maar daarna zo blij met deze leuke lichtjes. Echt genieten!

Snelle levering!

Jacobs

Snel en houd je op de hoogte

Beschrijving bij het product.

Roel

Uitstekende service en levering en prima advies op aanvullende vraag

helder en duidelijk

LedKoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LedKoning heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 16 september 2013

LedKoning

De LedKoning is niet alleen specialist op het gebied van LED verlichting, maar ook op het gebied van kwaliteit en prijs. U bent bij ons aan het juiste adres voor goede producten tegen een scherpe prijs. In onze gespecialiseerde winkels treft u een uitgebreid en uitgekiend assortiment aan. Heeft u specifieke wensen of ideeën? Wij denken graag met u mee en beantwoorden met plezier al uw vragen. Niet voor niets zijn wij Koning in Prijs, Kwaliteit én Service!

Rietveldenweg 49D

5222AP Den Bosch

Aftersales

Kessels

SterSterSterHalve sterLege ster

Kan beter, klantenservice is wel top!

Klantenservice

Telefonisch contact

Martine

Geen lange wachttijden

Kind & Tienerpraktijk 't Schild

Zeer vriendelijk, professioneel en hulpvaardig.

Van Steennis

Super service, bestelling netjes en compleet bezorgd!

Zeer goede hulp bij het uiztzoeken van de strips.

Chris Boothof

De snelle levering en de kwaliteit van de artikelen.

Albers

Marjolein Ridderbos

Snelle levering!

Jacobs

Snel en houd je op de hoogte

Beschrijving bij het product.

Roel

Uitstekende service en levering en prima advies op aanvullende vraag