Gertus
- Sterke punten
- Het komt goed overeen met de getoonde beschrijving!!
prima!
Prima. Goed advies gekregen vooraf. Materiaal prima.
zeer correct en informatief
Gewoon geweldig
Vriendelijke mensen en begripvol
email sturen om klacht over product maar geen antwoord op gekregen
Snelle levering en goede klantenservice !
Snel en goed
goede en snelle levering
Geweldig bedrijf. Product wat ik had besteld werkte niet zoals het hoort. Via WhatsApp contact gezocht. Geen probleem, werd direct nieuwe verzonden.
Goede producten, snel geleverd en top klantendienst
Goede support
LedKoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LedKoning heeft de volgende resultaten bereikt:
LedKoning
Rietveldenweg 49D
5222AP Den Bosch
prima!
Prima. Goed advies gekregen vooraf. Materiaal prima.
zeer correct en informatief
Gewoon geweldig
Vriendelijke mensen en begripvol
email sturen om klacht over product maar geen antwoord op gekregen
Snelle levering en goede klantenservice !
Snel en goed
goede en snelle levering