Vanheer
- Sterke punten
- zeer duidelijk en overzichtelijk
- Verbeterpunten of tips
- geen
Goed en snel geleverd
Super goede ervaring!
Zeer positief!
De spullen selecteren en bestellen ging heel makkelijk. Als je niet wil gaan voor een complete set heb je zeker wel ervaring nodig om alle onderdelen los te bestellen. Na een eerdere bestelling te hebben gedaan (ook een dag langer geduurt dan aangeven) had ik nog wat spullen nodig. Alles geselecteerd en besteld , maar toen waren er wat problemen. Aangezien er 1 onderdeel niet op voorraad was werd mijn hele bestelling in de wacht gezet (met een wachttijd van 3 weken!!). Contact opgenomen met de klantenservice (waar ik overigens heel goed ben geholpen) kwamen wij erachter dat er een meter langere ledstrip wel op voorraad was ?? Deze ledstrip toegevoegd aan mijn bestelling en zou het opgestuurd worden. De volgende dag niet geleverd weer contact opgenomen met de klantenservice en daar wisten ze mij te vertellen dat als ik het echt de volgende ochtend nodig had dat ik het moest ophalen in Breda. Lang verhaal kort: in de middag om 14u vertrokken uit Alkmaar om in de avond om 19u weer thuis te komen met de spullen die ik de volgende ochtend nodig had. Had wel wat meer service verwacht bij een bestelling van ruim €2000.
goed product
perfect in orde
Op zich geen klachten, werd vlot geleverd. Verpakking kon misschien iets beter. Alles zat zo losjes in een doos :D.
ok
Prima dienstverlening
Fijn. Snelle communicatie en duidelijke uitleg.
Goede ledstrip voor mijn tv. Goedkoper dan ergens anders,en goede stevige kwaliteit.
Prima service! Twee wandlampjes besteld waarvan bij één het lampenhuis niet geopend kon worden omdat het boutje niet goed zat. Hierop een mail gestuurd en kreeg snel antwoord en ter vervanging een nieuwe wandlamp. De eerst hoefde ik niet retour te sturen maar kon die zelf weggooien. Snel opgelost
Uitstekend
goed
LedKoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LedKoning heeft de volgende resultaten bereikt:
goed product
perfect in orde
ok
Prima dienstverlening
Fijn. Snelle communicatie en duidelijke uitleg.
Uitstekend
goed