duflos
- Sterke punten
- bij melden van een probleem met een aangekocht product kreeg ik binnen de 24h een antwoord. Kosteloos gedepanneerd.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle levering. Netjes ingepakt en goede documentatie
Top k
Dikke pluim voor de ledkoning
Zeer tevreden
Prima en prettig
Eerste keer een ledstripbak gekocht mooie kwaliteit
Perfecte service en behulpzaam
Snelle levering en goede kwaliteit van het product.
Ik had de bestelling gedaan en gedacht oké alles compleet, maar na een belletje werkt alles mooi geregeld. Ik dacht hoe moet ik dat allemaal bestellen en kreeg te horen alles wat u nog nodigt heeft staat al in het winkelmandje, dus alleen nog betalen, en vandaag alles in huis. Geweldige service, vooral meedenkend.
Geen bijzonderheden
Top!
Degelijk materiaal en supper snelle levering
Ook deze keer super goed!
LedKoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LedKoning heeft de volgende resultaten bereikt:
LedKoning
Rietveldenweg 49D
5222AP Den Bosch
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle levering. Netjes ingepakt en goede documentatie
Top k
Dikke pluim voor de ledkoning
Zeer tevreden
Prima en prettig
Eerste keer een ledstripbak gekocht mooie kwaliteit
Perfecte service en behulpzaam
Snelle levering en goede kwaliteit van het product.
Geen bijzonderheden
Top!
Degelijk materiaal en supper snelle levering
Ook deze keer super goed!
LedKoning heeft de volgende resultaten bereikt:
LedKoning