9.1 /10

checkbox98% beveelt LedKoning aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Aftersales

duflos

uitstekende support

bij melden van een probleem met een aangekocht product kreeg ik binnen de 24h een antwoord. Kosteloos gedepanneerd.

de Groot

Goede service
Zou niet weten

Schoriels lydiane

Dikke pluim voor de ledkoning

Ik ben ontzettend tevreden over Ledkoning. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ik heb hen zeker tien keer gemaild met allerlei vragen en telkens opnieuw namen ze de tijd om uitgebreid en geduldig te antwoorden. Niets was hen te veel. Ze bleven me begeleiden tot alles perfect gelukt was. Zo’n uitstekende service kom je tegenwoordig nog maar zelden tegen. Een dikke pluim voor het hele team! Ik kan Ledkoning dan ook met een gerust hart aan iedereen aanbevelen. Bedankt voor de fantastische service!

Van Berckelaer

Zeer tevreden

Snelle levering, goed verpakt, werkt prima.

van der Kort

Perfecte service en behulpzaam

Denken met je mee

Boom

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering en goede kwaliteit van het product.

Maatwerk mogelijkheden en professionele uitstraling
De ledstrips blijven niet super goed plakken.

Könings

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik had de bestelling gedaan en gedacht oké alles compleet, maar na een belletje werkt alles mooi geregeld. Ik dacht hoe moet ik dat allemaal bestellen en kreeg te horen alles wat u nog nodigt heeft staat al in het winkelmandje, dus alleen nog betalen, en vandaag alles in huis. Geweldige service, vooral meedenkend.

Was voor mij in eerste instantie niet duidelijk, dat er geen kabels en transformator bij zat.
Na het telefoontje alles in orde 👍 Duidelijk aangegeven dat je alleen de lichtstrips besteld, niet duidelijk dat je nog kabels en transformator erbij moest bestellen.

Bensdorp

SterSterSterLege sterLege ster

Geen bijzonderheden

Goede producten
Onhandige website en lange levertijden via de post.

Marco

Top!

Snelle en nette levering

Wuyts constructies bv

Degelijk materiaal en supper snelle levering

Zeer overzichtelijke site met voldoende productinformatie

Regelmatige besteller

Ook deze keer super goed!

Het is altijd even zoeken, als je het net anders aan wil sluiten dan de standaar, en dan de juiste opties bij elkaar zoeken is zonder hulp bijna niet te doen
Handig dat het qua type lichte gesorteerd wordt

dries degryse

Rap en goede communicatie

LedKoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LedKoning heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 16 september 2013

LedKoning

De LedKoning is niet alleen specialist op het gebied van LED verlichting, maar ook op het gebied van kwaliteit en prijs. U bent bij ons aan het juiste adres voor goede producten tegen een scherpe prijs. In onze gespecialiseerde winkels treft u een uitgebreid en uitgekiend assortiment aan. Heeft u specifieke wensen of ideeën? Wij denken graag met u mee en beantwoorden met plezier al uw vragen. Niet voor niets zijn wij Koning in Prijs, Kwaliteit én Service!

Rietveldenweg 49D

Schoriels lydiane

Dikke pluim voor de ledkoning

Van Berckelaer

Zeer tevreden

Snelle levering, goed verpakt, werkt prima.

van der Kort

Perfecte service en behulpzaam

Denken met je mee

Boom

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering en goede kwaliteit van het product.

Maatwerk mogelijkheden en professionele uitstraling
De ledstrips blijven niet super goed plakken.

Könings

SterSterSterHalve sterLege ster

Bensdorp

SterSterSterLege sterLege ster

Geen bijzonderheden

Goede producten
Onhandige website en lange levertijden via de post.

Marco

Top!

Snelle en nette levering

Wuyts constructies bv

Degelijk materiaal en supper snelle levering

Zeer overzichtelijke site met voldoende productinformatie

Regelmatige besteller

Ook deze keer super goed!

Handig dat het qua type lichte gesorteerd wordt

dries degryse