Suus
- Sterke punten
- Service, ondersteuning, vriendelijk, snel, gemakkelijk
- Verbeterpunten of tips
- GEEN, ga zo door!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Mooie producten, goede ondersteuning
Snelle levering, prima kwaliteit, ben heel tevreden.
Hele goede ervaring. Wist niet wat ik moest bestellen. Telefonisch contact met Max gehad. Uitleg van mijn wensen. Ik kreeg een hele duidelijke offerte. Direct besteld en uiteindelijk een prachtig resultaat.
Goede service
Heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht
Had een led trap verlichting set aangesloten . Maar had waarschijnlijk sluiting veroorzaakt bij èèn trede. Heb toen een nieuwe sensor besteld, en betaald, maar kreeg netjes een mail. Dat als de nieuwe sensor het wel deed, ik het geld terug gestort zou krijgen, en dat is ook gebeurd. Een top firma. Kan het iedereen aanbevelen.
Nou snelle reactie en op de ledkining hun kosten een nieuwe dimmer toegestuurd gekregen
Via de chat prima geholpen, binnen half uur offerte op de mail.
Top !
Goed geholpen! En goede kwaliteit
goed en snel geleverd
Goede en snelle service
LedKoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LedKoning heeft de volgende resultaten bereikt:
LedKoning
Rietveldenweg 49D
5222AP Den Bosch
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Mooie producten, goede ondersteuning
Snelle levering, prima kwaliteit, ben heel tevreden.
Goede service
Heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht
Via de chat prima geholpen, binnen half uur offerte op de mail.
Top !
Goed geholpen! En goede kwaliteit