xxx

Mijn bestelling van IP 68 kabeldoorverbinders was op de kortste tijd geleverd en correct afgehandeld. De nodige communicatie was tot het noodzakelijke beperkt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?/ Würden Sie diese Firma weiterempfehlen? / Would you recommend us? Ja

P.a. van Deelen

Snelle en goedelevering

Verhip-vintage

Vandaag de lichtbak opgehangen. Erg blij met het resultaat. Prachtig licht.

AY

Prijs/kwaliteit 👌🏻

Recep Arslan

Toppers

Ruud Saya

Toegankelijke en zeer duidelijke website. Snelle reactie op de mail.

Reactie Ledpaneelgroothandel:

Beste Ruud,
Vriendelijk dank voor de leuke feedback!

Sven Demoor

Super,top snelle goede levering.

Han

Alles naar volle tevredenheid. Ook bij de klantenservice prima geholpen.

Pieter

Top

Bianca

Was op zoek naar een specifieke dimmer. Dus na een uitleg over de lampjes vroeg ik of de dimmer die ze hadden wel zou werken.

Antwoord terug was: "goedemorgen dat durf ik niet te...

Antwoord terug was: "goedemorgen dat durf ik niet te zeggen." Niet doorvragen, hulp bieden of vragen om foto's. Helemaal niks. Uiteindelijk maar gekocht en het werkt niet op mijn lampjes.

Reactie Ledpaneelgroothandel:

Beste Bianca,
Hartelijk dank voor de feedback!
Wat vervelend om te lezen, waarvoor onze excuses!
Beste Bianca,
Hartelijk dank voor de feedback!
Wat vervelend om te lezen, waarvoor onze excuses!
De retour wordt door ons betaald voor het ongemak. Mocht u verder vragen over de dimmer of andere artikelen hebben, dan neem graag contact met ons op.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?/ Würden Sie diese Firma weiterempfehlen? / Would you recommend us? Nee