Anke
Positieve ervaring, snel en goed advies
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
Retourwijze kan beter worden ingeregeld
prima, levering conform toezegging
Alles perfect
uitstekend
Gemakkelijk bestellen
Snelle afwikkeling van bestellingen en een Verrassende hoge service niveau.
Keurig
Bijzonder goede service en ondersteuning door Michael en zijn team. Als ik door mijn soms ontbrekende kennis toch meer informatie nodig heb om een besluit te nemen hoef ik maar één telefoontje te plegen en ik kan mijn klus voortzetten. Zeer snelle en adequate levering.
Snelle service
Snel geleverd, producten zoals omschreven en goede kwaliteit
Duidelijke website
duidelijk en snel
Uitstekend. Een aantal malen contact gehad per email met dit bedrijf.
Geven telefonisch goed advies en snelle levering. Producten zijn heel mooi. Ik had een fout gemaakt met bestellen (2x). Als compensatie kreeg ik 2x mijn bezorgkosten retour. Helemaal top dus! Ik ben zeker van plan om in de toekomst meer te bestellen ivm een aankomende verbouwing. Een aanrader dus!
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
prima, levering conform toezegging
Alles perfect
uitstekend
Gemakkelijk bestellen
Snelle afwikkeling van bestellingen en een Verrassende hoge service niveau.
Keurig
Snelle service
Snel geleverd, producten zoals omschreven en goede kwaliteit
Duidelijke website
duidelijk en snel
Uitstekend. Een aantal malen contact gehad per email met dit bedrijf.
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Ledinbouwspotsleds.nl B.V.