Antonius Kempenaars
Snelle vlotte verzending zonder een enkel probleem. Dus zeer positieve ervaring
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
Snelle vlotte verzending zonder een enkel probleem. Dus zeer positieve ervaring
Overzichtelijk website. Ruime keuze. Bestelling en aflevering vlot en netjes.
Snelle service, ook retour sturen incl. creditnota snel geregeld.
Goede en snelle levering mooi product
Ik vond hier spots die, met extra ring, ook goed in grotere boorgaten passen. Ze werden snel geleverd en de kwaliteit lijkt in orde.
Uiterst vriendelijk en klantgericht
weet ik niet heb de spullen nog steeds niet ontvangen na 2x bellen.
Goede service, om alles aan te schaffen was wel wat geld maar het zeker waard!
makkelijk besteld, snel geleverd
Duidelijk op te bestellen.levering zoals afgesproken.
Snelle levering en prima service.
Van de spots werkte er één niet. Ik had er 6 gekocht, maar na contact met hen werd er meteen de volgende dag een nieuwe opgestuurd. Bedankt.”
Verkeerde kleur spots geleverd, dit is direct gecorrigeerd en had de goede kleur de volgende al. De andere netjes retour gestuurd met de meegeleverde retourticket.
Het bedrijf levert waar het voor staat Ledinbouwspotjes. Dus gespecialiseerd! Je kon bijzonder goed filteren en het bestellen ging prima.
Goed advies, snelle levering, makkelijke webshop. Er was een spotje geleverd in een afwijkende kleur. Geen probleem meneer, we sturen de andere kleur naar u op. Echt prima geregeld!
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Ledinbouwspotsleds.nl B.V.
Hinmanweg 9w
7575BE Oldenzaal
Snelle vlotte verzending zonder een enkel probleem. Dus zeer positieve ervaring
Overzichtelijk website. Ruime keuze. Bestelling en aflevering vlot en netjes.
Snelle service, ook retour sturen incl. creditnota snel geregeld.
Goede en snelle levering mooi product
Uiterst vriendelijk en klantgericht
weet ik niet heb de spullen nog steeds niet ontvangen na 2x bellen.
Goede service, om alles aan te schaffen was wel wat geld maar het zeker waard!
makkelijk besteld, snel geleverd
Duidelijk op te bestellen.levering zoals afgesproken.
Snelle levering en prima service.
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Ledinbouwspotsleds.nl B.V.