Tineke De greef
Gewoon goed
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
Professioneel en goed verlopen
Het duurde even voordat de bestelling kwam maar prima in orde en vriendelijk te woord gestaan.
aangenaam behulpzaam
Correct en snelle levering
Goede website. En keurig op tijd geleverd
De bestelling is nog steeds niet geleverd, nu 2 weken na dato.
Goed geregeld en ze zien er prima uit en werken uitstekend
Goede service
Duidelijke productenslte en er wordt zeer snel en duidelijk gereageerd op eventuele gestelde vragen.
Levering was zoals vermeld. We ontvingen 1 lamp die we niet hadden besteld en hebben dit per mail gemeld. De volgende dag kreeg ik al netjes bericht dat er een nieuwe onderweg was. Super snel en netjes opgelost.
Ik heb geen ervaring. Dus heb ik zonder de product omschrijving te lezen fout besteld. Ik kon heel makkelijk het product inruilen.
Goede kwaliteit spots, snel geleverd en scherpe prijs
Super goed bedrijf! Hier kunnen veel klantenservices een voorbeeld aan nemen. Je krijgt direct antwoord, zowel per mail als telefonisch. Producten naar wens. Absoluut geen twijfel: hier kun je met vertrouwen kopen.
Soepele bestelling en afhandeling
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Ledinbouwspotsleds.nl B.V.
Hinmanweg 9w
7575BE Oldenzaal
Professioneel en goed verlopen
aangenaam behulpzaam
Correct en snelle levering
Goede website. En keurig op tijd geleverd
De bestelling is nog steeds niet geleverd, nu 2 weken na dato.
Goed geregeld en ze zien er prima uit en werken uitstekend
Goede service