Sylvia Smit
uitstekende service....goed bereikbaar en meedenkend ...ben zeer tevreden
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
uitstekende service....goed bereikbaar en meedenkend ...ben zeer tevreden
Eerste bestelling beviel niet zo goed omdat de kleur van de led niet onze smaak was. Nieuwe bestelling geplaatst waar 1 led te weinig was geleverd. Hiervoor een mail gestuurd en gelijk antwoord met verontschuldiging en de led gelijk op de post gedaan. Eerste bestelling retour gestuurd en dag erna gelijk een mail met krediet nota. Kortom zeer aan te bevelen bedrijf waarvan de artikelen zeer mooi zijn en de prijs en kwaliteit ook goed zijn.
Vlugge levering. Geen opmerkingen
Goede website, snel en betrouwbaar met bestellingen en leveringen
Goed assortiment, prettige website en snelle levering
goed
Goede service
Erg correct, netjes verpakt en mooie kwaliteit producten.
Prima, snelle levering
Goed advies , vlot geleverd en goede onderdelen service
Goede producten en snelle levering
Snelle en goede levering spullen Groot assortiment.
Fantastisch bedrijf en services, vriendelijke en deskundige medewerkers, ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Eerste levering was verkeerd gegaan maar na telefonisch contact is dit keurig netjes afgehandeld. Prima product ontvangen!
Een defect is zeer snel opgelost door een nieuwe armatuur te sturen. Suoer servi e!
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede website, snel en betrouwbaar met bestellingen en leveringen
Goed assortiment, prettige website en snelle levering
goed
Goede service
Erg correct, netjes verpakt en mooie kwaliteit producten.
Prima, snelle levering
Goed advies , vlot geleverd en goede onderdelen service
Goede producten en snelle levering
Snelle en goede levering spullen Groot assortiment.
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Ledinbouwspotsleds.nl B.V.