9.2 /10

checkbox99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!

R.Bijlsma

Snelle levering en goede kwaliteit!

Frank

Xx

Anneke Jongebreur

Snelle levering en mooie kwaliteit

W.H. Schrama

Duidelijk overzicht en informatie van/over producten op de website. snelle en correcte verzending.

Richard Schnieders

Er miste een klein onderdeel bij de dimmer. Na mijn melding een vriendelijke reactie en de volgende dag klaar. Fijn, dit kom je tegenwoordig niet veel meer tegen. Gewoon correct en snel.

Sander van der Nagel

Tim Carton

eenvoudig bestellen, rap geleverd, eenvoudig terugsturen indien nodig. Perfecte en vlotte workflow

Hennie Salemink

Super, snelle levering. Zeer tevreden.

H. Schutte

Vlot geholpen; goed advies

Gerrit Beverdam

geleverde led lampen lijken mij zeer degelijk en goed te monteren en geven een prachtige sfeerverlichting af (boven verwachting). telefonisch contact was zeer vriendelijk/positief. hopelijk komt de voorspelde levensduur ook uit. dat hopen we in de toekomst mee te maken.

Marjolein Van rijn

SterSterSterHalve sterLege ster

Hele snelle levering

Annet Dijkstra

goede informatie en service. Producten van goede kwaliteit

Mark E.

Ik had een specifieke vraag over de inbouw armaturen. Binnen een uur had ik al een reactie. Daarna ook al snel de prijsopgave. Prima ervaring met dit bedrijf. Ben blij met de armaturen.

Ledinbouwspotsleds.nl B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 maart 2014

Ledinbouwspotsleds.nl B.V.

Door de aanschaf van led lampen of led spots zorg je ervoor dat je helpt het milieu te sparen. Daarnaast zorg je er ook voor dat je flink bespaart op je energierekening.

Hinmanweg 9w

7575BE Oldenzaal

R.Bijlsma

Snelle levering en goede kwaliteit!

Frank

Richard Schnieders

Sander van der Nagel

Tim Carton

Hennie Salemink

Super, snelle levering. Zeer tevreden.

H. Schutte

Vlot geholpen; goed advies