Peter
Goed spullen en snelle levering
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
Goed spullen en snelle levering
Levering ging heel snel en keurig. Maar na het inbouwen van 6 spots ging er 1 al na 2 dagen stuk! Graag hoor ik hoe ik aan een vervangend exemplaar kom!
Fraaie led inbouwspots ook geschikt voor bestaande boorgaten ‘oud formaat’ en snel geleverd!
Snelle correcte levering
Super snelle levering
Eenvoudig en duidelijk bestelproces. Toen het product binnenkwam bleek dat er een lichte beschadiging op een van de onderdelen zat. Dit is gemeld door middel van een foto en heel netjes opgelost door een nieuwe op te sturen.
Ongelofelijk veel keuze. Super snelle levering. De dag na mijn bestelling was het in huis.
Goede duidelijke site.Bestelling goed verwerkt en op tijd.
Snel, gemakkelijk en goede producten
Correct
Vlotte afwikkeling
mooie producten en snel geleverd
Prima leverring en kwaliteit
Mooie side, snel gevonden wat ik zocht. Snelle levering
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Ledinbouwspotsleds.nl B.V.
Hinmanweg 9w
7575BE Oldenzaal
Snelle correcte levering
Super snelle levering
Goede duidelijke site.Bestelling goed verwerkt en op tijd.
Snel, gemakkelijk en goede producten
Correct