Bochane nijmegen
- Product of service:
- Mitsubishi ASX
96% beveelt Lease’m | Private lease aan!
Prima hoor
Mijn ervaringen met lease'm zijn prima.Deskundig en hulpvaardig team.
perfect
Prima contact, een goed werkende app, goede service. En goed contact. Ook een gunstige maandtermijnen.
Normaal
Een auto gekozen, omdat die volgens de website van Leasem direct uit voorraad leverbaar was en ik snel vervoer nodig had. Hier uiteindelijk vier maanden (!) op moeten wachten. En in de tussentijd werd op de website nog altijd doodleuk geadverteerd dat de auto dezelfde week voor je deur kon staan. Vervangend vervoer? Welnee. De dealer kwam me nog iets tegemoet, maar Leasem vond het risico van het halen van een nieuwe auto. Auto werd met verschillende mankementen afgeleverd die direct gerepareerd moesten worden. Onderdelen waren niet op voorraad, dus weer auto een paar dagen kwijt. Daarna facturen die niet klopten. Daar bel je dan telkens achteraan, waarbij het oplossen op jezelf wordt afgewenteld. Een dealer die telkens kosten in rekening wil brengen bij afspraken, aangezien ze Leasem niet kenden. Aan het einde van het contract waren ze vergeten dat de auto ingeleverd moest worden. Na drie keer bellen werd het alsnog in orde gemaakt. Afmelden van het voertuig ging ook bijzonder merkwaardig. De medewerker (dealer) gaf aan dat hij geen idee had, het nog nooit had gedaan, maar dat het allemaal in orde gemaakt zou worden. En dus verlaat je de dealer met geen enkele bevestiging. Kort daarna bleek het voertuig niet afgemeld, wat ik weer zelf kon gaan oplossen. En tenslotte bleek ook de eindafrekening niet te kloppen, waardoor er door deze maatschappij duizenden euro's werden overgemaakt die vervolgens weer moesten worden terugbetaald na facturen die je allemaal zelf na kunt gaan rekenen, ondanks toezeggingen dat het duidelijk op de mail zou worden gezet. Terugbelafspraken hoef je ook niet op te vertrouwen, want die worden gerust dagen later pas opgepakt. Een medewerker die ik aan de lijn heb gehad, haalde de Wet van Murphy aan. Maar tijdens alle ervaringen die ik met dit bedrijf had, kan ik niet meer van ongelukkig toeval spreken. Dit was gewoon desinteresse en gestuntel. Het enige: onvriendelijk waren ze niet. Maar daar koop je helemaal niets voor als dit letterlijk het enige positieve is.
Met de Lease 'm prima even in het begin niet helemaal duidelijk ivm nota niet binnen kwamen maar hun hebben keurig afhandeld met een bloementje
Erg prettig contact aan de telefoon Heel persoonlijk! En behulpzaam , netjes en snelle afhandeling
Zeer tevreden met het Lease'm team wat betreft het afhandelen van het oude contract en met het behandelen van het nieuwe contract. Ben erg goed geholpen hiermee. Complimenten ! Dikke 10.
Duidelijk, openstaand voor vragen, vriendelijk, behulpzaam
Fantastisch. In alle opzichten. Klantvriendelijkheid, service, informatieniveau, souplesse, bereikbaarheid, communicatie, afleverings- en terugname procedures Kortom: Top! Op alle onderdelen 5 sterren, omdat er mu eenmaal niet meer dan 5 gegeven kunnen worden.
Goede ervaring.. altijd goede uitleg en vriendelijk
Fijn persoonlijk contact!
Over het algemeen prima. Je kunt zelf alles afstemmen mbt levering en teruglevering Liep goed.
Lease’m | Private lease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lease’m | Private lease heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima hoor
Mijn ervaringen met lease'm zijn prima.Deskundig en hulpvaardig team.
perfect
Normaal